Tuning na skodu octaviaI combi 4X4 74KW
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Tuning na skodu octaviaI combi 4X4 74KW
Zdravim,mam v planu trochu vytunit svuj octavec,ale mel bych par otazek!Dekuju predem za odpovedi. Ma uz trochu vic nalitano (224000km)tak se mi moc nechce cipovat at tomu jeste tu zivotnost nezkratim.Ale pokud bych chtel vyfuk takovy nejaky decentni musel bych udelat nejake upravy na zadnim narazniku?Jeste bych chtel sport podvozek V-maxx s tlumicem coilover je to kvalitni nebo radsi neco jineho?A jeste jedna vec elektrony cerne s lestenym predkem muze byt problem s nimi treba odpadava barva nebo tak neco?Jsme laik tak proto potrebuju poradit!Dikes
Re: Tuning na skodu octaviaI combi 4X4 74KW
Zkus se podivat na http://forum.skodahome.czChossse píše:Zdravim,mam v planu trochu vytunit svuj octavec,ale mel bych par otazek!Dekuju predem za odpovedi. Ma uz trochu vic nalitano (224000km)tak se mi moc nechce cipovat at tomu jeste tu zivotnost nezkratim.Ale pokud bych chtel vyfuk takovy nejaky decentni musel bych udelat nejake upravy na zadnim narazniku?Jeste bych chtel sport podvozek V-maxx s tlumicem coilover je to kvalitni nebo radsi neco jineho?A jeste jedna vec elektrony cerne s lestenym predkem muze byt problem s nimi treba odpadava barva nebo tak neco?Jsme laik tak proto potrebuju poradit!Dikes
Trochu jsem nepochopil ten dotaz na výfuk a kola. Výfuk není na světě jen jeden typ, takže těžko říct jestli budeš muset a jak moc upravovat nárazník kolem koncovky, pravděpodobně asi trochu ano, nebo použít zadní nárazník z octavie RS combi, která má prostor pro koncovku. A co se lakování kol týče, tak jaký lakýrník, taková kvalita.