Dodatecne zapojeni palubniho pocitace do E30
Moderátor: T-O-M
Dodatecne zapojeni palubniho pocitace do E30
Chtel bych se zeptat zda me nekdo poradi,
jak a hlavne co vsechno to obnasi napojit dodatecne palubni pocitac.
Chtel bych to do E30 M40
Dekuji za Vase rady a pripominky
jak a hlavne co vsechno to obnasi napojit dodatecne palubni pocitac.
Chtel bych to do E30 M40
Dekuji za Vase rady a pripominky
Určitě Ti poradí na www.e30.cz 

=E39 530i 2003=
=E24 M635CSi 1984=
Někdo potřebuje auto, já mám dvě BMW
=E24 M635CSi 1984=
Někdo potřebuje auto, já mám dvě BMW
nevim jak na foru, ale v tom jejich servise mezi el. schématama neni zapojení BC pokud jsem dobře koukal.matal píše:Určitě Ti poradí na www.e30.cz
http://www.e30.cz/technika/schemata.html
Akorát že nevím esli to mezi tím je,zkus se podívat pořádně,já to jen našel.
Akorát že nevím esli to mezi tím je,zkus se podívat pořádně,já to jen našel.

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
Na foru je vsechnoT-O-M píše:nevim jak na foru, ale v tom jejich servise mezi el. schématama neni zapojení BC pokud jsem dobře koukal.matal píše:Určitě Ti poradí na www.e30.cz
Re: Dodatecne zapojeni palubniho pocitace do E30
diky moc,ale dle tech schemat je to vcelku slozity.
Nekde jsem cetl,ze staci pouze pripojit jeden drat na budiky.
Jak by se tedy melo postupovat?
A co to vsechno obnasi?
Dekuji
A co to vsechno obnasi?
Dekuji
jedná se o velký nebo malý BC????SkejT píše:diky moc,ale dle tech schemat je to vcelku slozity.
A co to vsechno obnasi?
Dekuji
chtel bych velky BCgeorg píše:jedná se o velký nebo malý BC????SkejT píše:diky moc,ale dle tech schemat je to vcelku slozity.
A co to vsechno obnasi?
Dekuji

s tím má zkušenost kamarád... já mám zkušenost s malým BC to je bez problému...SkejT píše:chtel bych velky BCgeorg píše:jedná se o velký nebo malý BC????SkejT píše:diky moc,ale dle tech schemat je to vcelku slozity.
A co to vsechno obnasi?
Dekuji

muzu se zeptat zkusenejsich jaky je rozdil ve funkcich maleho a velkeho BCgeorg píše:s tím má zkušenost kamarád... já mám zkušenost s malým BC to je bez problému...SkejT píše:chtel bych velky BCgeorg píše: jedná se o velký nebo malý BC????

diky
malý BC dokáže venkovní teplotu, hodiny a datumSkejT píše:muzu se zeptat zkusenejsich jaky je rozdil ve funkcich maleho a velkeho BCgeorg píše:s tím má zkušenost kamarád... já mám zkušenost s malým BC to je bez problému...SkejT píše: chtel bych velky BC![]()
diky
velký BC dokáže venkovní teplotu, hodiny datum, dojezd na benzín co je v nádrži, průměrnou spotřebu a dál si už nepamatuju...
diky za info,tak volba padne na velky.georg píše: malý BC dokáže venkovní teplotu, hodiny a datum
velký BC dokáže venkovní teplotu, hodiny datum, dojezd na benzín co je v nádrži, průměrnou spotřebu a dál si už nepamatuju...
Jen asi bude problem ten velky BC sehnat,a kdyz uz se sezene tak to bude zase kupa penez,co

hlavně při koupi si skontroluj abys měl kompletní kabeláž včetěně čidel gongu atdSkejT píše:diky za info,tak volba padne na velky.georg píše: malý BC dokáže venkovní teplotu, hodiny a datum
Jen asi bude problem ten velky BC sehnat,a kdyz uz se sezene tak to bude zase kupa penez,co
prave v tom vidim nejvetsi problem a jeste v cene.Vcera jsem dostal prednasku od znameho ohledne BC,rikal ze velky BC je problem v kompletnim stavu sehnat a kdyz uz se sezene,tak je cena az do nebe.georg píše:hlavně při koupi si skontroluj abys měl kompletní kabeláž včetěně čidel gongu atdSkejT píše:diky za info,tak volba padne na velky.georg píše: malý BC dokáže venkovní teplotu, hodiny a datum
Doporucil me ze maly BC se da lepe sehnat a ze cena je uplne nekde jinde.Co se tyka zapojeni maleho BC,tak pouze na budiky a na cidlo teploty.U velkeho BC je to o dost slozitejsi.
Bude muset volba padnout na maly BC,asi se to nevyplati.Jen me mrzi ze maly BC nema funkci prumerne spotreby