se divis kdyz chodis jen ke stanku kde maj parky v rohliku??Georgeos píše:já právě ještě v mexický nikdy nebyl

se divis kdyz chodis jen ke stanku kde maj parky v rohliku??Georgeos píše:já právě ještě v mexický nikdy nebyl
jste boháčiBrutus píše:já bych možná šel taky do haciendymožná bysme mohli mít snad i dobrou cenofku
mortem píše:jste boháčiBrutus píše:já bych možná šel taky do haciendymožná bysme mohli mít snad i dobrou cenofku
Brutus píše:mortem píše:jste boháčiBrutus píše:já bych možná šel taky do haciendymožná bysme mohli mít snad i dobrou cenofku
ty máš taky slevy fšude...Brutus píše:já bych možná šel taky do haciendymožná bysme mohli mít snad i dobrou cenofku
georg píše:ty máš taky slevy fšude...Brutus píše:já bych možná šel taky do haciendymožná bysme mohli mít snad i dobrou cenofku
Placenta píše:ale bude tam hlava rodiny ktera si vsechno zapise a Fufackovi nevtiravym zpusobem pretlumoci...
Georgeos píše:Tak jsme s Brutem domluvený že když na to nebudem mít prachy tak jedem do mekáče a tam si na VIP kartu odchytíme nějakýho chudáka co nám "koupí jídlo"
leda že by jsme šly na nějakou buranskou pařbu tam bych tancovat šelfufu píše:Georgeos píše:Tak jsme s Brutem domluvený že když na to nebudem mít prachy tak jedem do mekáče a tam si na VIP kartu odchytíme nějakýho chudáka co nám "koupí jídlo"
..... a sakraještě, že tam zajdem pozdějc
![]()
Georg: tak se domluvíme na místě, ale přece jen tě musíme překecat abys šel na ten parket s náma
, vždyť Nice se tam líbilo