Pokec II
Re: Pokec II
No taky budu jeste nepojizdnej...
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no jednou to budes muset zkusitzvooky píše:No nevim, neodhadnu jak to jedeARV6 píše:No tak udelej geosku ja myslim ze pohar bys mel jasnejzvooky píše:No golfik by teoreticky sprintovat mohl,ale neni tam IC a kazdy kolo jde jinammusel bych tam dat nejaky slupky hehe a auta bych moc neresil....myslim ze nic co by prekvapilo,jen auta ze Sokolova
![]()
Jinak bych se zajel aspon podivatabych pak nejel s plačem domu

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá pěkně,už jenom nějaký pěkný kolečka!ARV6 píše:Ty taky zavodis s dodavkou a jeste i s vlekem pirate jeden!![]()
Jinak mame doma dalsi AR, 156 2.4Jtd, 150PS, 2003, takova standart vybava nic extra, 8airbagu, 2zonova klima... Jsem moc mile prekvapenej, necekal jsem ze to bude tak dobry, moc hezky se v tom jezdi![]()

Dobře jsi udělal,je vidět že víš co je kvalita!Gajda píše:to jo pěknátu jsem vždycky chtěl ale v combíku.......a nakonec jsem skončil na Rencku

Maximálně tak pro zmrzlinovej!zvooky píše:nezajedete si nekdo pro nejaky pohar?Já bych sel na sprinty kdybych mel GII v kondici ale.....
http://tuning-sokolov.cz/akce/1FR/1fr.htm

✠Luftwaffle✠
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kolecka budou urco casem...hattori_hanzo píše:Vypadá pěkně,už jenom nějaký pěkný kolečka!ARV6 píše: Jinak mame doma dalsi AR, 156 2.4Jtd, 150PS, 2003, takova standart vybava nic extra, 8airbagu, 2zonova klima... Jsem moc mile prekvapenej, necekal jsem ze to bude tak dobry, moc hezky se v tom jezdi![]()
![]()
Jinak cumim jak puk, jel jsem se tim jentak projet do Plzne, v klidu porad kolem 160, vsechno lehce predjeli, po Plzni se s tim nesrali a spotrebu to ukazalo 6l/100km z cehoz nechapu doted...

Asi bych to auto i zkousl no, hovno zere, jede dost slusne, a 5ti valec ma zajimaci zvuk

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Uplne sem si vzpomnel na to,jak mel kazdej z nas plnou hubu kecu o rope TDi -ckach....nicmene je fakt,ze to vubec neni spatny....a i ty blby trivalce sou v pohode...Sice HTP ma fakt hnusnej zvuk a 3 valec TDi zni jak traktor,ale neco na tom je...ARV6 píše:Kolecka budou urco casem...hattori_hanzo píše:Vypadá pěkně,už jenom nějaký pěkný kolečka!ARV6 píše: Jinak mame doma dalsi AR, 156 2.4Jtd, 150PS, 2003, takova standart vybava nic extra, 8airbagu, 2zonova klima... Jsem moc mile prekvapenej, necekal jsem ze to bude tak dobry, moc hezky se v tom jezdi![]()
![]()
Jinak cumim jak puk, jel jsem se tim jentak projet do Plzne, v klidu porad kolem 160, vsechno lehce predjeli, po Plzni se s tim nesrali a spotrebu to ukazalo 6l/100km z cehoz nechapu doted...![]()
Asi bych to auto i zkousl no, hovno zere, jede dost slusne, a 5ti valec ma zajimaci zvuk

Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no doba se meni... 3valcovy TDi bych nechtel ani nahodou, sem to slysel vyjizdet na essu z mycky a des a hruza, ale uvnitr to je urco utlumeny a pojede lip nez 1.2 HovnoToPojede... Common-raily jsou uz prijemne tichy, a kdyz to ma vic valcu tak poho... U VW 4valce jsou porad slusny traktory, tady ma soused Oct. II a rano to zni skoro jako starej VM diesel v Alfe (ale ten na to ma narok ze)Mikael píše:Uplne sem si vzpomnel na to,jak mel kazdej z nas plnou hubu kecu o rope TDi -ckach....nicmene je fakt,ze to vubec neni spatny....a i ty blby trivalce sou v pohode...Sice HTP ma fakt hnusnej zvuk a 3 valec TDi zni jak traktor,ale neco na tom je...

Osobne bych si to pravdepodobne neporidil, mam auto prioritne pro potechu, ale uznavam ze uz je to vymakany
Jinak s tatou chcem pro jistotu vymenit rozvody, docela husty, hafo kladek a napinaku, 2x remen, rozvodovej, pak jeden na 2 vyvazovaci hridele atd... Tak ze jsem zvedav kolik bude za material
V tomhle je treba muj motor dokonalej, kladku namazat a vodni pumpa vydrzi 3vymeny, takze staci remen za 900,-
Vubec benziny jsou o dost jednodussi a levnejsi na udrzbu, tak jde o to jestli se ta uspora na spotrebe vyplati
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Jj....2,0 TDI PD v Octe nastartovanej po ranu v podzemkach je opravdu traktor...jinak trivalec TDi vevnitr neni zas tak moc utlumenej....a v nizkejch otackach naprosto mrtvej motor,az clovek premejsli,jestli neslape naprazdno...kdyz foukne turbo,je to uz lepsi...A novy vykonnejsi HTP sou docela tocivy...
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
mno nevim, ja sem treba nikdy nic spatnyho treba proti jarinove audine nerekl, ba sem rikal, ze by se mi to libilo a stacilo.... i s tim mym starym td se mi jezdilo dobre a i sem rikal, ze radsi nez 2.0 tak td.... a nekdy pristi rok bych si chtel poridit 730 v nafte.....Mikael píše:Uplne sem si vzpomnel na to,jak mel kazdej z nas plnou hubu kecu o rope TDi -ckach....nicmene je fakt,ze to vubec neni spatny....a i ty blby trivalce sou v pohode...Sice HTP ma fakt hnusnej zvuk a 3 valec TDi zni jak traktor,ale neco na tom je...ARV6 píše:Kolecka budou urco casem...hattori_hanzo píše: Vypadá pěkně,už jenom nějaký pěkný kolečka!![]()
Jinak cumim jak puk, jel jsem se tim jentak projet do Plzne, v klidu porad kolem 160, vsechno lehce predjeli, po Plzni se s tim nesrali a spotrebu to ukazalo 6l/100km z cehoz nechapu doted...![]()
R6 twin turbo + V10 + V12
no dnes jsme si s V12 hrali trochu na golfu a teoreticky se pujdu svezt na ty jejich sprinty v Krajkovy 

BBS Motorsport
- Gajda
- Kontaktovat uživatele:
kecičkyyyyyy fakt joooo a kdy že to je ty sprinty...?zvooky píše:no dnes jsme si s V12 hrali trochu na golfu a teoreticky se pujdu svezt na ty jejich sprinty v Krajkovy
ja ti dam teoreticky!!!! neser...zvooky píše:no dnes jsme si s V12 hrali trochu na golfu a teoreticky se pujdu svezt na ty jejich sprinty v Krajkovy

V12 píše:ja ti dam teoreticky!!!! neser...zvooky píše:no dnes jsme si s V12 hrali trochu na golfu a teoreticky se pujdu svezt na ty jejich sprinty v Krajkovy

BBS Motorsport
a jdete do pice.....vsichni budou mit pohary a ja zas velkou picu.... ja chci taky uz jezdiiiiiit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ARV6 píše:heh sem prave zjistil ze mam volno jupi
Tam aspon babinkou dojedu, zkouknu to, a mozna prihlasim
Zvooky koukej jet a nedelej kino
tak to je vtip zacatkuroku.... pan savka a treeemazvooky píše:Nedelam kino ale nikdy jsem nepsrintoval budu mit tremu :lo:

V12 píše:tak to je vtip zacatkuroku.... pan savka a treeemazvooky píše:Nedelam kino ale nikdy jsem nepsrintoval budu mit tremu :lo:

BBS Motorsport
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
slapnout na spojku, dat 1, plnej plyn a pustit spojkuzvooky píše:V12 píše:tak to je vtip zacatkuroku.... pan savka a treeemazvooky píše:Nedelam kino ale nikdy jsem nepsrintoval budu mit tremu :lo:jdi do haje ty sprintere,ja fakt nikdy nesprintoval

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
hele ja taky nikdy nesprintoval.......i kdyz vlastne joo a to me porazily i auta s kteryma sem vubec nejel.....zvooky píše:V12 píše:tak to je vtip zacatkuroku.... pan savka a treeemazvooky píše:Nedelam kino ale nikdy jsem nepsrintoval budu mit tremu :lo:jdi do haje ty sprintere,ja fakt nikdy nesprintoval

ARV6 píše:slapnout na spojku, dat 1, plnej plyn a pustit spojkuzvooky píše:V12 píše: tak to je vtip zacatkuroku.... pan savka a treeemajdi do haje ty sprintere,ja fakt nikdy nesprintoval
a pak drzet volant

BBS Motorsport
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jooo na to sem zapomel...zvooky píše:ARV6 píše:slapnout na spojku, dat 1, plnej plyn a pustit spojkuzvooky píše:jdi do haje ty sprintere,ja fakt nikdy nesprintoval
a pak drzet volant
a pak už nemam řadit??

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
ARV6 píše:jooo na to sem zapomel...zvooky píše:ARV6 píše: slapnout na spojku, dat 1, plnej plyn a pustit spojkua pak drzet volant
a pak už nemam řadit??
Dle potreby

BBS Motorsport
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kua to zas zni tak neurcite...zvooky píše:ARV6 píše:jooo na to sem zapomel...zvooky píše:a pak už nemam řadit??
Dle potreby
no uvidime jak to dopadne

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ještě žě mi síla motoru nic neříka
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......