fufu píše:mortem píše:já jsem zlatíčko, úplný andílek***Apollo*** píše:tak na nej nebud tak prisna od pohledu myly to clovek
máš problém???????

Tak proč se tak směje???mortem píše:fufu ví, že jsem andílekkitcar píše:Vidíš...i Fufu souhlasíjen se to bojí říct
nechce se schoditmortem píše:fufu ví, že jsem andílekkitcar píše:Vidíš...i Fufu souhlasíjen se to bojí říct
mortem píše:jo, přesně tak***Apollo*** píše:nechce se schoditmortem píše: fufu ví, že jsem andílekjen se to bojí říct
![]()
a to by me zajimalo kdo to skusifufu píše:mortem píše:fufu ví, že jsem andílekkitcar píše:Vidíš...i Fufu souhlasíjen se to bojí říct
..... no právě, že bojí, páč by hned jednu schytal
Od koho?fufu píše:mortem píše:fufu ví, že jsem andílekkitcar píše:Vidíš...i Fufu souhlasíjen se to bojí říct
..... od Jany přece, jsme viděli v pátek jak si byl malinkatejkitcar píše:Od koho?fufu píše:mortem píše: fufu ví, že jsem andílekjen se to bojí říct
Kdo? Kde? Kdy?...Jááá?fufu píše:..... od Jany přece, jsme viděli v pátek jak si byl malinkatejkitcar píše:Od koho?fufu píše:
Porad je ale vetsi nez JAfufu píše:..... od Jany přece, jsme viděli v pátek jak si byl malinkatejkitcar píše:Od koho?fufu píše:
Fufu ví co dělá...mortem píše:fufu se bojí holky![]()
takovýho andílka jako jsem já
![]()
Bojíš bojíš???***Apollo*** píše:Porad je ale vetsi nez JAfufu píše:..... od Jany přece, jsme viděli v pátek jak si byl malinkatejkitcar píše: Od koho?
enem trosickukitcar píše:Bojíš bojíš???***Apollo*** píše:Porad je ale vetsi nez JAfufu píše: ..... od Jany přece, jsme viděli v pátek jak si byl malinkatej
fufu píše:kitcar píše:Fufu ví co dělá...mortem píše:fufu se bojí holky![]()
takovýho andílka jako jsem já
![]()
![]()
.... přesně tak
No vidíš...a přesně proto se Fufu bojí...mortem píše:fufu píše:kitcar píše: Fufu ví co dělá...![]()
.... přesně tak![]()
![]()
![]()
Tady se pomoci nedočkášmortem píše:fufu útočí na andíkáááááá,pomóóóóc !!!fufu píše:kitcar píše: Fufu ví co dělá...![]()
.... přesně tak