Anděl píše:Tohle by se mohlo někomu hodit. Je zde vidět, že Kumho je odpad.
Nejlepší pneu je Bridgestone Turanza ER300 a ty jsem právě koupil O maličký kousek lepší jsou jen P7, ale jen v opotřebení a hluku na úkor jízdních vlastností. Takže Bridgestone Turanza ER300 vítězí.
no nevim nevim barumky mam tak na rti mesice,nejlepsi gumi co jsem jezdil,michelin pilot a dobrej je i novej continental sport contakt,pak jsou jeste dobry pireli p600,a nejmin jsem byl spokojenej a firestone vubec nedrzi stopu a na vode katastrofa,
hlavne michelin jsou bezvadne vyvazeny,koupil jsem kola a na nich byli obuty toyo a marshal,na kazdym kole bylo okolo 60g zavazi na kazdy strane potom jsem obul michelin pilot na dvou kolech jsem vubec nemusel davat zavazi a na dalsich dvou 10 a 5g
Anděl píše:Tohle by se mohlo někomu hodit. Je zde vidět, že Kumho je odpad.
Nejlepší pneu je Bridgestone Turanza ER300 a ty jsem právě koupil O maličký kousek lepší jsou jen P7, ale jen v opotřebení a hluku na úkor jízdních vlastností. Takže Bridgestone Turanza ER300 vítězí.
Protože jsem si včera částečně urval výfuk na zpomalovacím pásu, taj jsem dnes odmontoval zadní část a jel se projet.
Chtěl jsem zjistit, jak moc změnilo po úpravých. Dříve šel výkon zásadně dolu, ale teď to jelo o kousek lépe, než s výfukem.
Hlavní věc, co mě překvapila byl krouťák vodspoda, jako ftédéíčku Prostě jsem tam měl za 1na a jakmile jsem šlápl na plyn, tak jsem hned hrabal.
Rachot to byl teda mega mega moc, ale po městě jsem jel skoro na volnoběh a až za městem jsem na to šlápl.
Takže zadní část bude něco poloprůchozího. Už jen vybrat.
No hele , tady porad nekdo rika..nebo myslim ze byla i hadka ze tlumic ti na vykonu neprida . takze kdyz je pruchozy , nebo aspon polopruchozy tak se preci jen neco stane ? ja mam doma tohle tak , sem docela zvedav co to udela http://www.sportovniautodoplnky.cz/stor ... oodsID=676
kompletni sportovni vejfuk prida v nekterych pripadech as patnact koni ale musi to byt vyfuk vyroben primo na dany tip auta odskousenej na brzde,univerzalni sport tlumice maji spis obracenej ucinek,vyfuk musi mit presne danou dylku a prumer je tam znat kazdej centimetr navic je to teska alchimie,jeden z takovych lepsich vyrobcu je napriklad supersport a ceny zacinaji nekde okolo 40000kc
Protože jsem si včera částečně urval výfuk na zpomalovacím pásu, taj jsem dnes odmontoval zadní část a jel se projet.
Chtěl jsem zjistit, jak moc změnilo po úpravých. Dříve šel výkon zásadně dolu, ale teď to jelo o kousek lépe, než s výfukem.
Hlavní věc, co mě překvapila byl krouťák vodspoda, jako ftédéíčku Prostě jsem tam měl za 1na a jakmile jsem šlápl na plyn, tak jsem hned hrabal.
Rachot to byl teda mega mega moc, ale po městě jsem jel skoro na volnoběh a až za městem jsem na to šlápl.
Takže zadní část bude něco poloprůchozího. Už jen vybrat.
No hele , tady porad nekdo rika..nebo myslim ze byla i hadka ze tlumic ti na vykonu neprida . takze kdyz je pruchozy , nebo aspon polopruchozy tak se preci jen neco stane ? ja mam doma tohle tak , sem docela zvedav co to udela http://www.sportovniautodoplnky.cz/stor ... oodsID=676
kompletni sportovni vejfuk prida v nekterych pripadech as patnact koni ale musi to byt vyfuk vyroben primo na dany tip auta odskousenej na brzde,univerzalni sport tlumice maji spis obracenej ucinek,vyfuk musi mit presne danou dylku a prumer je tam znat kazdej centimetr navic je to teska alchimie,jeden z takovych lepsich vyrobcu je napriklad supersport a ceny zacinaji nekde okolo 40000kc
Na tohle se mě už ptal přes SZ a odpověděl jsem mu skoro to samé.
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Sinkas píše:hlavne michelin jsou bezvadne vyvazeny,koupil jsem kola a na nich byli obuty toyo a marshal,na kazdym kole bylo okolo 60g zavazi na kazdy strane potom jsem obul michelin pilot na dvou kolech jsem vubec nemusel davat zavazi a na dalsich dvou 10 a 5g
Já koupil na zimu protektory a na moje nový ALU padlo celkem 480g závaží :lo:
Jinak mám na léto Pirelli P5000 drago a měl sem dohromady ani ne 40g na všech 4 kolech
Sinkas píše:hlavne michelin jsou bezvadne vyvazeny,koupil jsem kola a na nich byli obuty toyo a marshal,na kazdym kole bylo okolo 60g zavazi na kazdy strane potom jsem obul michelin pilot na dvou kolech jsem vubec nemusel davat zavazi a na dalsich dvou 10 a 5g
Já koupil na zimu protektory a na moje nový ALU padlo celkem 480g závaží :lo:
Jinak mám na léto Pirelli P5000 drago a měl sem dohromady ani ne 40g na všech 4 kolech
Tak na to že stojí 1200 jedna což je cena pomalu jak za protektor tak jsou fakt super. Jak říkám, ani moc vyvažování s nima není. A hlučný taky nejsou.
Georgeos píše:Tak na to že stojí 1200 jedna což je cena pomalu jak za protektor tak jsou fakt super. Jak říkám, ani moc vyvažování s nima není. A hlučný taky nejsou.
Ja je kupoval za 1300 a nejaky drobny, ale i tak to docela jde.. Prijdou na novy kola, tak jsem zvedavej kolik zavazi tam padne
Tak sem dostal blaznivej napad.Prodat saxika a koupit si bawo.Hruba predstava 100 000Kc.Obsah maximalne 1,8.Protoze bych nechtel platit majlant za pojistku! Co byste doporucili? Je to jenom mensi uvaha.Takze z toho bude asi prd!
Venca Brody píše:Tak sem dostal blaznivej napad.Prodat saxika a koupit si bawo.Hruba predstava 100 000Kc.Obsah maximalne 1,8.Protoze bych nechtel platit majlant za pojistku! Co byste doporucili? Je to jenom mensi uvaha.Takze z toho bude asi prd!
Venca Brody píše:Tak sem dostal blaznivej napad.Prodat saxika a koupit si bawo.Hruba predstava 100 000Kc.Obsah maximalne 1,8.Protoze bych nechtel platit majlant za pojistku! Co byste doporucili? Je to jenom mensi uvaha.Takze z toho bude asi prd!
za 100k seženeš vonavou e36 s motorem 1,8 16V
muzes nahodit nejakou fotku?Vubec se nevyznam v tech jejich oznacenich!
----- klidně ty starý nárazníky jen začistit a láknout a bude to hned vypadat suprově, páč k těm kolům se brutální nárazníky nehoděj , no a taky se knim hodí jen černej lak, třeba se zlatou perletí
.... no kdyby je přetáhl laminem aby byly pěkně zahlazený a láknul tak by to nebylo špatný, ale jestli tam narve ty nárazníky co tam měl, tak ty kola budou vypadat hrozně male, to tam měl dát spíš 17-ky.