kitcar píše:Tady se pomoci nedočkášmortem píše:fufu útočí na andíkáááááá,pomóóóóc !!!fufu píše:
.... přesně tak

Nepodlejzejfufu píše:..... tak dobrá, Jana je hodná, když nám sem dala svoju fotkumortem píše:od vas se nic jinyho cekat neda
tak ti děkuju, hlavně že ses pokochal...kvůli fotce být opravdu hodná nechci...fufu píše:..... tak dobrá, Jana je hodná, když nám sem dala svoju fotkumortem píše:od vas se nic jinyho cekat neda
a pak kdo podlejzakitcar píše:mortem píše:
![]()
Já nepodlejzám...Já utěšuju***Apollo*** píše:a pak kdo podlejzakitcar píše:mortem píše:
![]()
jsme vas dneska videli - MATE OBROVSKY MINUS, ZE JSTE NAM NEZAMAVALIIIIkitcar píše:ee...já se nevymlouvám...Jdem taky spát...Dobrou noc všem...
Už se zas uděluje obrovský míííííínus...supr, už mi to chybělozabicka.alenka píše:jsme vas dneska videli - MATE OBROVSKY MINUS, ZE JSTE NAM NEZAMAVALIIIIkitcar píše:ee...já se nevymlouvám...Jdem taky spát...Dobrou noc všem...
kde jste nas videli?? a s cim jste jeli?zabicka.alenka píše:jsme vas dneska videli - MATE OBROVSKY MINUS, ZE JSTE NAM NEZAMAVALIIIIkitcar píše:ee...já se nevymlouvám...Jdem taky spát...Dobrou noc všem...