ty pyczo .... na cem to ubylo ? ... ten tapicir a sedacky nebyly az tak tezke , plus koberce, zadni sterac, par veci z mot. prostoru ..... hmm si myslim jestli nahodou nebyl z fabriky lehci nez bylo uvedeno v techickaku
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
možná jo...Zůstala palubovka, skořápka a strop...ale jen rezerva z povinnou výbavou snad 30 kg
Tapícko má snad 7-8kg, to se nasbírá...sedačka tak 15kg řidičova taky a skořepina má tak 8 i s pojezdama...ale asi byl lehčí...možná byl plný náplní...včera jen 1/4 nádrže benzínu
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
JouiCZ píše:Ahoj kluci z L4R.
Vím že je to mimo téma,ale nějak jsme narazili na problém,dokázal by nám někdo poradit?
Jde o to jak eliminujete lidi, kteří se chtějí přidat do vašeho ee nevím jak vás nazvat clubu?
Začínáme s tím mít trochu problém..a tak jsme si řek ,že musíme zachovat solidnost našeho tth..
Snad pochopíte..díky
Joo a pěkný dveře
Mame podminku pro prijeti noveho clena souhlas minimalne 2/3 clenu.
Vím že je to mimo téma,ale nějak jsme narazili na problém,dokázal by nám někdo poradit?
Jde o to jak eliminujete lidi, kteří se chtějí přidat do vašeho ee nevím jak vás nazvat clubu?
Začínáme s tím mít trochu problém..a tak jsme si řek ,že musíme zachovat solidnost našeho tth..
Snad pochopíte..díky
Joo a pěkný dveře
Aha ok..my to vařešili nějak jinak nakonec..něco jak maj Tkoz..ale členú bude jen pár..ale i tak díky,že mě někdo odpověděl..Sly
Snad pochopíte..díky
Joo a pěkný dveře
u vas to musi odsouhlasit 2/3 clenu unas v TTk 2 ze 3 clenu
Tak kola jsou doma......nasel jsem tam sice malou oderku, ale neni to nic hrozneho. Platil jsem 2000,- a to mi jeste rovnali 3 kola, takze zadarmo.....
Fotky ma Barry tak je tady snad hodi.....
Jdu to prelestit F.L.A.N.E.L.E.M
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818
tomoking píše:nejdete nekam pri patku na sipky ,bowling nebo nejakou chlast akci
nechce se mi sedet doma
že jsi neřekl do telefonu...sice s pubošama by tě to nebavilo ale na bowling jsme mohli někam zajít..určitě by se někdo přidal...
Jo kucííí...dnes se mi narodil druhý synovec (sestřence) 3,50kg 50 cm a jméno Michael...maminka i dítě se mají dobře...takže zítra to asi bude kruté...dnes jsem byl jen na inspekci a zítra se jdu na špunta podívat....
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů