Je fakt, ze ja rozdil mezi 95 a 98 moc nepoznam, ale to bude tim vykonem
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
S 1,8 T od VW se dá jezdit za 8, ale ne po městě a ne rychle. Docela rychle to pak letí k 10...Ale stojí to za to! 98 není potřeba, to už jsou drobnosti, který spíš potěší (autosugesce:)) - já to cítím, ale nevím...
Mam takovej dojem, ze tohle uz radistr vi a pocita s tim, teda aspon doufam....
No ja myslim, ze to az tak zli nebude, nebo jo????
Ne, podle poslednich info tam chce dat 1.8 Turbo... A bude to z Fiesty, takze by to melo byt O.K. teda s tim, ze kompletne prekope podvozek a brzdy...
Goldies píše:Ne, podle poslednich info tam chce dat 1.8 Turbo... A bude to z Fiesty, takze by to melo byt O.K. teda s tim, ze kompletne prekope podvozek a brzdy...
hobborg píše:mam takovej pocit ze ta fiesticka se serdcem 1.8 klido i bez turba bude peknej NAREZ.....a myslim ze je lepsi klamat "telem"-vzhledem nez mit XR2:)
Problem je ze v pripade prestavby z toho auta zbyde max tak ta karoserie,zbytek proste neni na ten motor delanej....
Pokud to ovsem nema byt pojizdna rakev.... To se pak meze nekladou...
Zrovna se mi dopstalo do sparu Komplet Fiesta XR2i za 60 litru jen je mi zacinam o tom uvazovat uvidi se.Ale posledni info asi bude Kazdopadne MOTOR XR2i Hlava vacka A CIP pak se uvidi jestli bude turbo potreba ale rekl bych ze ne ma to 95kw po cipu nejakejch110Kw hlava taky neco vacka taky filtr taky a vyfuk taky bude to stacit je to lehoucky auti
GARAGE TUNERS CLUB
Ford Tuning Show Cars
--Není čip jako čip--
-=FLASHMOTORS=-
Radistr píše:Zrovna se mi dopstalo do sparu Komplet Fiesta XR2i za 60 litru jen je mi zacinam o tom uvazovat uvidi se.Ale posledni info asi bude Kazdopadne MOTOR XR2i Hlava vacka A CIP pak se uvidi jestli bude turbo potreba ale rekl bych ze ne ma to 95kw po cipu nejakejch110Kw hlava taky neco vacka taky filtr taky a vyfuk taky bude to stacit je to lehoucky auti
Jo jo to je superr raketka ale co to bude zrat to je ten potiz....
ja chci s autem jezdit kazdej den a poradnej kalup takze mam v merku nejaky "kamna"