problém s instalací světel angel ayes

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
spodli
Kontaktovat uživatele:

problém s instalací světel angel ayes

Příspěvek od spodli »

dneska mi přišli světla od FK ale nemůžu přijít na to kam se zapojuje 6 drátů který z nich vedou viz foto nevíte někdo?dík
Přílohy
Obraz0000.JPG
Obraz0000.JPG (32.29 KiB) Zobrazeno 1020 x
Bmw E36 323i coupe
Opel Astra F, rv. 96, x16szr

Batistuta

Re: problém s instalací světel angel ayes

Příspěvek od Batistuta »

No já nevim,ale tyhle dráty jsem viděl na neorigo FK světlech. Já koupil origo FK a tam žádnej problém neni,jen nacvaknout konektory a připojit na baterku + a - .

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

na parkovacky bych rekl, nebo pres vypinac na napajeni, jsou to + a - od ae
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

mcsow
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mcsow »

tyhle světla máme na astře taky, nejhorší na tom bylo že ta gumička na blinkru nedržela tak šli dolu a pak ty nadělský oči sem musel taky pájet jelikož štekr je pro výrobu asi moc drahej, pak jsem je sundaval takže zase odštípnout a zase znova pájet, jinak nic moc nesvítej,
vw golf II 1.6 carb.
výškově stavitelnej podvozek
ATS CUP 195/50 R15
<a href="http://pomalu-a-vklidu.wz.cz"> pomalu-a-vklidu </a>

Dave-TuningClubOstrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave-TuningClubOstrava »

Jsou to napájecí dráty od kroužků a popř od dalších diod co svítěj v principu parkovaček. Já je zapojil na kabely parkovaček. Domnívám se že jsou zvlášť z toho důvodu, páč nejsou schválené pro provoz na komunikacích, aby si je každý zapojil jak chce - třeba na nějaký spínač zvlášť jen na parádu.
Když cceš vědět od čeho je který káblík, jednoduše flákni každý pár na baterku a rozsvítí se ti to co je tím napájené.
+červený,- černý.

spodli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spodli »

zapojil jsem to bez těch drátů a svítilo mi to takhle...objednával jsem je přímo od FK tak to snad nebudou laciný šmejdy ale zaráží mě na nich nápis sonar tak nevím :roll:
Přílohy
Obraz00002.JPG
Obraz00002.JPG (63.77 KiB) Zobrazeno 982 x
Bmw E36 323i coupe

spodli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spodli »

mcsow píše:tyhle světla máme na astře taky, nejhorší na tom bylo že ta gumička na blinkru nedržela tak šli dolu a pak ty nadělský oči sem musel taky pájet jelikož štekr je pro výrobu asi moc drahej, pak jsem je sundaval takže zase odštípnout a zase znova pájet, jinak nic moc nesvítej,
ta gumička je fakt hrozná to mě fakt to zpracování zaskočilo rozmýšlel jsem se ještě než sem koupil tyhle že půjdu do těch od jomu ale po špatnejch zkušenostech co s nima měli lidi sem volil radši tuhle značku a nakonec to s tou kvalitou bude stejný
Bmw E36 323i coupe

mcsow
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mcsow »

akorát dle mýho názoru by bylo lepší kdyby se k těm potkávacím při přepnutí na dálkový svítily obě čočky
vw golf II 1.6 carb.
výškově stavitelnej podvozek
ATS CUP 195/50 R15
<a href="http://pomalu-a-vklidu.wz.cz"> pomalu-a-vklidu </a>

spodli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spodli »

mcsow píše:akorát dle mýho názoru by bylo lepší kdyby se k těm potkávacím při přepnutí na dálkový svítily obě čočky
to mě právě sere že mi nesvítí obě holt budou na to mít vliv ty dráty...to je hrozná pakárna
Bmw E36 323i coupe

Dave-TuningClubOstrava
Kontaktovat uživatele:

mám na Calibře taky tyhle světla od Sonar-u, koupil jsem je v polsku, je to naprosto stejný výrobek, který prodali tihle od FK-automotive a svítí báječně a pasujou taky výborně.Jen jsem ušetřil víc než tisíc korun, které bych dal pánům z FK. Raději jsem polákovi dal cca 200Kč dýško páč se mi nechtělo jít měnit na zlotky a platil jsem v Kč. Doklad jsem taky dostal a záruku mám stejnou.

spodli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spodli »

tak já nevím objednával jsem si je z těhle stránek http://www.carbonia.cz/?m1=15&t=248&t2=18
a tam jsou pod označením od fk přitom mám na nich nápis sonar a výrobce PL tak to nechápu :(
Bmw E36 323i coupe

Dave-TuningClubOstrava
Kontaktovat uživatele:

To máš tak, spoléhaj se na to že zákazník nebude mít připomínky když mu pošlou to samé ale od jiného výrobce(což je samozř levnější)
kámoš si takhle objednával podvozek Jom a přišel mu GT-Cupline, který samo stojí méně.
Já si objednával pak Supersport a raději jsem jim zavolal, že chci vyloženě supersport, aby mě neodrbali.
V podstatě to zboží má stejné hodnoty i vzhled, ale přeci jen to je jiná značka, takže to nemusí být stejná kvalita.Ale na světla Sonar co mám na autě si nemůžu stěžovat, mám od nich i zadní Lexus style a stály mě jen 1700,- a jsou 100%ní. Žádné mlžení apod.

Dave-TuningClubOstrava
Kontaktovat uživatele:

Díval jsem se na jejich stránky ceny nemají nejhorší, ale na předních světlech si oproti polákům přihodili tak tisícku, zadní-nevím přesně ale asi tak 500-700Kč.

spodli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spodli »

no já jim teďka píšu mail že tyhle jim vrátím a budu chtít ty světla od tý značky kteru jsem si v jejich shopu objednával což je FK, jak tady někdo psal tak by tam neměly být snad i ty blbý dráty a mělo by to jít zapojit hladce a né zkoušet kterej drát má na co vliv
Bmw E36 323i coupe

spodli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spodli »

tak na ten mail mi odpověděli že zrovna tyhle(FKFS042035) který maj v nabídce jsou od Sonaru a FK je nedělá, ale můžu je klidně vyměnit za značkovy FK a na výběr jsou tyhle:
FKFSOP001 FKFSOP003 FKFSOP005, volil bych ty poslední v black provedení všechny jsou z http://www.carbonia.cz/?m1=15&t=248&t2=18
co vy jaký by jste si vybrali nebo byjste si nechali ty co mám?
Bmw E36 323i coupe

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“