stejnak te trhnu dneska se jedu podivat na moje novy priblizovadlo!!!

jo a je videt ze muj ''starej'' 4G63 se dal do dobrych rukou!!!
jen tak dal bratricku

Anděl píše:Tak mám na dodávce konečně STK + Emise![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sice jenom na měsíc, ale mám.
Budu muset vyměnit brzdové hadičky. To jim ale nemám za zlé, protože jde o život.
![]()
EMISE jsem udělal, aniž bych nastartoval motor.Mají to asi nějak rozbité, nebo nevím proč mě neměřili. Prostě si tam ten maník točil s kolečkem na přístroji a tím simuloval motor.
![]()
Takže Alík jel zbytečně do ČB.
Jak starej, jak rezatejfufu píše:..... no a tady je ta chyba, starej rezavej šrot projde a auto, který je udělaný a bezbečný (jenže tuningový) ne
Anděl píše:Tak jsem se dnes rozhodl, že leštěnku dělat nebudu.![]()
Auto nechám jen dostříkat stejnou barvou. (nehoda + pár míst od rzi)
Dnes jsem si objednal nový zadní světla a xenon HID H1Dále předělám komplet výfuk od svodů. Včera jsem si také objednal nové pneu a kola nechám vyleštit.
Proč tam rveš HID???Anděl píše:Tak jsem se dnes rozhodl, že leštěnku dělat nebudu.![]()
Dnes jsem si objednal nový zadní světla a xenon HID H1Dále předělám komplet výfuk od svodů. Včera jsem si také objednal nové pneu a kola nechám vyleštit.
V tomhle se vůbec nevyznám.PeLa píše:Proč tam rveš HID???Anděl píše:Tak jsem se dnes rozhodl, že leštěnku dělat nebudu.![]()
Nemáš náhodou ve světlech H1 a H7??
Mám tam H1 na potkávací a ta H1 HID sada stojí 4500KčPeLa píše:Je to přestavbová sada na xenon, ale stojí majlant. Jestli máš pod čočkou H7, tak se tam dá dát normální výbojka. Záleží tedy na čočce, ale to je na delší vyprávění.