RockFord Fosgate - montáž Seat Ibiza

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

Re: RockFord Fosgate - montáž Seat Ibiza

Příspěvek od thomaswilliams »

čau...sem tě dlouho neviděl....naposled někde na srazu....mě se to taky líbí...jestli chceš tak přijeď na dílnu a něco vymyslíme.....

Fíla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fíla »

Jelikož jsem jeden z těch, kteří se na stavbě podíleli nezbývá mi než se k tomu také vyjádřit.

Bylo to neuvěřitelných 15 hodin práce ve 4-5ti lidech - prakticky bez zastavení.
Co se týče designu, tak to ve skutečnosti vypadá podstatně líp než na fotkách - kompletní nafocení v podstatně lepší kvalitě bude za denního světla.
Na dílně za pomoci blesku - nic moc.

Zvukový projev se nedá popisovat - ten se musí slyšet!

První problém při montáži byl - jak a hlavně kudy natáhnout přívod pro zesilovače.
Origo průchodky do kabiny naprosto nedostačovali, proto se muselo přistoupit k variantě výroby vlastní díry.

Souběh audio kabelů s origo kabeláží auta se nedá vyhnout - jedině, že by to šlo vnějškem auta a to jaksi nejde a předrátovávat origo kabeláž na autě, které je ještě v záruce je nemyslitelné.

Jestli chce někdo kritizovat tu "změť kabelů u zesilovačů - ať předvede svoje dílo!!! a navíc toto není definitivní podoba celé audiozástavby.
Jak již Lewis naznačil, přibudou komponenty multimédií a možná se něco změní v uspořádání zástavby a proto délka kabelů zůstala zachována.
Nezapomínejte, že je prakticky nemožné vykřížit silové a datové kabely - jedině za pomoci další falešné podlahy, která by zvýšila již tak dost vysokou celkovou váhu.

Lewis si vybral tuto značku a její komponenty i přestože je student, šetří kde se dá a bere možnosti každé brigády, která se mu naskytne.
Viděl jsem několik případů, kdy si někdo nechal něco na autě dělat a výsledkem bylo víc škody než užitku.
Toto je "naše společné" dílo a radost z něj máme všichni.
Proto si za pomoc ani nikdo z nás od Lewise nic nevzal a ani by mě nenapadlo něco po něm chtít.

Thomas trochu naznačil, že se chystá zástavba i do mojí Fábie.

Co se týče mě, tak komponenty RF mě designově a zvukově přesvědčily natolik, že půjdou i ke mě do auta.
Naposledy upravil(a) Fíla dne 26 úno 2007 22:28, celkem upraveno 2 x.

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

jsem poctěn že Tě produkty Rockford fosgate oslovili a budu moc rád když si je pořídíš do svého autíčka...když jsme sem s lewisem todle téma dávali tak jsme byli strašně natěšení jestli se to bude líbit.. a potom jsme z toho byli nějaký smutní...takže tohle potom vyřeším osobním kontaktem rád tě uvidím u nás na dílně

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

kdyz ona ale puvodni otazaka byla, co my na to, tak sme napsali svoje postrehy a nekomu se to nelibilo a FLAME (zbytecnej) byl na svete... Jinak, vzdycky se tomu da vyhnout :wink: aby se krizili :)
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

to vůbec není pravda.....stále jenom dokolečka obhajujete svoji "pravdu"a vubec neřešíte....okolnosti....a hlavně....toho člověka jako takovýho....myslíš že stavět auto podle tabulek emmy je to svatý a tí se musí řídit všichni jinak je zbastlený a hnus a podobně...ten tvůj kámoš celica už tady nasral dost lidí....vč. mě...a já si to budu pamatovat dlouho

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

neobhajuju svoji pravdu.. On se zeptal na nas nazor. Vsichni sme mu to pochvalili, ze to ma hezky, ale proste sme si vsimli tehle chyb, tak jsme na ne poukazali... Nikdo hned na zacatku nerekl, ze je to prozatimni verze a ze se to jeste bude predelavat! To zaznelo az v prispevcich v prubehu FLAMEu...
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

no to možná jo ale nevím proč je chyba to že dal do dveří koaxy místo komponentních....a začne mektat něco o akustickým zkratu...to tomu klukovi řeknu nech tady auto na tejden a připrav si balík..budu všechno rozdělávat....prostěměl představu a já ji trošku upravil....a dopadlo to takhle a to auto hraje fakt výborně...doufám že to uslyšíte na srazech....no moje kábro uslyšíte určitě....měl bych být na 7000 Watech max power

Lada362
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lada362 »

Thomas myslim ze Goldies to vystihl nikdo nenapsal nic spatneho ale kdyz se mne nekdo zepta -jaky je vas nazor-tak ho napisu.A napsali jsme jen chyby a ty ses hned zacal certit.A tahat sem Emmu ja treba mici stavel pro sebe a snazil sem se dodrzet co slo aby to bylo v pohode abych byl spokojenej ne kuli Emme.
Fila-Pokud se tyce krizeni jde vyresit neni treba zadna dvojita podlaha atd
co se tyce meho dila zverejnil sem ho nekolikrat a nejen na netu pokazde jsem si rad vyslech kritiku nikdy sem se ji nebranil a pokud byla opravnena podekoval sem a opravil co bylo treba.
Jo a podle mne je hlavni rozdil v tom stavet muziku a muziku:-)))Je muzika ktera je slast poslouchat je muzika kterou kazdej stavi jen aby byl slyset na srazech a na ulici /ta se poslouchat neda je stavena jen na hluk:-((((/ a pak je muzika na souteze takze to je asi nejvetsi problem potom kdyz chce nekdo slyset nazor druheho.

takze muj zaver je ze by se kazdy mel smirit s nazory ostatnich kdyz neco vystavi na forum/proto je to forum/ a nebo to nevystavovat protoze pak zbytecne napada ostatni a zvnikaji takovehle hadky

Thomas jeste jedna vec mel bys upresnit v cem ten vykon je protoze scitat se to neda /hlavne se zase necil je to jen dotaz/ :wink:
8) Život začíná na 166dB :)
Euro champ dBdrag Extreme 5+ 2005,2006,2007
vicemist sveta dBdrag racing Extreme5+
drzitel World record 2010 kategorie SS1-2

Shark

Příspěvek od Shark »

ty vole jak mektat? to ze nabastlis repro do origi mrizky ve dverich je podle tebe dobra prace?
to ze nema penize je omluva pro spatne odvedenou praci?
stalo to dost a kdybys mu rozumne vysvetlil, ze takhle ne, urcite by to pochopil.
tohle jsem ochoten brat ze si to nekdo udela sam doma, ale uz ne od nekoho kdo se ohani zastoupenim znacky.
si schopen pochopit o co tu jde? ne o to co to stalo a jestli se to libi majiteli, ale o to ze takhle se to proste nedela, je to prasarna.az ho prejde prvotni nadseni, pochopi, ze to slo udelat jinak a ze to co tu piseme je pravda a bude to uplne zbytecne predelavat a delat znova.

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

co máš proti těm reprákům na té mřížce už do háje....mřížka je zpeněná a je podlepená a je ještě posychrovaná 4 šroubama...co proto mám dělat víc....nebudu rozdělávat celý auto.....nic nedrnčí ...dejme tomu zatím.....ale on mezitím něco došetří a mužem řešit vytlumení......prostě ...v tuhle chvíli nevím kdy to začne drnčet....něco podbnýho mám ve svojí vectře už přes rok a nic nedrnčí....tak to prostě je a hotovo....nebudu zatím nikomu tahat prachy z kapsy proto že by to mohlo možná jednou drnčet....to teda nea ta origo mřížka už byla rozbouraná rprákama který tam byly dříve......a nemyslím si žetohle byla špatně odvedená práce....a já se tady neoháním zastoupením značky....nezastupuju je pouze jenom říkám že RF je velice zajímavá věc....a to žeto někomu namontuju nebo si zamnou přijede něco udělat sám....a to co tu píšeš že je pravda...jak si to vůbec mužeš myslet....nikdy si to neviděl a neslyšel....a nevíš jak to auto vypadalo před tím a za to že jirka u mě strávil 2 dny a dělali jsme na to nonstop 2é hodin....sem si neřekl ani korunu protože je to kamarád ....já jenom chci aby RF ktrerý si vybral po dlouhé době....nic sem mu nikdy nenutil a ani nenabízel jenom to viděl u mě v autě.....a viděl na srazu že po 40 hodinách hraní naplný koule se mi jako jedinýmu nic nestalo....nic se nehřálo nic se nespálilo nic neodešlo....tak ať mu ty RF v jeho autě dělaj radost....a o to mi jde a ty seš mi ukradenej i se svýma "pravdama"....a chytráckýma řečma...

Shark

Příspěvek od Shark »

ja zadnou pravdu nemam, jen rikam, ze se to tak nedela a je asi vcelku jedno jestli za to beres penize nebo ne.
nabizis tady lidem montaz audio, ale kdyz jsou tu fotky tvy prace tak jen rikam, ze se to tak proste nedela.
ty tu skaces jak certik, ne ja.

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“