Disky na viano
Disky na viano

uživatel s nickem "stenlis" ti poradí, má na vitu 20"
my máme 17 a na běžný ježdění ještě celkem v pohodě, hodně asi dělá i ten vzducháč, ten je ale stejně jen na zadní nápravě, pokud se nepletu a zvedá a klesá sám, podle zatížení auta...
my máme 17 a na běžný ježdění ještě celkem v pohodě, hodně asi dělá i ten vzducháč, ten je ale stejně jen na zadní nápravě, pokud se nepletu a zvedá a klesá sám, podle zatížení auta...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
jj, dává se to ale jen do některejch verzí, a jestli do těch novejch, to vůbec nevím...Anděl píše:Ten vzduch podvozek je orig.Vůbec netuším. Máme také MB Viano r.v 06.
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
tak jsem se nějak sanžil hledat, ale nic moc jsem nenašel, asi to mají jen ty vita minulý generace...a říká se tomu airmatic, kdybys chtěl hledat...
Jo ten vzduchovej podvozek se dával jen do těch minulejch generací a ještě dost málo. A je jen ne zadní nápravě a zvedá a snižuje auto podle zatížení a říkaj tomu airmatic jo to všechno souhlasí. A taky pišou že oficiálně ta můžou být max 16" kola no ale psát můžou ja bych spíš potřeboval tu praxi. Hodil by se mi postřeh toho "stenlise" zatím díky
my máme vito s airmaticem, máme tam 17" a v pohodě...Mára píše:Jo ten vzduchovej podvozek se dával jen do těch minulejch generací a ještě dost málo. A je jen ne zadní nápravě a zvedá a snižuje auto podle zatížení a říkaj tomu airmatic jo to všechno souhlasí. A taky pišou že oficiálně ta můžou být max 16" kola no ale psát můžou ja bych spíš potřeboval tu praxi. Hodil by se mi postřeh toho "stenlise" zatím díky
sice nám ten airmatic už dvakrát odešel, ale pochybuju, že to bylo těma kolama, páč ty tam byly už od výroby, měli to na MB jako Pioneer showcar
No 17" sou málo chtěl bych tam dát tak 19" ono místa je tam dost.Uvidím jestli se ještě někdo ozve. S toho airmaticu mám taky trochu strach podle toho co píšeš tak to asi nebude asi žádná sláva s tou sploehlivostí. Co na tom odešlo a bylo to drahý. Já tam mám navíc ještě automat tak sem taky zvědavej co sem tak četl tak taky asi nic moc ty automaty.Uvidím teprve to dávám dohromady.
Re: Disky na viano
19" tam jdou uplně v poho. bez jakých koliv ůprav a zasažení do karosérie. ideal rozměr 19x8.5" et 40aš 50 guma 235x40(maximálně 245x40,ale to nevim ) ale musíš počítat stim že taky budeš muset stim jezdit rozumně a ne moc přes díry. něco za něco. já mám et 40 a kooukaj mi o 6mm ven ideal et je 45 na vito jdou dát i 20x10" et 55 takže nějakej hnup v prodejně nebo v mercedesu co ti řekne že tam nejdou dát 19 tak je sto let za opicema.nevim jestli je ten zadní měch nastavitelnej výškově nebo jestli nemá jen dvě polohy.

ten podvozek má poloh víc, zvedá se ale sám, podle toho, kolik věcí dozadu naložíš....
jináč my měli jednu chvilku i 245 gumy, ale bylo to teda na 17", kousek to teda ven lezlo, tak nevím, jestli by to při 19" neškrtalo někde...
jináč my měli jednu chvilku i 245 gumy, ale bylo to teda na 17", kousek to teda ven lezlo, tak nevím, jestli by to při 19" neškrtalo někde...
Re: Disky na viano
maximálně zatukat lemi v zádu. ve předu je to ok.já mám "klasiku" vito. akorát komplet podvozek jinej.sportovní snížený a tlumí mito tak 20mm jden závit na pružině. to stačí. ale devatenácky maj stejnej pruměr jaky 18. takže škrtat to možná bude když budeš naloženej. já v autě vozim tak 200kg muziky tod vše. a nejvíc jedu ve třech. ono přeci jenom to váži 2000kg nebo snad i víc. a gumy na osobák nemaj takovou nosnost . gumy jsem zvolil dunlop sp sport9000zr ty jsou nejtvrčí.maj myslim 615kg na nápravu což je dobrý.

tak hodně štěstí . nezapomeň že máš auto s hvězdou. takže vše je na to drahý a neni na to nic k sehnání. tak pošli nějaký foto.jak to bude hotové já taky mám auto v lakovněMára píše:Díky to jsem potřeboval vědět ty 19" budou ideál.Já to mám před lakem takže s těma zadníma lemama můžu ještě něco udělat. Máš to pěkně udělaný o něco takovýho se taky pokouším. Ty máš vzadu klasický pružiny? Já tam mám vzduch takže problém s tím když to naložím nebude.
Jo to že na to nic není už zjišťuju a že je to drahý tak s tím tak nějak počítám.To mě docela štve že se na to nedá nic sehnat světla atd takže předek chci komplet předělat světla pravděpodobně mazda 6 a nebo transporter T5 čirá anď oči ještě zkouším uvidím. Je to ještě na dlouho ale do leta to nějak chci stihnout takže jak to bude tak se určitě ukážu
- Přílohy
-
- vito.jpg (65.87 KiB) Zobrazeno 886 x