stáhni si manuálOncek píše:Civic_VT: ta strecha je vazne nejak mega lesklamel bych dotaz na zadni naraznik, budu ho predelavat ale jeste jsem ho nikdy nesundaval tak nevim kde je to uchycene, muzes mi poradit?

Moderátor: Zemi
však jo, ty světla se dají kdykoliv vyměnit...Civic_VT píše:Chlapi, kde jste vzali, že ty světla jsou takhle hotový??krulis píše:vazne moc pekna prace mit tak cas a prostor si takhle vyhrat s autem, ale ty zadni svetla taky moc nechapu...To čirý překrtí jsem plánoval a pokud jste dobře koukali, tato diskuze je založená na hlasování, jakou barvu světel a překrytí zvolit.
Ty fotky z minule byly jen na ukázku, jak asi budou světla vypadat, když svítí...![]()
Ale nic, splést se může každý...
http://hondatech.info/downloads/Auto/Manuals/Oncek píše:manual mam ale nenasel jsem to tamRyba píše:stáhni si manuálOncek píše:Civic_VT: ta strecha je vazne nejak mega lesklamel bych dotaz na zadni naraznik, budu ho predelavat ale jeste jsem ho nikdy nesundaval tak nevim kde je to uchycene, muzes mi poradit?
nebyla tam kastle a popis
Mrkni sem, dělám to:Pepeee píše:Hey klucí.Please dotaz.. Máte nějakou fintu jak varit ty plastove narazniky?? Nebo jen koupite tu pistoli treba v obi ? muzete dat nejakej typ? diky moc
v kufru jsou na každé straně šrouby - musíš sundat tn plastový dekl na zadním čele v kufru a bude tam šroub na 14ku klíč. To samé bude vespod ve stejné úrovni, ale už mimo kufr. A pak jen na každé straně dva šroubky u lemů blatníků a je dole. Ještě nezapomeň odpojit elektriku uvnitř kufru - mlhovky a SPZ. Hodně štěstí!Oncek píše:Civic_VT: ta strecha je vazne nejak mega lesklamel bych dotaz na zadni naraznik, budu ho predelavat ale jeste jsem ho nikdy nesundaval tak nevim kde je to uchycene, muzes mi poradit?
Přesně tak, to jsem byl já a taky si tě tamodtud pamatuju. Tenkrát jsem byl fakt začátečník, dnes už je to o trochu lepčejšejší...Sly píše:Nemej strach, urcite se potkame. Pokud se nepletu, myslim, ze jsme proti sobe jeli ve Vysokem Mytu predminulou sezonu. Zrovna vcera mi kolega posilal 2 fotky z naseho sprintuCivic_VT píše:I tak bych tě někde rád potkal a určitě pokecal a třeba zakalil...(tehdy cerveny Civic s cernou kapotou, snad..)
Tu profi pistoli mám a je to paráda!!Ryba píše:no existuje nato profi svářecí pistole. Ale čet sem, že se dá použít i horkovzduška s nějakym nástavcem na usměrnění toku...Pepeee píše:Hey klucí.Please dotaz.. Máte nějakou fintu jak varit ty plastove narazniky?? Nebo jen koupite tu pistoli treba v obi ? muzete dat nejakej typ? diky moc
2 vrstvy barvy, 4 vrstvy laku, celkem cca 5 litrů barvy a kolem 11ti litrů laku...Oncek píše:lak vypada superkolik je na tom vrstev?
Taky se moc těším, už se to pomalu začíná rýsovat, ale teď už se bude čekat na lakýru, no....vt.tuner píše:je to nádhera.....fakt paráda,už se nemůžu dočkat,až to celé dokončíš,je to fatk paráda........
![]()
![]()
to už je věc vkusu, ale respektuju Tvůj názor...xxmartin píše:jo je to krasa,fakt nadhera. sleduju jak se posouvas stim dopredu uz nakou dobu, tak sem se rozhodl ze taky napisu, musim ale dat vytkucerne kola se mi proste nelibi, nejde videt ta krasa tech kol, pri prvnim pohledu mi to pripada jako kdybych se dival na plechace, az po chvili si uvedomim ze to jsou pekne kola
ale jinak se klanim nad celou tou prestavbou, snad se k tomu taky nekdy dostanu
nojo je to kazdeho vec, vsak ma se libit predevsim majiteli kdyz je to jeho auto zeCivic_VT píše:to už je věc vkusu, ale respektuju Tvůj názor...xxmartin píše:jo je to krasa,fakt nadhera. sleduju jak se posouvas stim dopredu uz nakou dobu, tak sem se rozhodl ze taky napisu, musim ale dat vytkucerne kola se mi proste nelibi, nejde videt ta krasa tech kol, pri prvnim pohledu mi to pripada jako kdybych se dival na plechace, az po chvili si uvedomim ze to jsou pekne kola
![]()
A upřímně, je mi ukradenej!!![]()
![]()
![]()
![]()
Neber to osobně... prostě JOKE!!![]()
ještě jsem to ani neviděl na sluníčku, tak nevím, ale snad to nebude tak špatný...uvidíme, ale díky za názor i takxxmartin píše:nojo je to kazdeho vec, vsak ma se libit predevsim majiteli kdyz je to jeho auto zeCivic_VT píše:to už je věc vkusu, ale respektuju Tvůj názor...xxmartin píše:jo je to krasa,fakt nadhera. sleduju jak se posouvas stim dopredu uz nakou dobu, tak sem se rozhodl ze taky napisu, musim ale dat vytkucerne kola se mi proste nelibi, nejde videt ta krasa tech kol, pri prvnim pohledu mi to pripada jako kdybych se dival na plechace, az po chvili si uvedomim ze to jsou pekne kola
![]()
A upřímně, je mi ukradenej!!![]()
![]()
![]()
![]()
Neber to osobně... prostě JOKE!!![]()
no ale zajimalo by me jestli to vidim jen tak ja, nebo i dalsi....ale zase fotka je fotka, ve skutecnosti to je treba jine, a taky je to stim seriovym podvozkem trochu "ofroad" se sportovnim to bude urcite lepsi
nezáleží na tom, co máš za auto a jakou značku uznáváš, ale na tom, jak se o něj staráš a co pro Tebe znamená...xxmartin píše:nemas zac, ja se svoji filetou bych nemel moc vyskakovatale potom co byl crash zezadu i zepredu tak vypada pekne
vetsina dilu novych
jj, vypadá to good, ale právě, že už to tak někdo má ( i když to není česká tun. scéna), tak to tak nechci. Líbí se mi čistý styl a to myslím teď Honďule bude...Oncek píše:Civic_VT: zdarec, tak vidim ze uz se to blizi do finale, moc peknemozna bych jeste dal na boky a na narazniky cervenou linku, ale nevim jak to mas v planu. asi takhle, vypada to vpohode
sportovni podvozek ma,akorat ho nemel kdyz se to lakovalo,takze to jeste dolu pujde,nebo se pletu?Pepeee píše:Ty jo pěkná práce !!!!!Můžu se zeptat na kolik Tě vyšel lak a na kolik te vysla práce?? Vypada peckove na tech fotkách... Jo jinak bych dal vetší kola snizil 40... jen muj nazor ... kola delaj auto