posilnění ředidlem?

Moderátor: Zemi
Jak jsem psal...rodinka u večeře...Oncek píše:parada uz se to rysuje![]()
posilnění ředidlem?![]()
Čéče, neměl....taky jsem sháněl a teď jsem musel jedny objednávat - Inter Alloy -40/-40mm za 2600.- /sadaOncek píše:Civic_VT: btw, neměl by si náhodou nějaké přebytečné pružiny na zadek
-40 mm?
To já taky čekám, prý do měsíce na autodoplnky.cz a věřím, že to splní, jsem jejich stálej zákazník a fakt naprostá spokojenost!!Oncek píše:ja jsem si objednaval 60/40 pres ituning.cz a cekam uz mesic a pul a furt nic
ve stylingu myslim byla zalozena diskuze o pruzinach a o JOMECH se tam moc pekne nepsalo!!!!Oncek píše:Sagi: objednaval jsem JOM 60/40 ale premyslim ted i o tech inter alloy 40/40. Nevim jestli nemaji s tema Jomama problemy, jako dodavatele...nevim.aspon mohli dat vedet.
jj, přítulkyně je taky jediný člověk, kterému JÁ půjčím civíska. Lepší řidičku neznám a nejlepší na tom je, že loni začla jezdit s UFEM sprinty a letos si chce pořídit C4G VT a bude mi dělat konkurenci na startu, tak jsem zvědav... Budu se muset víc snažit, je fakt dobráDaveS píše:Chlape fakt paradni pracicka, a neni nad pritelkyni (manzelku) nevim jak u tebektera jak je videt rada pripoji ruku k dilu. Takze bomba.... To je radost se tady divat na ty fotky jak to pomalu dostava finalni podobu.
Tobě se furt něco nelíbí, ale abych řekl pravdu, je mi to celkem tak nějak jedno...Ritchma píše:No nelíbí se mi tam ten nápis tommy a vtec, nelíbí se mi ty divný rámečky kolem blinkrů v blatníku, nelíbí se mi to háčko v nárazníku, ale jinak obrovská pochvala![]()
I ty zadní světla nakonec jsou docela fajn. Ještě by to chtělo pořádný sedačky něco jako měla integra a bude to super
Tak ty vzpěry jsem koupil na autodoplnky.cz a jsou přímo na CRX. Jediné, co se muselo udělat, bylo vyvrtat díru, udělat závit do pantu na kapotě z boku, druhá strana vzpěry sedí do prostřední díry na blatníku. Takže pohoda. Mrkni tam, třeba budou mít i na Tvý vozítkoDaveS píše:Mam dotaz na ty plynovy spery co ti zvedaj kapotu...... potrebuju neco podobnyho taky a pak jeste do zadniho kufru, muzes mi prosim rict neco k montazi?? jak si vypocital aby tu haupnu zvedli a presto to nebylo nejaky brutalni to pak zavrit.... a kde si je koupil + cena na kolik to cele vyslo? Diky moc budu moc vdecnej za info.
Pripadne SZ nebo ICQ pokud to nechces rozebirat tady. dikym moc.
Diky chlape, montaz teda v pohode, musel si neco nejak vypocitat? aby to presne vyslo a kapota se zavrela.... nebo to bylo fakt tak jednoduche jak rikas.Civic_VT píše:Tak ty vzpěry jsem koupil na autodoplnky.cz a jsou přímo na CRX. Jediné, co se muselo udělat, bylo vyvrtat díru, udělat závit do pantu na kapotě z boku, druhá strana vzpěry sedí do prostřední díry na blatníku. Takže pohoda. Mrkni tam, třeba budou mít i na Tvý vozítkoDaveS píše:Mam dotaz na ty plynovy spery co ti zvedaj kapotu...... potrebuju neco podobnyho taky a pak jeste do zadniho kufru, muzes mi prosim rict neco k montazi?? jak si vypocital aby tu haupnu zvedli a presto to nebylo nejaky brutalni to pak zavrit.... a kde si je koupil + cena na kolik to cele vyslo? Diky moc budu moc vdecnej za info.
Pripadne SZ nebo ICQ pokud to nechces rozebirat tady. dikym moc.
Ale jo, beru to, jen si myslím, že nemáte moc představivosti, páč já třeba viděl už nárazník v plniči a to H tam skvěle zaniká. Navíc bude jako mřížka nárazníku černý tahokov a to už úplně zanikne. Ale možná bych ještě uvažoval o nějaký pěkný "lopatě Shark" nebo tak něco, to prej teď docela letí a má to každý třetí "vytuněný" autoStreetFighter píše:ritchma bohužel není jediný komu se nelíbí H na nárazníku a rámečky kolem blinkrů![]()
ale jinak chválim