a stěrač
znak vlastně asi ne, když půjde do matu co?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Panda píše:hele ještě jak budeš lakovat to stříbrný po střeše a kufru, nechceš oddělat ty znaky, zámek asi ne, jak tě znám, ale to červený tu odrazku nebo co to je u toho konce kufru bys mohl....
to je jasný, že odrazka půjde do hajzlu, je to samolepka od minulýho majitele a jde hrozně na hovno sundat, už jsem měl čest, bylo to i kolem značky. Znaky půjdou do matu, ael stěrač a zámek zůstanou....
Panda píše:hele ještě jak budeš lakovat to stříbrný po střeše a kufru, nechceš oddělat ty znaky, zámek asi ne, jak tě znám, ale to červený tu odrazku nebo co to je u toho konce kufru bys mohl....
to je jasný, že odrazka půjde do hajzlu, je to samolepka od minulýho majitele a jde hrozně na hovno sundat, už jsem měl čest, bylo to i kolem značky. Znaky půjdou do matu, ael stěrač a zámek zůstanou....
jsem si zkoušel na rychlo vt, jsem dal pryč i vejfuck, páč jsem tam chtěl hodit nějakej ten mugen, ale nenašel jsem dobrou fotku....
mno, mně se to takhle líbí víc, já jsem nepřítel těch označení, cztek, apod...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
jj já už taky přemejšlel, že označení půjde pryč, uvidim, nahřeju horkovzduškou a auvidim jak pustí nebo ne. jinak zámek tam zůstane, jeden tma chci mít na 100%
Fáboš píše:jj já už taky přemejšlel, že označení půjde pryč, uvidim, nahřeju horkovzduškou a auvidim jak pustí nebo ne. jinak zámek tam zůstane, jeden tma chci mít na 100%
fénem voe jinak si při tvojí šikovnosti vezmeš i lak
Fáboš píše:jj já už taky přemejšlel, že označení půjde pryč, uvidim, nahřeju horkovzduškou a auvidim jak pustí nebo ne. jinak zámek tam zůstane, jeden tma chci mít na 100%
fénem voe jinak si při tvojí šikovnosti vezmeš i lak
Tahokov je tuzingovej a to na hondy neplatí nejni to žadnej VW škocna nebo tak. Sežeň si buď plastovej šestiůhelnikovej plast (dává se do nárázníků i origo audi narázníků (těch novejch) a nebo masku z 1.8VTI ta je bez znaku. Ale nevim jestli bude pasovat na tvůj mezimodle ale asijo má to sice jiný světla ale masku vypadá stejně. a ještě si zežeň nárazník s VTI je hodé podobnej ale má trochu jinčí spodek (jakoby lízátko ale součástí nárazníku) a pěkný mlhovky s plástvema okolo. ALe jak jsem psalnevím jestli to pasuje na mezityp.
elviiis píše:Tahokov je tuzingovej a to na hondy neplatí nejni to žadnej VW škocna nebo tak. Sežeň si buď plastovej šestiůhelnikovej plast (dává se do nárázníků i origo audi narázníků (těch novejch) a nebo masku z 1.8VTI ta je bez znaku. Ale nevim jestli bude pasovat na tvůj mezimodle ale asijo má to sice jiný světla ale masku vypadá stejně. a ještě si zežeň nárazník s VTI je hodé podobnej ale má trochu jinčí spodek (jakoby lízátko ale součástí nárazníku) a pěkný mlhovky s plástvema okolo. ALe jak jsem psalnevím jestli to pasuje na mezityp.
nárazník by nepasoval, jelikož MB má oproti MA (já) masku protaženou jinak končí jinde. ale už jsem to tady psal, žádnej tahokov, maska a další detaily půjdou do černýho matu, to se mi líbí. ani případný lízátko nepůjde do barvy lae do matu, bay korespondovalo s prahama.
Mirek999 píše:Je to moc pekny a az splnis ty cile jaky jsi si dal tak myslim ze to bude mazec.
no naštěstí cíle nejsou už tak nákladný, to nejdražší už mám koupený. a teď to nebude taková položka, kroužky na kola stojej 3 kila, s barvou na masku a všim koelm se vejdu snad do litru(nemám představu) a cca 5000 kč za dolakování střechy plus zadních vrat. s tim, že případně lakování kola je přislíbeno za 2500 kč.... uvidíme uvidíme....
počkej, jak když...
s tím se přece počítá od začátku ne? ty proužky bych tam teda necpal, dokud nebudeš mít ty středy tmavý
To Fáboš: Me to neva ze se takhle vyblbnes .... aspon je klidek a harmonicka domacnost ... a bavi me jak si furt neco vymyslis ... aspon je na co setrit ...
A neboj - ja se v lete taky zacnu vyblbovat ...