stavim se,to nic neni. Dom asi nepojede,chci pokecatLetty píše:to Mall: to bys byla srdíčko..pojede i malej? ..něco ti pak povím, až se uvidíme....
Sobota 3.3. 2007 - sraz na Shellce v Jihlavě v 15.00
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
no vidis, ja to jeste vysavala v patek na shellu
muzou vypadat seriove, ale jelikoz jsem si je neprosla, tak nevim, zda je nekdo nacipovanej, kolik to jede a tak, nebo nekdo mohl mit pekny audio. Taky jsem tam videla brasku Cordoby - Toledo. Chtela jsem se na neco zeptat ohledne Seatu a najednou dest...Tak priste si vsichni stoupnete a budete hlasit jak na plachte

-
Libas
- Kontaktovat uživatele:
to Malllory: Toleda jsem si nevšiml, byl tam kámoš s červeným Leonem TDI....jinak to, jestli je to auto tzv. načipované, nezjistíš.....kdokoliv ti může kecat......čip je u mě kravina, podvody na lidech, kteří si to nechali načipovat, jsou už početné......není úprava jako úprava a jak u koho a jak na čem...ale to už jsem trošku mimo téma tady...pardon
v tom s tebou celkem nesouhlasim, tedy ano, najdou se takovi blbci, kterym reknes "jo, ted jsem ti to chipnul" a on tomu snad i uveri, ale seriozni chip, kde firma prvne auto odbrzdi, pak chipne a poom odbrzdi znovu a to vse pred majitelem a jeste k tomu ladi mapu podle majitelova prani blbost neni ani omylem a dukaz toho je plno nachipovnich aut at uz TDi ci jakykoliv benzinovy auto... nebo vysvetli vsem lidem,kteri se v motorsportu pohybuji proc to vlastne delaj,ze ty jsi prisel na to, ze to je blbost... ale mluvim o solidnich firmach,ne o podvudkarich.Libas píše:to Malllory: Toleda jsem si nevšiml, byl tam kámoš s červeným Leonem TDI....jinak to, jestli je to auto tzv. načipované, nezjistíš.....kdokoliv ti může kecat......čip je u mě kravina, podvody na lidech, kteří si to nechali načipovat, jsou už početné......není úprava jako úprava a jak u koho a jak na čem...ale to už jsem trošku mimo téma tady...pardon
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 
chtela jsem tim rict, zejsme se tam sesli pres auta a ty jako by tam nebylyLibas píše:to Malllory: Toleda jsem si nevšiml, byl tam kámoš s červeným Leonem TDI....jinak to, jestli je to auto tzv. načipované, nezjistíš.....kdokoliv ti může kecat......čip je u mě kravina, podvody na lidech, kteří si to nechali načipovat, jsou už početné......není úprava jako úprava a jak u koho a jak na čem...ale to už jsem trošku mimo téma tady...pardon
jo, s tím souhlasím, pořádně jsme nepokecali.. a s tím chipem taky nesouhlasím, nemyslím si, že by tu někdo měl zájem machrovat s něčím, co nemá, Jihlava je malinkatá a neutají se tu nic
ohledně podvůdkářů s chipováním.... jen málo lidí si to nechá od začátečníků, což je sice smutný (ze strany nových podnikatelů), ale na druhou stranu rozumný....
to Mall: mám příště vzít šachovnici?

to Mall: mám příště vzít šachovnici?
Ahojky
tak na to že se dlouhou dobu nepovedlo dostat na jedno místečko tolik lidí je to max. úspěch ... gratulace organizátorce
... když by příště zase přijelo víc aut tak není na škodu to zase udělat někde inde ale to až
k tomu čipu: nemá smysl to tady rozebírat na to jsou jiná témata, fóra ... klasicky můžeš narazit na odborníky i neodborníky ať už úpraváře aut tak hlavně uživatele aut ... nejlepší je si to zkusit sám a pak povídat ... P.S.: když chceš "záruku" a kvalitku tak si za to musíš většinou připlatit a to se zase většině nechce tak to nějak udělaj a pak čumí ... myslím si že výpis z testu z motorové brzdy zkušebny je dostatečněj argument o výsledku
tak na to že se dlouhou dobu nepovedlo dostat na jedno místečko tolik lidí je to max. úspěch ... gratulace organizátorce
... když by příště zase přijelo víc aut tak není na škodu to zase udělat někde inde ale to až
k tomu čipu: nemá smysl to tady rozebírat na to jsou jiná témata, fóra ... klasicky můžeš narazit na odborníky i neodborníky ať už úpraváře aut tak hlavně uživatele aut ... nejlepší je si to zkusit sám a pak povídat ... P.S.: když chceš "záruku" a kvalitku tak si za to musíš většinou připlatit a to se zase většině nechce tak to nějak udělaj a pak čumí ... myslím si že výpis z testu z motorové brzdy zkušebny je dostatečněj argument o výsledku
ja v 15:00 jeste spal u slecny a bylo mi ete spatneMalllory píše:a kde jsi byl ty Shelby???? No?
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 
- Ttech-man-VW
- Kontaktovat uživatele:
:-)
krausík??? náš "bosch"skej krausík s červeným leonem na krásnejch kolech a xenonama... a bednou v kufru? ... co dostal rozum a přesedlal z japonce do koncernu?Krausik77 píše:ten s tím Leonem jsem já![]()
doufám, že při dalším srazu bude aspoň lepší počasí
Re: :-)
ehehe, to spíš ztratil rozum, ne?Ttech-man-VW píše:krausík??? náš "bosch"skej krausík s červeným leonem na krásnejch kolech a xenonama... a bednou v kufru? ... co dostal rozum a přesedlal z japonce do koncernu?Krausik77 píše:ten s tím Leonem jsem já![]()
doufám, že při dalším srazu bude aspoň lepší počasí