Pokec
- fufu
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
TUNINK WC:
..... tak dnes koukám, že nám nějak protéká záchod, tak jsem ho rozebral a koukám jakej je tam humus

.... opravovat to asi nemá cenu, tak jsem to vše vykrámoval, jenže nějakej trubka instalatér tam dal železný šrouby na křížák, no pochopitelně to bylo vše zarezlé a nešlo to povolit, tak jsem musel šrouby odvrtat a jít koupit nové nerezové, rovnou jsem koupil celý nový pajšl a pustil se do práce
[
...... tak a je to hotovo už můžu zas spokojeně
[/b]
..... tak dnes koukám, že nám nějak protéká záchod, tak jsem ho rozebral a koukám jakej je tam humus

.... opravovat to asi nemá cenu, tak jsem to vše vykrámoval, jenže nějakej trubka instalatér tam dal železný šrouby na křížák, no pochopitelně to bylo vše zarezlé a nešlo to povolit, tak jsem musel šrouby odvrtat a jít koupit nové nerezové, rovnou jsem koupil celý nový pajšl a pustil se do práce

[

...... tak a je to hotovo už můžu zas spokojeně

Taky už jsem to párkrát dělalfufu píše:..... tak si kup nový celý napouštědlo stojí to něco kolem 100 a je to hned vyměněný

Škoda Felicia pickup freestyle
- mortem
- Kontaktovat uživatele:
kitcar@ píše:Taky už jsem to párkrát dělalfufu píše:..... tak si kup nový celý napouštědlo stojí to něco kolem 100 a je to hned vyměněnýAle teď nám na chatě začal téct někde vespod, a já nemužu přijít na to kde. Někde z tej nádoby. Takže musíme zavírat přívod vody, protože jinak to furt teče na zem. A na to asi výměna vnitřku nepomůže
.