Problem Mozilla
Moderátor: Rudi
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
Problem Mozilla
nestalo se vám někomu že se proste nespustí? Mě od včera nejde, vždycky se sekne, v okne vidim "čekám na skype.com" což nechapu proč, tak sem ji zkusil přeinstalovat, nepomohlo, tak jsem zkusil body obnovení, sice už nenačítá ze skype.com ale pořád se seká a nejsem schopnej ji spustit... celkem zklamání na to jak je to propagovaný a potom musim přejít na IE protože ten jede 

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
ty voeee nee IE neeee chyba bude v tobe FF je nezranitelnej 

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem Mozilla
nevíte jak se z toho daj dostat oblíbený položky? když ji nemužu spustit.. ani v nouzáku.. jedu ted přes operu protoze IE se fakt nedá
a chci tam ty odkazy kua

- krulis
- Kontaktovat uživatele:
hele polkud ti to nenabidne pri instalaci tak nevim potom jak to zaridit..FF se pta pri instalaci zkousel si ho reinstalnout ?Fazeey píše:nevíte jak se z toho daj dostat oblíbený položky? když ji nemužu spustit.. ani v nouzáku.. jedu ted přes operu protoze IE se fakt nedáa chci tam ty odkazy kua
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
uz sem to nějak rozchodil, teda už 2ku, ta verze co jsem měl tak prostě nejde spustit
iwi: díík moc, je to tam

iwi: díík moc, je to tam

Taky jsem to nedávno hledalFazeey píše: iwi: díík moc, je to tam![]()

Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW