Trhyy píše:Co to je za to černý auto na plaťáku ? Vypadá hodně zajímavě
Vezl jsem do muzea ISO Grifo
Super italskej design, teď sem koukal do katalogu a je to ISO Rivolta
Jak pise Zvooky ISO Fidia, hrozne peckovy, nezapomenu na ten pocit jak jsem si do toho sedl To je jeste poradny auto, motor z Corvette pod kapotou... Ja si budu muset nejakyho veterana poridit
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
ARV6 píše:Jak pise Zvooky ISO Fidia, hrozne peckovy, nezapomenu na ten pocit jak jsem si do toho sedl To je jeste poradny auto, motor z Corvette pod kapotou... Ja si budu muset nejakyho veterana poridit
To jo,ale někdy by se mohl ozvat,aby jsme zajeli na kukačku...
to jo kukacka by nebyla spatna takova mensi exkurze no jo ale ja nez bych tam dojel pac ja se ted kocham110-130 dis si predstavym ze driv sem nato tahal trojku ted nato dusim petku
wrenklin píše:to jo kukacka by nebyla spatna takova mensi exkurze no jo ale ja nez bych tam dojel pac ja se ted kocham110-130 dis si predstavym ze driv sem nato tahal trojku ted nato dusim petku
Stačí se domluvit a zajet do muzea mojeho zaměstnavetele což je muzeum ve Fichtelbergu....tam stoji všechny krasavice co jsem vezl a spousty dalsich...
Stačí se domluvit a zajet do muzea mojeho zaměstnavetele což je muzeum ve Fichtelbergu....tam stoji všechny krasavice co jsem vezl a spousty dalsich...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie