Tuning na skodu octaviaI combi 4X4 74KW

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Zamčeno
Chossse

Tuning na skodu octaviaI combi 4X4 74KW

Příspěvek od Chossse »

Zdravim,mam v planu trochu vytunit svuj octavec,ale mel bych par otazek!Dekuju predem za odpovedi. Ma uz trochu vic nalitano (224000km)tak se mi moc nechce cipovat at tomu jeste tu zivotnost nezkratim.Ale pokud bych chtel vyfuk takovy nejaky decentni musel bych udelat nejake upravy na zadnim narazniku?Jeste bych chtel sport podvozek V-maxx s tlumicem coilover je to kvalitni nebo radsi neco jineho?A jeste jedna vec elektrony cerne s lestenym predkem muze byt problem s nimi treba odpadava barva nebo tak neco?Jsme laik tak proto potrebuju poradit!Dikes

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

Najdi si nahoře na liště funkci hledat, něco z toho co najdeš se ti bude určitě hodit.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

MichalF

Re: Tuning na skodu octaviaI combi 4X4 74KW

Příspěvek od MichalF »

Chossse píše:Zdravim,mam v planu trochu vytunit svuj octavec,ale mel bych par otazek!Dekuju predem za odpovedi. Ma uz trochu vic nalitano (224000km)tak se mi moc nechce cipovat at tomu jeste tu zivotnost nezkratim.Ale pokud bych chtel vyfuk takovy nejaky decentni musel bych udelat nejake upravy na zadnim narazniku?Jeste bych chtel sport podvozek V-maxx s tlumicem coilover je to kvalitni nebo radsi neco jineho?A jeste jedna vec elektrony cerne s lestenym predkem muze byt problem s nimi treba odpadava barva nebo tak neco?Jsme laik tak proto potrebuju poradit!Dikes
Zkus se podivat na http://forum.skodahome.cz

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Trochu jsem nepochopil ten dotaz na výfuk a kola. Výfuk není na světě jen jeden typ, takže těžko říct jestli budeš muset a jak moc upravovat nárazník kolem koncovky, pravděpodobně asi trochu ano, nebo použít zadní nárazník z octavie RS combi, která má prostor pro koncovku. A co se lakování kol týče, tak jaký lakýrník, taková kvalita.

Zamčeno

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“