pres 300? no ja mam taky raketu, ma neuveritelnych 68 koniblázen píše:tos to hezky shrnulMarAt píše:Já chystám nejrychlejší hondu (a možná i auto vůbec) u nás.![]()
já se chystám podívat za hranici 300k

Moderátor: Zemi
pres 300? no ja mam taky raketu, ma neuveritelnych 68 koniblázen píše:tos to hezky shrnulMarAt píše:Já chystám nejrychlejší hondu (a možná i auto vůbec) u nás.![]()
já se chystám podívat za hranici 300k
Top SecretMad Chick píše:Nějaké bližší info?MarAt píše:Já chystám nejrychlejší hondu (a možná i auto vůbec) u nás.
Civic_VT píše:A bylas na brzdě před úpravou?? Abys pak nebyla zklamaná...Zuz@ píše:Mno když to chcete slyšet:
1. etapa: opravení po bouračce, zavaření lišt, prolisů a přimračení spz, ještě dodělávám, musím obrousit celej starej lak a začátkem března to de do lakovny.
2. etapa: přečalounění interiéru a sedaček, nezávisle na autě.
3. etapa podvozek, odlehčený ramínka, zrcátka F1 v carbonu, před. i zad. optika, montáž kotoučů a Ferodo destiček ještě domejšlím.
4. etapa: vačky, ventily, sedla ventilů, pružinky, vstřiky, odlehčená řemenice, větší klapka + skunk 2 intake maniford, přečipování ecu a vložení VAFC a podle potřeby další nutný úpravy. A nakonec když to stihnu tak si nechám postavit výfukový potrubí na můj danej výkon.
Uvidíme jak to bude vypadat a hlavně jak se to stihne, stímeže mi tam chybí ještě milión malinkatejch drobností.....
Ještě, že už mám půlku věcí pořízenej.
A pak du na brzdu![]()
Taky chystám pár úprav, ale hlavní teď pro mě je, aby byl civísek pojízdný a jel minimálně tak, jako minulou sezonu. A vzhledem k tomu, že jsem cca 20 kg ušetřil, třeba bude i čas trošičku lepší...![]()
Ale o tom nemá cenu špekulovat, uvidíme se v Mimoni!!
Tak taky na supru bych takovouhle věc nedala, to je trochu jiný kafeIdaho píše:zkus si promeřit odpor kabelu TeslaZuz@ píše:Tak buď vím o HKS kabelech z ameriky na tvýho mazla, nebo silikonový od českýho výrobce Tesla(vycházejí asi na 900kč i s poštou). Taky přímo na tvůj typ. Zatím na ně vím samí pozitivní názoryozzy_crx píše:ja taky necekam ze to da 10 koni ale teoreticky by to melo lepe palit tak sem zvedav uvidim o nejakych kabelech taky premyslima třeba jiných od NGK řada premium nebo Super class a potom srovnej cenu
mylsím že tech 10-20% ceny navrch se orpti tem tesla dost vyplatí. Viděl jsem majitele NA supry jak Kabely Tesla po týdn ježdění rval z auta a zašlapával do asfaltu
tak tipuju ze to bude CRX 1.6 vtec v motoru upravene co se da a kastle obrana o co se da, jak jinakMarAt píše:Já chystám nejrychlejší hondu (a možná i auto vůbec) u nás.
Já sem slyšela, od Voryho. Hale dotaz, ty sedačky co si mu dával, z jakýho auta byly?Zemi píše:Ja mam hlavne jiny auto tak jsem na to zvedavej...
Vory je ten s tim modrym EE8? No daval jsem mu moje z EE8 ty origo kozeny... Ja si od nej vzal krasny z ED9...Zuz@ píše:Já sem slyšela, od Voryho. Hale dotaz, ty sedačky co si mu dával, z jakýho auta byly?Zemi píše:Ja mam hlavne jiny auto tak jsem na to zvedavej...