chci vám to jen ukazat protože mám radost a i dokázat že zvládnu víc než jen lepit samolepky

ono je to lepsi, u mne predchozi majitele urco prasata nebyli a taky jsem to radsi vyhazel, neni nad to udelat si to podle sebeEskláda píše:po dnešku tam není ani jedna zeď krom jedný nosný.. zítra hodim foto. je to prostor jako kráva a je k tomu i zahrada a sklep..
předchozí majitele byli víc než prasata a proto vše ven pryč spálit zakopat a vše nový.. uvidíme jak to bude s časem a hlevně financema
No budu pak potrebovat praktické rady jo a slibil si mi foto ložnice...zajima me ta červenaARV6 píše:No ja jsem uz ve stadiu kupovani volovinek, takze pohoda... Ale ceka mne brzo nova koupelna+hajzlik, nynejsi vybaveni se zacina jaksi poroucet...
vydrz uklidim tam a udelam fotozvooky píše:No budu pak potrebovat praktické rady jo a slibil si mi foto ložnice...zajima me ta červenaARV6 píše:No ja jsem uz ve stadiu kupovani volovinek, takze pohoda... Ale ceka mne brzo nova koupelna+hajzlik, nynejsi vybaveni se zacina jaksi poroucet...
jasan ja musim neco naplanovat, sem ostuda. Vcera sem si poridil PS2 a Granturismo tak muzem paritzvooky píše:Pekná červená,mas to tam utulny...nekdy ti to asi prijdu zkolaudovatpak te pozvu na nasi kolaudačku
![]()
ARV6 píše:jasan ja musim neco naplanovat, sem ostuda. Vcera sem si poridil PS2 a Granturismo tak muzem paritzvooky píše:Pekná červená,mas to tam utulny...nekdy ti to asi prijdu zkolaudovatpak te pozvu na nasi kolaudačku
![]()
no v Ikee to aspon je poradnej material, i kdyz si ho nechaji zaplatit... My mame loznici z Aska, a nicmoc uz nikdy vice, celkem ausus, musi par let vydrzet a poleti z okna...Sádra píše:Koukam chlapy,ze mate dobrej vkus....
Nejakej typ na levnejsi nabytek??? Postupne se taky zarizuju,ale holt koupit vse najednou je nemozne...momentalne resim loznici,takze pekne letiste + nocni stolky + nejaka ta pekna skrin nejlepe se zrcadlem....atd....v ikee ne vsechno je tak pekne jak na letaku,tak radte