Tak jste mě nakazily a taky jsem si změnil obrázek.
Včera jsem navíc dostal zprávu, že díly na rebuilt motoru jsou objednaný za velkou louží, takže hIGGI začne konečně skládat motor a oživovat celý auto.... Jupí
vogo píše: to taby fakt nikdo nezna Cervenyho Trpaslika
Cervenyho trpaslika?!! Jak bych neznal Mam snad vsechny dily !! U toho vzdycky uchcavam
tak v dila ozveny budoucnosti je ta hlaska "a jak by to teprv rozmazly noviny" a rika ji Holly kdyz lod prekona svetelnou barieru o 24 hodin drive ach ta pamnet to zas rika Rimmer v dile Fotostroj casu, a dost
Bidrin píše:Tak jste mě nakazily a taky jsem si změnil obrázek.
Včera jsem navíc dostal zprávu, že díly na rebuilt motoru jsou objednaný za velkou louží, takže hIGGI začne konečně skládat motor a oživovat celý auto.... Jupí
tak to ti ze srdce preju, a at uz je to v cajku do pristiho srazu
Bidrin píše:Tak jste mě nakazily a taky jsem si změnil obrázek.
tak to ti ze srdce preju, a at uz je to v cajku do pristiho srazu
To nebude tak žhavý, bude trvat než doletí díly, pak portování a rebuilt, oživení motoru v autě, doladění much a pak minimálně 2000 km zajíždět bez tlaku turba a mezi tím na to vydělat peníze, takže do příštího srazu nehrozí. Aspoň se to ale konečně pohlo.....
Bidrin: Ty asi ICQ nepouštíš moc často, takže to hodím sem... kdy začnete vyrábět kromě rotary keychain eště tohle:
Na CNCčku by to udělat určitě šlo a mohli byste to dávat například k zakázce nad xxx Kč s logem Bidrin na těle tlumiče (místo nápisu TRD). Tahle blbost je asi nejdokonalejší autopřívěšek co jsem kdy viděl
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Beaver píše:Na CNCčku by to udělat určitě šlo a mohli byste to dávat například k zakázce nad xxx Kč s logem Bidrin na těle tlumiče (místo nápisu TRD). Tahle blbost je asi nejdokonalejší autopřívěšek co jsem kdy viděl
No to by udelat mohl. Jen takovy maly reklamni predmety, kterej by mohl prodavat nebo prihazovat k objednavkam.. No a samozrejme by to mohl venovat nam vsem co ho propagujem
Beaver píše:Bidrin: Ty asi ICQ nepouštíš moc často, takže to hodím sem... kdy začnete vyrábět kromě rotary keychain eště tohle:
Na CNCčku by to udělat určitě šlo a mohli byste to dávat například k zakázce nad xxx Kč s logem Bidrin na těle tlumiče (místo nápisu TRD). Tahle blbost je asi nejdokonalejší autopřívěšek co jsem kdy viděl
Vyrobit by to šlo, horší je to s časem - teď děláme další sérii 30-ti BOV a včera přišla objednávka na 50 ks řemenic pro 2 typy RX-7, takže nevíme co dřív....
kasa.d píše:mi připomíná, že musím prosondovat probeclub a jejich zájem o SS
Ještě to tak.....
Chvíly s tím počkej, až budeš mít Probe doma, tak uděláme prototyp a pak až nabídneš finální produkt - bude to lepší. Rozpracovanost je teď dost velká.....
tak se aspon podívám ponějakým origo kusu, aby bylo podle čeho vyrobit ten prototyp. Svůj klacek nedám, protože jak začnu jezdit, tak přestanu až s prvním sněhem!