Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
tohle ma muj calounik (take ze spanelska, s teflonovou upravou) za 360kc 1*1.4m
neni to spatna latka, mam tim udelany strop ale silene se na to chytaji chloupky a prach....
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Katy píše:2adie : kuwa, posli mi to ve velkym please na email. uz mam vybrano asi !
a usetris za postu,ten vzorek nemusis
ty dva vzorniky jsou uplne stejny, si otevri ten prvni Az budes v praze, tak si muzes skocit za tim calounikem (ja ti to kliido objednam predem) ale pocitej, ze to bude na 1.4m dlouhy roli
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
AdieuD píše:neni to spatna latka, mam tim udelany strop ale silene se na to chytaji chloupky a prach....
a tak to je nemilé, já tím chtěl potáhnout celej vnitřek
nerikam, ze je spatna, ale treba chlupy ze psa (co mas na obleceni) videt budou.. ja mam cernou, tam je videt vse, ale na svetlejsich to neni takova krize:-)
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
AdieuD píše:nerikam, ze je spatna, ale treba chlupy ze psa (co mas na obleceni) videt budou.. ja mam cernou, tam je videt vse, ale na svetlejsich to neni takova krize:-)
ja hodlam kombinaci cerny s oranzovou a drtiva prevaha cerny, takže každopádně díky za upozronění
AdieuD píše:nerikam, ze je spatna, ale treba chlupy ze psa (co mas na obleceni) videt budou.. ja mam cernou, tam je videt vse, ale na svetlejsich to neni takova krize:-)
ja hodlam kombinaci cerny s oranzovou a drtiva prevaha cerny, takže každopádně díky za upozronění
tak to uz bude druha takova kombinace (nemluvim o sobe).
ryan69 píše: ja hodlam kombinaci cerny s oranzovou a drtiva prevaha cerny, takže každopádně díky za upozronění
Ja jsem pejskar a chlupy mam vsude. Normalne psa vozim jinym autem, ale znas to, kdyz neni zbyti... Pokud tam nebudes vozil linajciho coklika a budes to sem tam luxovat, je to luxusni
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
Katy píše:tak to uz bude druha takova kombinace (nemluvim o sobe).
mno jo, co se dá dělat. žíly mi to naštěstí netrhá
AdieuD píše:Ja jsem pejskar a chlupy mam vsude. Normalne psa vozim jinym autem, ale znas to, kdyz neni zbyti... Pokud tam nebudes vozil linajciho coklika a budes to sem tam luxovat, je to luxusni