Co rikate na ty kola?
Co rikate na ty kola?
Nasel jsem je na alukola.com maji dobre ceny ale je nejaky alutec, tak nevim!Co myslite kazdy pise tvaroh na allesia a miglia tak nevim co toto?Kdo ma 17"neni potom to auto moc tvrde? Chci si jeste koupit sport podvozek!Jezdim dlouhe trasy,takze podvozek a 17"kola mam strach at me to z toho auta nevyhodi na nejakych dirach!! 

- Přílohy
-
- nevypadaji spatne!
- 3500Kc_8x17_Cult.jpg (15.2 KiB) Zobrazeno 916 x
Re: Co rikate na ty kola?
podle toho co mas za auto. jestli mas offroad tak to vadit nebude. Jestli nejakou stredni tridu tak na to hodis profil 45 a je to asi takovej kompromis mezi vzhledem a komfortem, jestli to chces na fabiu nebo neco malyho tak na to hodis pneu 205/40 a vyrazis si zuby
156 f benzinu na letnich drifto dost
tyhle kola dělá i aez, a to je, myslím, kvalitní značka, třeba to taky vyrábí, jen to pak od nich alutec kupuje...nevím...ale taky jsem po nich koukal
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
-
Jezdim každej den na 205/40/17, tlumiče Kayba a zuby všechny...kde je chyba?mobyz píše:podle toho co mas za auto. jestli mas offroad tak to vadit nebude. Jestli nejakou stredni tridu tak na to hodis profil 45 a je to asi takovej kompromis mezi vzhledem a komfortem, jestli to chces na fabiu nebo neco malyho tak na to hodis pneu 205/40 a vyrazis si zuby
byla tady otazka jestli to bude tvrdy s tema kolama, ale tys uz asi zapomnel co je to komfortni jizdaTomáš Marný píše:Jezdim každej den na 205/40/17, tlumiče Kayba a zuby všechny...kde je chyba?mobyz píše:podle toho co mas za auto. jestli mas offroad tak to vadit nebude. Jestli nejakou stredni tridu tak na to hodis profil 45 a je to asi takovej kompromis mezi vzhledem a komfortem, jestli to chces na fabiu nebo neco malyho tak na to hodis pneu 205/40 a vyrazis si zuby

156 f benzinu na letnich drifto dost
ja měl alutec storm , sice jsem na nich moc nenajezdil , ale byly celkem kvalitní ...
mně dnes došly kola obědnával jsem si mile miglia a ty kola došly ze 4řma středama mile miglia a ze 4x středama MAK takže si mužu vybrat kterou značku mám radči :O)