Flinta píše:no tak myslim ze kdyby patril alik k takovym lidem tak by nedokazal motor ani vymenit....kdyz do toho sel tak je asi jasny ze o tom neco vedet musi neni prece blbec...a nesmyslna debata... jestli ty bys jezdil s origo tlumicem 2,0 kterej je nahore rozsklebenej tak to treba je nesmyslna debata... ale kdyz uz se do toho pustil tak udela asi vsechno ne a ne ze tam necha schnilej seriovej tlumic kde by sme to pak byli... pak by si akorat kazdej zas rikal jezis to je magor ma na turbinu ale na vejfuk ne... vsak to odtud zname
Bože ty asi nechápeš co jsme říkal.. pokud by neco o turbínách věděl nedá sem takovou nesmyslnou otázku.. není to o penezích al eo pochopení principu, nehlede na to že vyměnit motor za motor zvládne i cvičená opice na 3.levelu ( kor když jde v podstatě o identickej motor ). není to otom jeslit motor vymení nebo ne, jeslti ho rozchodí , ale pokud neví a uvažuje o takové zásadní věci jako je výfuk tak to u mne zavání človekem kterej tam ten turbomotor dával jen kvuli tomu aby při přeřazení slyšel psssst a mohl říkat "já mám turbo" .
Ivan : to smerování mne právě štve a dávno už nebaví, každej by rád aby honěkdo vodil za ručičku a on potom byl chytrej jak to postavil a přitom je línej si to sám zjitsoit a zdroju je hodne - kor u takovéhle banality, je tu dost lidí co by se třeba i neco rádi dozvedeli a ted tu máte dvě stránky dohadů o tom jak by to asi melo být - co si z toho případnej nováček co heldá zkušnosti vezme? jne to že vlasten neví kdo má pravdu. Přitom je to již vše x-krát řešené. proč motat hlavu a řešit tu neco po nekolikáté? to už mi připadá fakt nesmyslné..
Jinak k poznámce o nesmyslnosti v případě shnilého výfuku nemluvím o to m zda ho vyměnit nebo ne, ale tom, že je hovadina se dohadovat jaký , případně jakou konstrucki výfuku zvolit..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz