muj názor je, že vzadu nejsou třeba dva páry koaxu, Takže za ušetřený peníze co stál další pár koaxu bych koupil dopředu kompa. tod muj názor.Lewis píše:Ve předu jsou koaxy protože kompa jsou krapet dražší... je to zapojený normárlně paralelně s výškáčema... má to v sobě vyhýbku takže to nesnižuje Ohmy ani nic podobného... a i kdyby tak zesik je stabilní při dvou...petis píše:Jako pěkný to jo, ale proč jsou ve dveřích koaxy? Jak jsou ty předky zapojený?, čím je auto vytlumený atak. Díky
RockFord Fosgate - montáž Seat Ibiza
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
Re: RockFord Fosgate - montáž Seat Ibiza
dB Drag
Street A
Rockford Fosgate TRF
amp: 10.3kW rms
''Život začíná na 155dB''
Street A
Rockford Fosgate TRF
Stejně by to nestačilo...petis píše:muj názor je, že vzadu nejsou třeba dva páry koaxu, Takže za ušetřený peníze co stál další pár koaxu bych koupil dopředu kompa. tod muj názor.Lewis píše:Ve předu jsou koaxy protože kompa jsou krapet dražší... je to zapojený normárlně paralelně s výškáčema... má to v sobě vyhýbku takže to nesnižuje Ohmy ani nic podobného... a i kdyby tak zesik je stabilní při dvou...petis píše:Jako pěkný to jo, ale proč jsou ve dveřích koaxy? Jak jsou ty předky zapojený?, čím je auto vytlumený atak. Díky
Vzádu jsou 2 páry úmyslně, aby to vypadalo pěkně... takhle jsou vepředu doplnění výškama a je to stejný... levněji než kompa by vyšly koaxy a zvlášt výška od RF tu třeba někdy časem aby to tam ten clarion nehyzdil...
Je to udělané hodně dobře, taky jdu do RF, už mám SUB P212D2 12" zesíky bohužel jen Dragster DAB 2075 a 4075, repra vzadu 2 páry T162C a vepředu jestli budou keke tak T162S ale ty z ekonomických důvodů budou jedny
už se těším až bude matroš MDF abych mohl začít.

CRX 1.6 16v, http://WWW.BARUM-PNEU.CZ- pneumatiky, disky, alu kola, http://WWW.MOJEKOLO.CZ, http://WWW.GHOST-BIKES.CZ
- Celica2.0GTI
Mám jednu dost podstatnou výtku. od kdy se při průchodu kabelem přes vyvrtanou díru tudíš dost ostrou nedává gumová průchodka? Bude prdel až se ti to časem řízne a přivaří se ti to ke kastle
neřízne... už je to uděláno jinak průchodka tam už je... navíc to nebylo ostré ani před tím...Celica2.0GTI píše:Mám jednu dost podstatnou výtku. od kdy se při průchodu kabelem přes vyvrtanou díru tudíš dost ostrou nedává gumová průchodka? Bude prdel až se ti to časem řízne a přivaří se ti to ke kastle
tato montáž byla někdy před 14 dněma ale já neměl čas sem ty fota hodit... ted je času více...
Edit: PS už při montáži se vědělo že to v motorovém prostoru a průchodky budou udělány jinak... ted je to celé strčené v husím krku... po celém motorovém prostoru až do interieru... v době montáže jsme ještě husí krk neměli... respektive né tak tlustej...
-
- Kontaktovat uživatele:
4 koaxy vzádu jsou můj nápad je to co se výkonu a estetiky a finančního podkladu..protože LEvis zatím neuvažoval o tom aby koupil kompa,protože sem nechtěl to kombinovat jinou značkou napadly mě ty 4 koaxy...mě se totiž ovály nelíbí krom4 pásmových Punchu od RF...ale ty nejdou načerný plato a navíc todle je moc hezký a povedený.....a zvuk je pro mě ucházející a navíc potřebujem aby zvuk hrál ve výškách a středech dostatečně k té kostce při otevřeném víku...
-
- Kontaktovat uživatele:
no a ještě uděláme bobíkovu fabii....a fílovu fábii....no a pak se pustíme do mazdy , bavoráka a konečně překopu i vectru
Vymyslel jsi to dobře...thomaswilliams píše:4 koaxy vzádu jsou můj nápad je to co se výkonu a estetiky a finančního podkladu..protože LEvis zatím neuvažoval o tom aby koupil kompa,protože sem nechtěl to kombinovat jinou značkou napadly mě ty 4 koaxy...mě se totiž ovály nelíbí krom4 pásmových Punchu od RF...ale ty nejdou načerný plato a navíc todle je moc hezký a povedený.....a zvuk je pro mě ucházející a navíc potřebujem aby zvuk hrál ve výškách a středech dostatečně k té kostce při otevřeném víku...
já jsem moc spokojenej s tim jak to je... zvuk je naprosto precizní... má to vše jak má mít... slyšim při své hluchotě veškeré hudební nástroje... minule jsem poslouchal a uslyšel jsem zvuk kterej jsem nikdy před tím neslyšel... středy výšky jsou perfektní a dunivá naprosto přesná basa...
-
- Kontaktovat uživatele:
Nechci nijak prudit ale jestli je to dělaný jen proto aby to hrálo hodně při otevřeným kufru tak nevím co si myslet.
Autohifi by se mělo stavět pro cestující v autě, nebo spíš pro řidiče.
dB Drag
Street A
Rockford Fosgate TRF
Street A
Rockford Fosgate TRF
řeknu to takto...petis píše:Nechci nijak prudit ale jestli je to dělaný jen proto aby to hrálo hodně při otevřeným kufru tak nevím co si myslet.
měl jsem felicii combi kde jsou 2 plata... a já do ní koupil postupně 2 páry oválů... do každého plata jedny... a pak jsem auto prodal a koupil ibizu... dal jsem na jedno plato 2 páry oválů... nepřišlo mi vůbec divný tam dát znova 2 páry koaxu 16,5cm... navíc se mi to tak libí... hraje to pekelně...
a je jasný že basy hrajou jen při zavřeným kufru... potřebuje to do něčeho tlačit...
jinak se plánuje propojení aut a hraní dohromady asi 5-7 aut... prto tady thomas mluvil že to bude hrát pěkně až to bude otevřený... jinak neplánuji s tim někde dělat disco...
-
- Kontaktovat uživatele:
petis...zdá se mi že nějak prudíš.....si regisrovanej v RF týmu?.....že o tobě nevím...dej si bach comáš za avartar....todle je ochranná známka...aby tě náhodou někdo taky neprudil....
-
- Kontaktovat uživatele:
pokud dobře čtu je to tady o tom aby někdo ukázal co postavil co použil a podal nějaký postřehy a ne aby nějakej chcípak měl furt nějaký zkurvený dokecy.....žádám admina aby toho pana petise vymázl dškuji...potom moje podrážděné reakce
Thomas asi toho o RF teamu nevis vic:-)) ale to je fuk.
Musim vam vytknout jednu vec kdyz sme u tech kabelu tak signal se taha prahem kde nejde elektrika a vy ste to udelali uplne obracene signal s elektrikou a silovej kabel druhym prahem.Navic dat do seriovyho plata repraky bez vyztuhy teda aspon na fotce to nejni videt je taky blbost.
A taky si nemyslim ze by basy hrali jen pri zavrenym kufru.
Jinak designove hezky povedeny.
Tot vse jestli to nekdo bere jako prudeni prosim ted mne muzete taky smazat
Musim vam vytknout jednu vec kdyz sme u tech kabelu tak signal se taha prahem kde nejde elektrika a vy ste to udelali uplne obracene signal s elektrikou a silovej kabel druhym prahem.Navic dat do seriovyho plata repraky bez vyztuhy teda aspon na fotce to nejni videt je taky blbost.
A taky si nemyslim ze by basy hrali jen pri zavrenym kufru.
Jinak designove hezky povedeny.
Tot vse jestli to nekdo bere jako prudeni prosim ted mne muzete taky smazat
Naposledy upravil(a) Lada362 dne 14 úno 2007 00:31, celkem upraveno 2 x.

Euro champ dBdrag Extreme 5+ 2005,2006,2007
vicemist sveta dBdrag racing Extreme5+
drzitel World record 2010 kategorie SS1-2
Thomas: možná by jsi se měl mirnit ve výrazech. Já Ti taky nenadávám.
To co napsal Lewis jsi měl napsat taky. A bylo by to OK takhle to vypada podivně. Když napíšeš že to auto je dělaný tak aby hrálo ven.
O Team RF si nedělej starosti.
To co napsal Lewis jsi měl napsat taky. A bylo by to OK takhle to vypada podivně. Když napíšeš že to auto je dělaný tak aby hrálo ven.
O Team RF si nedělej starosti.
dB Drag
Street A
Rockford Fosgate TRF
Street A
Rockford Fosgate TRF
a někdy možná aji toitoiethomaswilliams píše:no a ještě uděláme bobíkovu fabii....a fílovu fábii....no a pak se pustíme do mazdy , bavoráka a konečně překopu i vectru

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
-
- Kontaktovat uživatele:
petis dáš sem dva příspěvky a v obou máš negativní dojem na na naši práci....bych chtěl vidět tvoji práci ....co se týká cinchu....pokud jsou stíněný jako ty naše...tak je uplně jedno kudy je vedeš...tosis zase někde nastudoval na emmě....nevím jak moc nerozumím RF teamu to by mě tea zajímalo, když se teprve rozjíždí česká serie...když bude mít ochranou známku pro lidi registrovaný a podobně....já mám RF nastudovaný dost dobře....za poslední dva roky jsem nakoupil asi za půl mega od RF a letos je budu řádně prezentovat na trhu a na srazech..nechci aby sis myslel že jsem na tebe zlý ale pokud napíšeš dva příspěvky ve kterých něco stále napadáš tak si zralej na to co jsem včera napsal...nazdar bazar
-
- Kontaktovat uživatele:
hele toi toiáku pro tebe vymyslím speciální seriii.....protože tvoje mikro auto vyžaduje zvláštní péčiPanda píše:a někdy možná aji toitoiethomaswilliams píše:no a ještě uděláme bobíkovu fabii....a fílovu fábii....no a pak se pustíme do mazdy , bavoráka a konečně překopu i vectru

Thomas: možná si to přešti ještě jednou na začátku. Napsal jsem že se mi to líbí. Ale taky jsem se ptal proč jsou Koaxi i ve předu, a proč jsou dva páry vzadu.
Dokázal nato odpovědět jen Lewis. Kterej napsal že je měl z předchozí instalace. Tečka
Pokud nesneseš kritiku tak nedávej na forum fotky.
To že jsi koupi za pul mega RF produkty ještě neznamená že máš RF Team.
RF Team je známka wooferu TRF serie. ne tvojeho teamu. To by jsi možná taky mohl vědět. Takže avatar mužu mít jakej mám když ten produkt vlastním. Tak už si stím nedělej starosti.
Dokázal nato odpovědět jen Lewis. Kterej napsal že je měl z předchozí instalace. Tečka
Pokud nesneseš kritiku tak nedávej na forum fotky.
To že jsi koupi za pul mega RF produkty ještě neznamená že máš RF Team.
RF Team je známka wooferu TRF serie. ne tvojeho teamu. To by jsi možná taky mohl vědět. Takže avatar mužu mít jakej mám když ten produkt vlastním. Tak už si stím nedělej starosti.
dB Drag
Street A
Rockford Fosgate TRF
Street A
Rockford Fosgate TRF
Zajimavej FLAME 

Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Tomasi, nejdřív si prosim tě ověř, s kým se tady hádáš. Nic promazávat nebudu. Ta instalace by snela hodně kritiky a Petis byl hodně umírněnej.
pouze "hifík"
Thomas-myslim ze by sis mel jak napsal moderator zjistit koho napadas a co ve skutecnosti dokazal.Myslim ze by ta instalace co se tyce provedeni ne designu/ten je dobrej/ snesla kritiky vic nez se ji tady napsalo takze by sis mel nasypat popel na hlavu a uznat sve chyby .Na to jak se tahaj kabely nemusi nikdo cist prirucku Emmy a co se tyce Emmy myslim ze by te tady oledne instalace zkritizovali vic nez se stalo:-))thomaswilliams píše:petis dáš sem dva příspěvky a v obou máš negativní dojem na na naši práci....bych chtěl vidět tvoji práci ....co se týká cinchu....pokud jsou stíněný jako ty naše...tak je uplně jedno kudy je vedeš...tosis zase někde nastudoval na emmě....nevím jak moc nerozumím RF teamu to by mě tea zajímalo, když se teprve rozjíždí česká serie...když bude mít ochranou známku pro lidi registrovaný a podobně....já mám RF nastudovaný dost dobře....za poslední dva roky jsem nakoupil asi za půl mega od RF a letos je budu řádně prezentovat na trhu a na srazech..nechci aby sis myslel že jsem na tebe zlý ale pokud napíšeš dva příspěvky ve kterých něco stále napadáš tak si zralej na to co jsem včera napsal...nazdar bazar
Co se tyce ochranne znamky RF teamu myslim ze nez zacnes nekoho napdat zjisti si ceho se tyka a co ten clovek vlastni:-)) ostatne jediny prispevky co by si tady zaslouzili smazat jsou tve jsi jedinej kdo tu nekoho napada ostatni se snazili jen napsat svuj nazor.
Pokud nesneses kritiku tak radsi nikam nic nedavej musis ji cekat kdyz neco ukazes.Tot vse nechci se tady hadat.

Euro champ dBdrag Extreme 5+ 2005,2006,2007
vicemist sveta dBdrag racing Extreme5+
drzitel World record 2010 kategorie SS1-2
- Celica2.0GTI
Thomasi tvoje příspěvky jsou na dvě věci postavil sis auto na ukazování a akorát se tu chlubíš ale realita je taková že se máš ještě hodně co učit a rozhodně si ty nemůžeš dovolit tu někoho poučovat v hodně jiných příspěvcích co tu máš vystupuješ jako tulpas kterej občas někam dojde a plácne pitchovinu a jestli ty seš člověk co reprezentuje RF no tak to mně poser
petis dáš sem dva příspěvky a v obou máš negativní dojem na na naši práci....
si děláš prdel,ne? a to je hned petis špatnej? se tlemim ještě ted...
si děláš prdel,ne? a to je hned petis špatnej? se tlemim ještě ted...
Kdo si hraje,nezlobí!
3.místo MČR 2006 dB Drag Racing,Street Max 3-4
3.místo MČR 2006 dB Drag Racing,Street Max 3-4