prelil sem to olejem ..
Moderátor: Idaho
prelil sem to olejem ..
ted budu vypadat jako uplnej debil . Nalil sem do motora asi o 3 - 5 deci vic oleje jak sem mel . motor bez normalne mam ale pocit ze mam mensi odozvu ? mohu tim motor poskodit ? jinak-muzu odtut olej dostat nejak jinak nez jit pod auto
???

1. Voklswagen Passat 1.6D kultkár
2. Audi 100 2.3E 136k/180Nm ( Treser parts )
3. Audi V8 (4,2) 285k/400Nm (S6 wheels)
4.Audi 90 2,3 20v netahne ale presto 125kw/220Nm
5. Audi Coupe 2.8 V6 Quattro
2. Audi 100 2.3E 136k/180Nm ( Treser parts )
3. Audi V8 (4,2) 285k/400Nm (S6 wheels)
4.Audi 90 2,3 20v netahne ale presto 125kw/220Nm
5. Audi Coupe 2.8 V6 Quattro
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: prelil sem to olejem ..
kdybys menil olej v automaticke prevodovce, tak by pruser byl, tam musi byt presne.
Zpravidla motor si ten olej odfukne, kdyz ho bude moc. Nestresovala bych se tim, pokud jsou to 3 decky.
Zpravidla motor si ten olej odfukne, kdyz ho bude moc. Nestresovala bych se tim, pokud jsou to 3 decky.
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Ja jsem kdysi doleval olej do naftovyho golfa a prelil jsem...nevim o kolik,protoze jsem spechal...Asi po 2 kilometrech do kopce na me troubili auta..tak jsem se podival do zp.zrcatka a za mnou silenej kour...Tak jsem vypnul klicek a ta potvora jela dal,bez zapnutyho zapalovani..Potom jsem bohuzel zastavil a vyradil/to jsem nemel delat/Motor se roztocil do silenych otacek,prasknul chladic,strikala z toho voda,hulilo to,jak svina,pak to nastesti chciplo...Vysledek-motor KO...
Proste ten nadbytek oleje byl vyhazen zpatky do vz.filtru a ten motor jel na ten olej...Od te doby si na to davam kurevskyho majzla..

Re: prelil sem to olejem ..
to neres je to v pohode ale pokut je to vic neni to good pro katalizator