To já jel radějí dom. Mám dnes ještě Mechaniku Dopravy od 17:45Hanuš píše:ted mam cas mezi prednaskama 6 hodin pauzy.. doufam ze se tu neunudim... a domu se mi to nevyplati jet, bo projezdim dost penez.. a za to jsou uz pivka
Off Topic
Moderátor: Dave0401
kdyz jezdis autem, tak to stihas byt v havru do 40 minut. Minuly tyden jsem jel domu a 1,5 hodiny busem.. 3 hodky doma... zpet 1,5 hodiny.. takze pro me to moc efektivni neni. Asi vylomim na stredu z tatika auto. Protoze tez tu sedet na compu 6 hodin.. sice si zajdu na chalku do menzy ale co jinak.. Kdybych zasel na pivko, tak nezustanu u 1 a to pak se nema ani cenu vracetV-Y-V-I píše:To já jel radějí dom. Mám dnes ještě Mechaniku Dopravy od 17:45Hanuš píše:ted mam cas mezi prednaskama 6 hodin pauzy.. doufam ze se tu neunudim... a domu se mi to nevyplati jet, bo projezdim dost penez.. a za to jsou uz pivka
Re: Off Topic
Je pravda, ze jak jsem jel autem, tak jsem jel ve 12 z Havru do Poruby.. chytl jsem "mensi" spicku a taky jsem vyjizdel z Albrechtic... a davalo mi to 40min.. krajinkar: znacka 50 - jedes 70.. znacka 90 - uz 110V-Y-V-I píše:Jakých 40 minut?
Já jsem od školy u baráku za 20 minutA to jsem krajinkář
znacka 50 - jedes 70... znacka 90 - uz 110... cevrena placacka - vytahujes 2000,-Hanuš píše: Je pravda, ze jak jsem jel autem, tak jsem jel ve 12 z Havru do Poruby.. chytl jsem "mensi" spicku a taky jsem vyjizdel z Albrechtic... a davalo mi to 40min.. krajinkar: znacka 50 - jedes 70.. znacka 90 - uz 110kazdy sleduje krajinu jinak
o tom riziku vim.. ale prece kdyz dostanu pokutu tak ne např. za 58 km/h ale radeji za 67 km/hDan píše:znacka 50 - jedes 70... znacka 90 - uz 110... cevrena placacka - vytahujes 2000,-Hanuš píše: Je pravda, ze jak jsem jel autem, tak jsem jel ve 12 z Havru do Poruby.. chytl jsem "mensi" spicku a taky jsem vyjizdel z Albrechtic... a davalo mi to 40min.. krajinkar: znacka 50 - jedes 70.. znacka 90 - uz 110kazdy sleduje krajinu jinak
Jak kámoš:Hanuš píše:to sem si vedom.. ze jednou to pri at chci nebo nechci.Josh píše:ne ze bych ti to pral, ale na kazdeho jednou dojde
Jel jsem s ním z OV a lapli nás Dopraváci. "Moje první kontrola v životě,WOW" - v pořádku vše. Ten samý den jsme jeli znovu do OV (každý už svým vozem) a změřili nás MĚŠŤÁCI -(já 53Km/h =NIC) on 62km/h = 1500Kč
das Auto
nasel jsem toho pazouta... ale asi je predelany oproti fotkam.. ja ho videl jen zezadu.Zacatek znacky sedi.. ale ze by mel takovou barvu to ne.. To jsou fotky z lonska(asi Kopr), tak snad to na letos predelal.. bo to letosni vypadalo jinacremix píše:na kanaldeklech![]()
http://www.nuclear-racing.cz/data/fotog ... CCC001.jpg
http://www.nuclear-racing.cz/data/fotog ... CCC002.jpg
Chlapi,rád bych si obědnal 2 samolepky TF
http://www.auto-samolepky.cz/index.php/cPath/60_64
Jenže je tam vražedné poštovné 99Kč a jinak to není možné poslat. Takže pokud by měl někdo zájem si taky přikúpit
tak mi napiště jakou přesně chcete a podělíme se o poštovné. 
Jenže je tam vražedné poštovné 99Kč a jinak to není možné poslat. Takže pokud by měl někdo zájem si taky přikúpit
das Auto
Jestli můžu,tak bych bral taky dvě.Celou černou a celou oranžovou.Chtěl jsem si je objednat,ale to poštovné mě odradilo.Kontakt na sebe bych ti poslal přes SZ a pak by jsme se domluvili na předání,co?Zase by bylo o něco levnější poštovnéV-Y-V-I píše:Chlapi,rád bych si obědnal 2 samolepky TF
Jenže je tam vražedné poštovné 99Kč a jinak to není možné poslat. Takže pokud by měl někdo zájem si taky přikúpittak mi napiště jakou přesně chcete a podělíme se o poštovné.
No vida,jsme tři
Já bych to vzal na sebe a pak bych vám to normálně poslal v obálkách,jo?
Ještě teda někdo? V pátek bych to objednal.
Já bych to vzal na sebe a pak bych vám to normálně poslal v obálkách,jo?
Ještě teda někdo? V pátek bych to objednal.
das Auto
me jednu cernou.... 
Uděláme to takhle,páč se přestávám orientovat 
Samolepky nejsou velké,takže jak mi příjdou rozešlu je na vaše adresy v obálkách. Tzn.
V pátek to uzavřu rozpočítám to poštovné a každý objednácající mi pošle tu částku+na známku (tuším kolem 8 Kč) na účet,ok?!
Dále nejjednoduchší bude pro přehled ať mi teda tady každý napíše kterou nálepku a v kolika kusech si přeje. Prosím vás,popisujte je v pořadí od zhora dolů číselně.
Samolepky nejsou velké,takže jak mi příjdou rozešlu je na vaše adresy v obálkách. Tzn.
V pátek to uzavřu rozpočítám to poštovné a každý objednácající mi pošle tu částku+na známku (tuším kolem 8 Kč) na účet,ok?!
Dále nejjednoduchší bude pro přehled ať mi teda tady každý napíše kterou nálepku a v kolika kusech si přeje. Prosím vás,popisujte je v pořadí od zhora dolů číselně.
das Auto
Na stránce jich je 9,takže od vrchu dolů pořadě jo?!
Např JÁ si beru 2ks 1. samolepky! (takhle mi to prosím piště,dík)
Např JÁ si beru 2ks 1. samolepky! (takhle mi to prosím piště,dík)
das Auto
Danek bere 1ks samolepky č.1