chtěl jsem tu barvu do interiéru, včera jsem se na ni ptal, jsou tam 3 podkladové barvy a pak teprve ta oranžová perleť ... tak jsem se na to vysral, to bych ty plasty delal ještě dva měsíce jinak nejlevnější taky zrovna není..
remix píše:chtěl jsem tu barvu do interiéru, včera jsem se na ni ptal, jsou tam 3 podkladové barvy a pak teprve ta oranžová perleť ... tak jsem se na to vysral, to bych ty plasty delal ještě dva měsíce jinak nejlevnější taky zrovna není..
Jaka je cena?
FORD Focus 1.6 16V, r.v.04/00, 5-dv. stříbrná MOONDUST, K&N, REMUS
táááákže dneska sem se ptal na tu barvu a stojí 1800 Kč/1kg, je ředitelná vodou a nejsou potřeba žádné speciální podklady, stačí prej klasický plnič. Viděl sem ji i na vzorníku a je fakt krásná mění se lehce z oranžové přes růžovou až do červena, krása!
Lukes píše:táááákže dneska sem se ptal na tu barvu a stojí 1800 Kč/1kg, je ředitelná vodou a nejsou potřeba žádné speciální podklady, stačí prej klasický plnič. Viděl sem ji i na vzorníku a je fakt krásná mění se lehce z oranžové přes růžovou až do červena, krása!
tak to mi ano nerikej nebo budu hodne nasr...... chtel sem ji taky ale Zluta s Oktavie RS vyhrala uz jen kvuli tomu ze bude urco levnejsi
Lukes píše:táááákže dneska sem se ptal na tu barvu a stojí 1800 Kč/1kg, je ředitelná vodou a nejsou potřeba žádné speciální podklady, stačí prej klasický plnič. Viděl sem ji i na vzorníku a je fakt krásná mění se lehce z oranžové přes růžovou až do červena, krása!
tak to mi ano nerikej nebo budu hodne nasr...... chtel sem ji taky ale Zluta s Oktavie RS vyhrala uz jen kvuli tomu ze bude urco levnejsi
jinak ta barficka pude na crx???
Je to tak, taky sem myslel že bude dražší. Jj pujde na CRXo