Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
ale v pohodě...spíš pověz dojmy...a pocity...
fota nám nic neřeknou...
fota nám nic neřeknou...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
asi jako barry.. 
... ale verim ze jsi byl uneseny jak se to vytaci, ze jsi nebyl schopny ani fotit, co??

... ale verim ze jsi byl uneseny jak se to vytaci, ze jsi nebyl schopny ani fotit, co??

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Volnobeh je nastaven na 1500. Slysel jsem auto tocit do cca 8tis a od 5 uz je to dost kruty zvuk. De facto je to auto s ciste zavodnim setupem. Od 5tis zacina nakopavat. Pod 4tis hodne mrtve. Nepujde ani o to, jestli bude mit 150 nebo 170hp, ale aby se to naladilo tak, ze to bude padat po razeni do nejvetsiho kroutaku. Zatim si s tim ale lamou hlavu. Porad to nejede tak, jak bychom chteli. Pri nizkych otackach chcipa. Budu se muset naucit starty, pac kdyz to pri startu chcipne, uz je to v riti.
Vcera si jen hrali s mapama a zkouseli to pod plynem v provozu. Ja v tom nejel, ani nevidel v akci, jelikoz jsem byl jen na dilne. Jen jsem slysel zvuk a videl, kdyz se rozjizdeli. Co se delo za zatackou uz netusim. Vysypal na me spousty technickych informaci, ktere mi nic nerikaji. Pochopil jsem z toho jen to, ze je to extremni setup a je proklate tezke to naladit, ale ze to zvladnou. Zvuk je brutal.
Vcera si jen hrali s mapama a zkouseli to pod plynem v provozu. Ja v tom nejel, ani nevidel v akci, jelikoz jsem byl jen na dilne. Jen jsem slysel zvuk a videl, kdyz se rozjizdeli. Co se delo za zatackou uz netusim. Vysypal na me spousty technickych informaci, ktere mi nic nerikaji. Pochopil jsem z toho jen to, ze je to extremni setup a je proklate tezke to naladit, ale ze to zvladnou. Zvuk je brutal.
Live4Ride Syndicate
No a pak jsme sli k Alienovi na byt, jeste s jeho bratrancem (vypada priblizne stejne )
a jejich polovickami a neskutecne jsme se setli. Tekla whiska, kourila se vodarna a grilovali jsme steaky. Ted je mi blbe. Mimochodem Accorda Type-R uz prodal a ted ma bmw 740. Celkem zajimavy kocar na moc peknych 19"

Live4Ride Syndicate
Dave> Presne tak to bylo. S tim autem se vpodstate pro divaka nic nedelo. Jen sedeli za volantem, busili do notebooku, pak chvili turovali a pak zas to same. Jednoui za cas to jeli projet. Ja na to jen cumel a chcal magi v kostkach.
Live4Ride Syndicate
tak uz vyrazime na srazik 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Jeste jsem zapomnel dodat, ze se tam zrejme daji stavitelna vackova kola.
Live4Ride Syndicate
ja neprijedu, jsem v praglu az do stredy
no to zni hodne zajimave, ja bych to asi nevydrzel se v tom neprojetSly píše:Volnobeh je nastaven na 1500. Slysel jsem auto tocit do cca 8tis a od 5 uz je to dost kruty zvuk. De facto je to auto s ciste zavodnim setupem. Od 5tis zacina nakopavat. Pod 4tis hodne mrtve. Nepujde ani o to, jestli bude mit 150 nebo 170hp, ale aby se to naladilo tak, ze to bude padat po razeni do nejvetsiho kroutaku. Zatim si s tim ale lamou hlavu. Porad to nejede tak, jak bychom chteli. Pri nizkych otackach chcipa. Budu se muset naucit starty, pac kdyz to pri startu chcipne, uz je to v riti.

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Lukees hladil...paráda 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
kurnik lukeesu.....ten predni naraznik vypada velice pekne. tesim se na real 

Josh.. ja myslim, ze jo 
... ikdyz ani vlastne nevim na co ji vcera felda daval tu pusu

... ikdyz ani vlastne nevim na co ji vcera felda daval tu pusu

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Lukees: Parada.. varil sis to sam?
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Hosi: Ted mi psal kamos, zda by bylo mozne aby si nalepil na auto nalepku Live4Ride? Coz jsem mu rekl, ze asi ne.. maji jen celnove...
ale ted otazka, co udelat nejake nalepky s dovetkem FAN... proste pro nase "priznivce"???
myslim, ze by se jich par naslo... jaky mate na to nazor?
ale ted otazka, co udelat nejake nalepky s dovetkem FAN... proste pro nase "priznivce"???
myslim, ze by se jich par naslo... jaky mate na to nazor?
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
no tebe jsem se ani neptal a bylo mi to jasne 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- Motor
- Kontaktovat uživatele:
No ja jsem puvodne myslel neco jako Live to Ride. bez nejake podoby s vasim klubem.... ale v pohode, pokud by to nekomu vadilo.... dam si tam neco jineho...
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
jj mel jsem na mysli ty male clubove + Fan k tomu.. 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI