kabely

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
xxmartin

kabely

Příspěvek od xxmartin »

koupil sem si autoradio Sony GT200 a repraky Magnat Ultra 162 , měl bych vyměnit i originál kabely které vedou k prednim reprakum? nebo je to u tehle levne sestavy celkem zbytecne?

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Re: kabely

Příspěvek od Shelby »

vymenit
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

urcite to vymen kabely sou podstatnou soucasti stavby... 8)
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

xxmartin

Příspěvek od xxmartin »

a kudma vedou ty kabely? musi se nejak sundavat palubovka? felicie

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

nevim jak u felcky to je, ale ja to delal, dkyz sem mel sundanou palubku, ale mysim, ze pri trose obratnosti bys to zvladl spodem pod kastlem a pod volantem urcite protahnout jop urcite budes ale sundavat tapec ze dveri :lol:
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

josee

Příspěvek od josee »

mam zesik http://www.conrad.cz/2kanalovy-zesilova ... w+dp75300/ a repra http://www.tvm-valmez.cz/index.php?id=8 ... l=1&catg=1 a chtěl bych vědět jakou zvolit kabeláž,průřez napájecího kabelu ,kabelů k reproduktorům a tak...dík za odpověd

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

josee: Nevim, jestli je to joke nebo ne, radeji ty repra do auta nedavej, nebo budes hodne zklamanej... Domaci Hi-Fi do auta nepatri...
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thomaswilliams »

todle bych si do auta nedal ani ze srandy

ms-tuning
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ms-tuning »

josee píše:mam zesik http://www.conrad.cz/2kanalovy-zesilova ... w+dp75300/ a repra http://www.tvm-valmez.cz/index.php?id=8 ... l=1&catg=1 a chtěl bych vědět jakou zvolit kabeláž,průřez napájecího kabelu ,kabelů k reproduktorům a tak...dík za odpověd
když se vyjádřím k TVM repro ..... mám auto osazené teslou a nejni si na co stěžovat, jen je potřeba do auta vybírat 4 ohmové repro!!! přední dveře, zadní plato, přední sloupky ....

no se zesíkama mam takovou zkušenost, že na poslech ani na předvedení se ostatním nejni potřeba .... mám tam clarion 4x50W

jako kabely k repro dej obyčejnou silnější dvoulinku ... se podívej jak silnej je drát co vede od přípojky na repru ke koši, tak takovej drát musí být minimálně v tý dvoulince....

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

ms-tuning: To myslis vazne nebo ze srandy???
Japonci na konci

Cenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cenda »

on to mysli urcite vazne :-))))))
pouze "hifík"

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

BOZE :lol: tak to uz vazne nevim, co si mam myslet...
Japonci na konci

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

ty v.... pane jak můžeš dát domácí repro do auta....při první větší vlhkosti to musí jít do řiti myslím řiť jako řiť

Celica2.0GTI

Příspěvek od Celica2.0GTI »

ms-tuning píše:
josee píše:mam zesik http://www.conrad.cz/2kanalovy-zesilova ... w+dp75300/ a repra http://www.tvm-valmez.cz/index.php?id=8 ... l=1&catg=1 a chtěl bych vědět jakou zvolit kabeláž,průřez napájecího kabelu ,kabelů k reproduktorům a tak...dík za odpověd
když se vyjádřím k TVM repro ..... mám auto osazené teslou a nejni si na co stěžovat, jen je potřeba do auta vybírat 4 ohmové repro!!! přední dveře, zadní plato, přední sloupky ....

no se zesíkama mam takovou zkušenost, že na poslech ani na předvedení se ostatním nejni potřeba .... mám tam clarion 4x50W

jako kabely k repro dej obyčejnou silnější dvoulinku ... se podívej jak silnej je drát co vede od přípojky na repru ke koši, tak takovej drát musí být minimálně v tý dvoulince....
Jestli jsi to myslel vážně tak už radši nikomu nic nerad. Tohle bych považoval za medvědí službu

ms-tuning
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ms-tuning »

Celica2.0GTI píše:
ms-tuning píše:

Jestli jsi to myslel vážně tak už radši nikomu nic nerad. Tohle bych považoval za medvědí službu

no, vono kdyby ste nebyli zaslepeni tou vaší "autohifimánií", tak byste věděli, že TVM dělá repro i lakované, a propo, provozuju tesly v autě už sedm let ..... a žádnej problém.

a dělějte taky něco pořádnýho, jo a jinak jste suprovou zábavou na různejch diskuzích ..... zamyslete se na sebou

PS: co se vám nezda?

Celica2.0GTI

No my se tu taky bavíme

fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fancarhifi »

... :) tady je to fakt sranda....

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

ms-tuning: si fakt nedelas prdel???? Tak vetsiho klasika jsem asi nevidel :D uz jsi si to byl zmerit? a nebo vis co, zajed s tim na Emmu, tam odrovnas vsechny! :D :D :D
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

SeDa

Příspěvek od SeDa »

tady nejde o to komu to vic bassuje..Vsichni si děláte muziky aby to slo slyset venku a vsude okolo a aby se na Vas lidi divali ale tady de o zvuk aby byl kvalitní a cistej...Ty woe emma co to ma za smysl ta soutez? kdo narve vic penez do muziky tak vyhrava:-D :-D Stejnak si tu muziku nemuzes pak pustit na hals protze ti to bude rvat usi
Felicie GLXi

All
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od All »

Asi si trošku pleteš EMMA s DB Dragem. Věř, že jsou tady i lidi, kteří staví muziku výhradně pro sebe a je jim jedno co si o tom kdo myslí.

Celica2.0GTI

SeDa prve si o těch soutěžích něco zjisti než je začneš brát do huby a můžu ti s klidným srdcem říct že jsen zatím neseděl v autě který bych nemohl poslouchat naplno a že to bylo pár Kilowat RMS takže tot můj komentář k tvému

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

no já si auto pustím taky nahlas.....až bude hotový

El Dave
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od El Dave »

z toho jak se tu hádáte tak jste nějak pozapoměli poradit jak to zapojit?? jaký kabely atd....takže???
Škoda fabia

Celica2.0GTI

DJ EL-G píše:z toho jak se tu hádáte tak jste nějak pozapoměli poradit jak to zapojit?? jaký kabely atd....takže???
No nějak jsem přehlídnul že by jsi sem nějaký dotaz na průřez dával

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“