oprava zkorodovaných míst na karoserii
oprava zkorodovaných míst na karoserii
Nevím jestli se to sem hodí , ale určitě s tím budete mít zkušenosti.Poraďte, jakej koupit kvalitní kit, plnič za nějaký normální peníze. Čeho se vyvarovat atd . Budu to dělat poprvý, tak za každou radu a připomínku budu rád. Když tak plís hoďte odkaz atd. Díky 

- krulis
- Kontaktovat uživatele:
Re: oprava zkorodovaných míst na karoserii
kit a plnic sezenes temer vsude hlavne ty zkorodovany mista vem fakt dukladne az na plech dokud to nebude zarit pac sebemensi rez zase vyleze to mi verJEKL píše:Nevím jestli se to sem hodí , ale určitě s tím budete mít zkušenosti.Poraďte, jakej koupit kvalitní kit, plnič za nějaký normální peníze. Čeho se vyvarovat atd . Budu to dělat poprvý, tak za každou radu a připomínku budu rád. Když tak plís hoďte odkaz atd. Díky

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
zalezi na tom odkud jsiJEKL píše:A na tipu nezáleží, nerad bych koupil nějaký šmejdy , když už se s tim budu patlat. Takže obrousit na kov, potom rovnou kit a nebo to ještě před tím něčím natřít ? Po kitu tipuju že pujde rovnou plnič a potom vrchní nátěr . Jo ještě nemáte někdo tip na firmu kde mi namíchaj barvu do spreje ? Díky

E30 320
E34 525 24V
E34 525 24V
tak to bych ti doporucil autolaky KUCERA...podbelohorska 481/31 P-5 smichov...ma barvy od PPG http://www.kucera-autolaky-ppg.czJEKL píše:pohybuju se : Praha 5 , Blatná , Beroun
E30 320
E34 525 24V
E34 525 24V
a co na zkorodovanej spodek? stejnej postup? nemyslim kastli, ale jednotlivy komponenty a tak...
Looking for some car....
To samy me ted ceka na karoserii... spodek delam tak ze vemu auto a primo podvozek dam do karosarny tam mi zavari co se da a pak poloosi atd.... vypiskovat a pak jak kdyz lakujes a je to 100% a jako novi!!!! fakt super ted se prave poustim do piskovani budu delat ksefty