Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
Čusss chlape...tykeev píše:hihi, nevypadá to nejhůř...
ale až budeš chtít polepšit ty basáky na něco lepšího, mám tady dva kousky RFR 2212 = 30cm, 1000W RMS, dvoucívka, 2x 4 ohmy
za hodně zajímací cenu
čus Tykeev (alias Bárt) Mělník
petis: spatne sis to precetl, toto vubec nevypliva z toho co jsem napsal, ono totiz rikat kritiku a rejpat je velikej rozdil, tak to bylo myslono.petis píše:Laky: Možná by jsi si měl uvedomit že tohle je diskusní forum takže tady lidi budou psát svuj názor. Kdyby tomu tak nebylo a každej by jen chválil tak si nikdy nikdo nic nenaučí.
Já bych to sjednotil do HERTZ...Laky píše:thomaswilliams: hraje pekne, mit nato tak k nemu koupim poradnej monoblok nakej hodne kvalitni RF, ci nakej Helix a to by byla pecka.
Premeslim, ze bych zkusil na to zadni plato dat i Hertz but koaxy nebo ovaly. Nejakou tu vyssi tridu, nejsou sice tak uzasny designove, ale zase by to bylo pekny mit zadek od jedny znacky.
Tak já nevim čim ty na ty srazy budeš jezdit... BMW nebo Vectra?thomaswilliams píše:domluvím s holanďanem vlajku RF a od prova ten super stojan.....a bude rachot...jo sviň počkejte...do vectry vymýšlím výstup video a muziku...aspoň po třech kusech
petis: spatne sis to precetl, toto vubec nevypliva z toho co jsem napsal, ono totiz rikat kritiku a rejpat je velikej rozdil, tak to bylo myslono.petis píše:Laky: Možná by jsi si měl uvedomit že tohle je diskusní forum takže tady lidi budou psát svuj názor. Kdyby tomu tak nebylo a každej by jen chválil tak si nikdy nikdo nic nenaučí.
Takže každej kdo napsal jinej názor než Thomas nebo Lewis tak reje?Laky píše:petis: spatne sis to precetl, toto vubec nevypliva z toho co jsem napsal, ono totiz rikat kritiku a rejpat je velikej rozdil, tak to bylo myslono.petis píše:Laky: Možná by jsi si měl uvedomit že tohle je diskusní forum takže tady lidi budou psát svuj názor. Kdyby tomu tak nebylo a každej by jen chválil tak si nikdy nikdo nic nenaučí.
Ja bych to poresil tim ze by sme zasli vsicipetis píše:Takže každej kdo napsal jinej názor než Thomas nebo Lewis tak reje?Laky píše:petis: spatne sis to precetl, toto vubec nevypliva z toho co jsem napsal, ono totiz rikat kritiku a rejpat je velikej rozdil, tak to bylo myslono.petis píše:Laky: Možná by jsi si měl uvedomit že tohle je diskusní forum takže tady lidi budou psát svuj názor. Kdyby tomu tak nebylo a každej by jen chválil tak si nikdy nikdo nic nenaučí.
to snad nemyslíš vážně. Kdyby Thomas napsal normálně, bez nadávek proč to takhle bylo stavěný tak nic tohodle nevzniklo. A jestli si myslíš že závidím tak seš vedle.