no jaksi nemas asi zac vid. Co ma sestricka za auto?
Favorita Ale na to jeji jezdeni to bohate staci jezdi obcas nekam o vykendu za kamoskama a to jeste nejezdi kazdej vykend.Je zbytecny aby tady stalo drahe auto pred barakem.
no jaksi nemas asi zac vid. Co ma sestricka za auto?
Favorita Ale na to jeji jezdeni to bohate staci jezdi obcas nekam o vykendu za kamoskama a to jeste nejezdi kazdej vykend.Je zbytecny aby tady stalo drahe auto pred barakem.
Mirek999 píše:
hele a nechtěla by někdy přijet i s kamarádkama za náma?
Mirek999 píše:
hele a nechtěla by někdy přijet i s kamarádkama za náma?
souhlas. Nejlip do tesca na stodulkach, myslim, ze to je kousek. Sme tam skoro kazdej den
No tak to asi pochybuju ze by prijeli s vama resit auta,ja vim vy by jste s nima auta neresili to mi je jasny Sestra i jeji kamaradky maji jine kamarady,moc je nechapu,ale jsou moc vybirave
Mirek999 píše:No tak to asi pochybuju ze by prijeli s vama resit auta,ja vim vy by jste s nima auta neresili to mi je jasny Sestra i jeji kamaradky maji jine kamarady,moc je nechapu,ale jsou moc vybirave
tak je musíš přesvědčit o tom že sme lepší a auta s nima fakt řešit nebudem
Mirek999 píše:No tak to asi pochybuju ze by prijeli s vama resit auta,ja vim vy by jste s nima auta neresili to mi je jasny Sestra i jeji kamaradky maji jine kamarady,moc je nechapu,ale jsou moc vybirave
tak je musíš přesvědčit o tom že sme lepší a auta s nima fakt řešit nebudem
Tak mi poradte jak vas mam nasrat aby jsme se tu hadali a aspon to tu zilo nebo ja nevim ja si radsi zase budu povidat pro sebe nojono mam prazdniny tak se nudim no-Cau Mirku jak se mas??No ale stoji to za hovno.Jakto??No jsou prazdniny nejradsi bych do neceho pichnul a neni do ceho,tak si musim delat SAMOOBSLUHU.No to znam taky si to delam sam,ale neni nad babu.Ja vim no aspon te tolik neboli ruka.A vis co ti reknu clovece ja bych si rad nasel pannu.A proc panu vole??Vzdyt to musis zajizdet a to stoji zahovno.No prave sam bych si ji nejradsi zajel,protoze kdyby mi ji zajel nekdo jinej tak by mi mohli cinkat krouzky a to je pak nemili a taky by jsi mohl mit tlaky nahovno.No ale vole kdyz ji zajizdis tak musis poradne mazat aby jsi nezadrel protoze to by jsi byl v prdeli to by te bolelo pero a vona by musela na vybrus.Nojono ale mas jistotu ze az zajedes ze pojedes na plnej vykon.Ty vole ja se tak nudim ze vymejslim sracky trapny sorry ale mazat se mi to nechce