Jaký výfuk na 1,9TDi???

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
-=quinn=-
Kontaktovat uživatele:

Jaký výfuk na 1,9TDi???

Příspěvek od -=quinn=- »

Poradíte mi někdo jaký sportovní výfuk koupit na TDi v cenové relaci do pěti tisíc? Chtěl bych alespoň nějakej decentní zvuk a pěknej vzhled. Na výkon koncovej výfuk myslim stejně nemá vliv. Našel sem si remus určenej přímo na moje auto za 12000kč a universální výfuk laityng za 3500kč. Takže bych chtěl nějakej kompromis mezi tím. Mám Audi A4 B5 1,9TDi, díky za radu
p.s.:uvítám rady nebo konkrétní typy jen nepište prosím že to je tuzing,nesmysl nebo že na dieselu to stejně zvuk neudělá apodobně...děkuji
-=quinn=-

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

jo jenze ten layting bude jen koncovy dil,tudiz zadny komplet vyfuk, jen neco takovyho Obrázek
jestli cekas za tech 3500 kč vyfuk od svodu az úp koncovy tlumic,tak to si dobry snilek,
jestli chces nejaky koncak na auto tak se mrkni sem napr http://www.sportovniautodoplnky.cz/stor ... tmentID=11

-=quinn=-
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaký výfuk na 1,9TDi???

Příspěvek od -=quinn=- »

Samozřejmě že mluvím o koncovém tlumiči....kompletní výfuk plánuju do budoucna
-=quinn=-

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

Jaký výfuk na 1,9TDi??? -- žádný :D
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

-=quinn=-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -=quinn=- »

Ach jo:)...to sou presne prispevky ktery sem nepotreboval....
no ale kdyz uz ste je sem napsali, jezdím průměrnou spotřebou za 5 litrů, mám od kámoša levnější kvalitní naftu. Jede to dobře a když si to čipnu natrhnu prdel kdejakým seriovýmu benzínu. Je to čtyřkolka tak ani v zimě a na horách se neztratí. Tudíž mám solidní výkon(nemyslím jen ten v koních, ale prostě využití auta) za sqělou cenu. Takže ne, nekoupím si benzína;-)...benzín patří do zapalovačů:)))))
A ted zpátky k mému výfuku, není tu někdo kdo by mi poradil? Někdo kdo má výfuk na dieselovi?
-=quinn=-

-=quinn=-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -=quinn=- »

Ach jo:)...to sou presne prispevky ktery sem nepotreboval....
no ale kdyz uz ste je sem napsali, jezdím průměrnou spotřebou za 5 litrů, mám od kámoša levnější kvalitní naftu. Jede to dobře a když si to čipnu natrhnu prdel kdejakým seriovýmu benzínu. Je to čtyřkolka tak ani v zimě a na horách se neztratí. Tudíž mám solidní výkon(nemyslím jen ten v koních, ale prostě využití auta) za sqělou cenu. Takže ne, nekoupím si benzína;-)...benzín patří do zapalovačů:)))))
A ted zpátky k mému výfuku, není tu někdo kdo by mi poradil? Někdo kdo má výfuk na dieselovi?
-=quinn=-

Beaver

Příspěvek od Beaver »

-=quinn=- píše:Poradíte mi někdo jaký sportovní výfuk koupit na TDi v cenové relaci do pěti tisíc? Chtěl bych alespoň nějakej decentní zvuk a pěknej vzhled. Na výkon koncovej výfuk myslim stejně nemá vliv. Našel sem si remus určenej přímo na moje auto za 12000kč a universální výfuk laityng za 3500kč. Takže bych chtěl nějakej kompromis mezi tím. Mám Audi A4 B5 1,9TDi, díky za radu
p.s.:uvítám rady nebo konkrétní typy jen nepište prosím že to je tuzing,nesmysl nebo že na dieselu to stejně zvuk neudělá apodobně...děkuji
Nechapu... sam vis, ze to nezvedne ani vykon ani nezlepsi zvuk, tak proc se ptas ? Do peti tisic na to muzes dat de facto cokoliv, klidne jen ozdobnou koncovku, efekt bude vicemene stejnej. Vyber si nejakej vyduk co ma vstupni prumer min. stejnej jako je tvoje vyfukove potrubi a je pruchozi a neudelas chybu.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

na diesel jedině koncovku....
VW PASSAT B5

-=quinn=-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -=quinn=- »

Beaver píše:
-=quinn=- píše:Poradíte mi někdo jaký sportovní výfuk koupit na TDi v cenové relaci do pěti tisíc? Chtěl bych alespoň nějakej decentní zvuk a pěknej vzhled. Na výkon koncovej výfuk myslim stejně nemá vliv. Našel sem si remus určenej přímo na moje auto za 12000kč a universální výfuk laityng za 3500kč. Takže bych chtěl nějakej kompromis mezi tím. Mám Audi A4 B5 1,9TDi, díky za radu
Nechapu... sam vis, ze to nezvedne ani vykon ani nezlepsi zvuk, tak proc se ptas ? Do peti tisic na to muzes dat de facto cokoliv, klidne jen ozdobnou koncovku, efekt bude vicemene stejnej. Vyber si nejakej vyduk co ma vstupni prumer min. stejnej jako je tvoje vyfukove potrubi a je pruchozi a neudelas chybu.
Jasně no, ale tak koncovej výfuk výkon nepřidá ani u benzínu, tak o tom se vůbec nebavím...no a ten zvuk, vím že u toho nikdy nedosáhnu toho co u benzínu, ale mylsím si(z vlastní zkušenosti = remus na golfovi 1,9TDi) že by tam mohl byt alespoň o něco sportovnější a lepší zvuk ve vyšších otáčkách. A později třeba ještě ve spojení se sportovním střeďákem, katem,....Jak říkám nechci něco co by hrozně řvalo když pojedu 50kmh v nízkých otáčkách....chci jen něco decentního. Často jezdím delší vzdálenosti a kdybych měl jet 130 po dálnici a řvalo by to jak blázen tak by to asi nebylo ono...No a rozhodl sem se proto kvuli tomu ze mám špatnej koncovej tlumič co mám teď, tudíž mi koncovka nepomůže. Ale díky za radu, šlo mi hlavně o to aby to třeba nějak neubíralo výkon nebo něco...
-=quinn=-

ignarus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ignarus »

Jestli chceš zvuk u TDi tak nechej vyndat katalyzátor a dej tam rezonátor a na koncovej tlumič dej jenom nějakou pěknou koncovku dokonce ti to i přidá něco málo výkonu, jo a nech si to udělat od někoho kdo tomu rozumí je potřeba nastavit na řídící jednotce lambda sondu neni to jenom o tom, že to vyměníš.

Libas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas »

jsem nevěděl, že TDi má lambda sondu :lol:

mcsow
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mcsow »

trubku od svodů až po koncovku a do 5 lupenů by ses moch vejít i s koncovkou kamarád to mněl takhle na PD a jediný co dělalo rámus byl ten zvuk turba
vw golf II 1.6 carb.
výškově stavitelnej podvozek
ATS CUP 195/50 R15
<a href="http://pomalu-a-vklidu.wz.cz"> pomalu-a-vklidu </a>

-=quinn=-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -=quinn=- »

ok diky...a nmate nejakej typ kde by mi to udelali mylsím to nastavení řídící jednotky co se týče té lambdy(BRNO). Umijou to v každým servise? Není chipp překážkou?
-=quinn=-

Beaver

Příspěvek od Beaver »

-=quinn=- píše:ok diky...a nmate nejakej typ kde by mi to udelali mylsím to nastavení řídící jednotky co se týče té lambdy(BRNO). Umijou to v každým servise? Není chipp překážkou?
Keca, nic nastavovat nemusis. :wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“