podrazky neres dostanes tam prezuvky na drahu a jinak na tom nic neni (snad dokazes poslat jednou rukou kouli po rovne plosekitcar píše:No my by jsme klidně šli, ale nikdy jsme to nehráli a ani nevíme co je třeba..Někde jsem slyšel, že se tam nesmí s tmavýma podrážkama...fufu píše:..... tak kdo by teda šel, muselo by se to zamluvit
...Ale fakt nevim...Nikdy jsme to nezkoušeli. Asi by jsme se na vás koukali
já ne***Apollo*** píše:podrazky neres dostanes tam prezuvky na drahu a jinak na tom nic neni (snad dokazes poslat jednou rukou kouli po rovne plosekitcar píše:No my by jsme klidně šli, ale nikdy jsme to nehráli a ani nevíme co je třeba..Někde jsem slyšel, že se tam nesmí s tmavýma podrážkama...fufu píše:..... tak kdo by teda šel, muselo by se to zamluvit
)
***Apollo*** píše:ja te to klidne naucim (ne ze bych byl mistr ale uz sem to parkrat hral cca 100X)
No nevim nevim***Apollo*** píše:podrazky neres dostanes tam prezuvky na drahu a jinak na tom nic neni (snad dokazes poslat jednou rukou kouli po rovne plosekitcar píše:No my by jsme klidně šli, ale nikdy jsme to nehráli a ani nevíme co je třeba..Někde jsem slyšel, že se tam nesmí s tmavýma podrážkama...fufu píše:..... tak kdo by teda šel, muselo by se to zamluvit
)
mortem píše:jo a kdy dame toho anglickyho krale???
Hmmm...tak to máme asi blbý... Do kina by jsme šli, ale dneska se nám to moc nehodí a do ČK je to dalekofufu píše:mortem píše:jo a kdy dame toho anglickyho krale???
..... my na něj deme dnes v 19.00 hod do kina v ČKa pak se jde do kokteil baru Bohemia v ČK
![]()
..... zítra jdeme s manželkou někam na dízu, tak kdopak by se přidal, sraz někdy o půlnoci v ČB
![]()
přesně takkitcar píše:Hmmm...tak to máme asi blbý... Do kina by jsme šli, ale dneska se nám to moc nehodí a do ČK je to dalekofufu píše:mortem píše:jo a kdy dame toho anglickyho krale???
..... my na něj deme dnes v 19.00 hod do kina v ČKa pak se jde do kokteil baru Bohemia v ČK
![]()
..... zítra jdeme s manželkou někam na dízu, tak kdopak by se přidal, sraz někdy o půlnoci v ČB
![]()
Na dízu by jsme nešli...to nás nebere
a kde???,fufu píše:mortem píše:jo a kdy dame toho anglickyho krale???
![]()
![]()
No to je banda , ale na jídlo chodím takyFlinta píše:oni radsi jezdi nekam na pizzu nebo na disco... oni na pivo nechodi