JInak ta 147

hattori_hanzo píše:Sice jsem teda nevěděl Radku že máš nový auto,ale jinak jsem strašně rád že už jsi konečně přestal laborovat s těma motorovejma dílama a pochopil,o čem ten tuning je!![]()
Chtěl někdo Astona?![]()
http://www.ultimatecarpage.com/images/p ... 249ast.jpg
Tak potom hoď foto...wrenklin píše:jojo black milkhattori_hanzo píše:Jo jo chlapče,back2black!v sobotu jedu konecne pro kola zajimavy je ze svetla my prisli a pruziny se my valej nekde na poste pritom sem to vobjednaval na stejno aby my tak nakej postak udcizil wajteky
![]()
Gajda píše:tak nám doma přibyl do sbírky další veterán![]()
Je to Tatra 600 Tatraplán, má to osah 2.0 vzduchem chlazený, startuje se ještě klikou a nebo starterémVyrobilo se jich něco kolem 6000 kusů
Jinak jede startuje i na kliku takže paráda
no už je to takARV6 píše:Gajda píše:tak nám doma přibyl do sbírky další veterán![]()
Je to Tatra 600 Tatraplán, má to osah 2.0 vzduchem chlazený, startuje se ještě klikou a nebo starterémVyrobilo se jich něco kolem 6000 kusů
NO TO SI DELAS KOZY TY MAGOORE!!! Hezky, narez
![]()
![]()
![]()
Se musim prijet kouknout to je fakt pecka. Co je to za rok?
no to se stavim kazdopadneGajda píše:no už je to takARV6 píše:Gajda píše:tak nám doma přibyl do sbírky další veterán![]()
NO TO SI DELAS KOZY TY MAGOORE!!! Hezky, narez
![]()
![]()
![]()
Se musim prijet kouknout to je fakt pecka. Co je to za rok?je to rok 1950 a je to vyrobené ještě v Kopřivnici cca posledních 2 500 kusů pak skládali v Boleslavi ve škodovce. Jiank je to zasažený domácíma kutilama
přední světla a zadek je předělanej z Tatry 603 ale to se předělá jinak je to v pěkným stavu žádná schnilá brambora
Jinak jsem ti říkal až někdy pojedeš okolo tak cinkni a pokud budu doma tak se klído stav