Zahlazení žlábků po lištách - Škoda Fabia
Zahlazení žlábků po lištách - Škoda Fabia
Ahoj koupil jsem si své první auto a jelikož ho ještě splácím tak nejsou prachy na spoilery a další úpravy. Tak bych si chtěl aspoň trochu pohrát se s originál spoilery sundat ty ošklivé lišty a kompletně to zahladit. Chtěl bych se zeptat čím mam zahladit vznikle žlábky po lištách, laminátem nebo je i jiná technika? Přikládám i obrázky jak to vypadá teď a jakby to mělo vypadat. Předem dik za rady.
- Přílohy
-
- P1040240.jpg (159.78 KiB) Zobrazeno 1470 x
-
- mřížka 6.jpg (250 KiB) Zobrazeno 1470 x
nejlepší by bylo to zavařit plastem, pokud myslíš i ty lišty na bocích, tak ty jsou nalepovací...
a jináč, nebylo by lepší investovat třeba do kol?
a jináč, nebylo by lepší investovat třeba do kol?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Re: Lehká uprava
nejlepsi by bylo kdyby jsi se na to vykaslal a dal tak max. tu predni cernou listu do barvy auta,vyhodil ten tahokov a vratil tam origo.Nejake ty kola co psal Panda a tim to hasne.
Kdyz na to nemas finance,tak to nema cenu blastit
Kdyz na to nemas finance,tak to nema cenu blastit
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
projdi www.alukola.comSharkcz píše:Boční lišty tam nemam.
Kola schaním asi tam půjdou tyhle:
Jiné s límcem jsem zatím nenašel chtěl bych 16 za slušnou cenu. Tyhle stojí 1500 což je hodně dobra cena. Pokud víte o jiných hoďte sem pls link.
třeba něco vybereš.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
mohu jenom doporucitFáboš píše:projdi www.alukola.comSharkcz píše:Boční lišty tam nemam.
Jiné s límcem jsem zatím nenašel chtěl bych 16 za slušnou cenu. Tyhle stojí 1500 což je hodně dobra cena. Pokud víte o jiných hoďte sem pls link.
třeba něco vybereš.

moooc velký černý letadlo 

taky se přidám k doporučovatelůmDavidoff píše:mohu jenom doporucitFáboš píše:projdi www.alukola.comSharkcz píše:Boční lišty tam nemam.
třeba něco vybereš.vyborny kola za vyborny ceny

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Tak jsem nasel pěkná kola co vy nato?
A na těhle stránkách www.autokseft.cz jsou ještě levnější než na www.alukola.com
A na těhle stránkách www.autokseft.cz jsou ještě levnější než na www.alukola.com
- Přílohy
-
- storm_mid.jpg (22.95 KiB) Zobrazeno 1319 x
- kubajzsemily
- Kontaktovat uživatele:
moc zajmavý stranky www.autokseft.cz , ty ceny jsem nečekal. Ja jsem se zblaznil do těhlech 

- Přílohy
-
- kolo.5r_mid.jpg (20.87 KiB) Zobrazeno 1270 x
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
nutno rici ze si vybral dobre 

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
ten tahokov je teda desnej, ten chce pryc
a misto zahlazovani tech list na narazniku, nebylo by lepsi koupit naraznik od axona?
a kdyz chces zkraslovat, hod zrcatka a kliky do laku
a misto zahlazovani tech list na narazniku, nebylo by lepsi koupit naraznik od axona?
a kdyz chces zkraslovat, hod zrcatka a kliky do laku

Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám