Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
sorry že se vkrádám do cizího topicu, ale taky by se něco šiklo.. sice taky studuju fildu, ale manuální práce se nebojim...
a ještě OT - nevíte tady v Plzni o nějakym solidnim pneubazaru? až našetřim penízky, chtěl bych si na letní sezónu koupit buď 205/40 nebo 215/40 17" gumičky s aspoň 50% vzorkem, ale zatím jsem tu nic nenašel
proč ne manuální práce?já jsem taky na vejšce (VOŠ - pro LAMU až mu to bude zase trhat uši ) a taky jsem chodila makat k pásu do Reusu, Siemensu atd... a to jsem určitě daleko horší případ než tvá kámoška
jj, docela dobrý. v Daiho (borský pole) dávaj 60 na hodinu čistýho což je docela slušný si myslim.
no přes tlačenku se dá dostat kamkoliv a přes prachy ještě víc. Znam lidi co to takhle fakt dělaj a byla jsem svědkem toho jak profesionálně se staví třeba benga k uplatkům....
pokud nesezene administraci, kde bude sedet na prdylce, ak bude muset jit hakovat pacinkama Holt nemakacenko to bude mit tezky a je fuk, jestli je vysokoskolacka. Ja taky studuju FFUK a je jim to uplne u zadku, jako bych nestudovala.. Uprednustnuji obchodni akademie a taak... filda nikoho nerajcuje
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
pokud nesezene administraci, kde bude sedet na prdylce, ak bude muset jit hakovat pacinkama Holt nemakacenko to bude mit tezky a je fuk, jestli je vysokoskolacka. Ja taky studuju FFUK a je jim to uplne u zadku, jako bych nestudovala.. Uprednustnuji obchodni akademie a taak... filda nikoho nerajcuje
jo taky se vetru jestli muzu, zvednu tu moralku,studuju totiz ZCU Fakultu Strojni taky by se hodila brigadka...
Antiku,muzu Te nasmerovat na pneuservisy leda,ale ty urcite vis kde jaky sou,ty by mohly vedet o bazacich