no to se máš čím chlubitAladin píše:jéé, na xchatu jsem těžký záwislák... za rok a pár dní co tam jsem zalogovaný, tak mám 1273 hodin
Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
Dane, kurec, kde jsou ty fotky kol na autě. Já už v robotě končím

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
barry píše:ne X-chat
chat na lide.cz
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
DAN: Vypada to maskr... jak jsem projel kolem golfika tak jsem malem sundal toho dedulu na kole jak jsem cumel na ty prasatka co ty limce hazeji 
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
uz jsem tu....dneska jsem si uzival neskutecne orgasmy zase....jezdil jsem cely den jak lulan tam a zpet.... 
foto, ale vubec se mi nelibi....skutecnost je uplne jina.....

foto, ale vubec se mi nelibi....skutecnost je uplne jina.....
nejde jinak nez souhlasit... taky jsem jel od Ladise a ty xenony se v tom odrazely jak v zrcadle...tomoking píše:krome toho Danku, ze jsi pojizdel jak lulan tak jsi taky postaval pred pizzerkou u Bily v Orlove, kola se leskly jako psi kulky
ale dan ma pravdu fotky to nezachyti... ani v nejmensim... v realu to je orgac jak cip...
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
prijde tam jenom spodni lista......ted uvazuju jestli v barve nebo cerna.... mam jednu navic, tak vyzkousim obě variantySharky008 píše:to Dan: kočka no a ikdyž mě asi všichni ukamenujete, mě tam to lízátko chybí
skocili jsme s vikingem na tri kousky...tomoking píše:krome toho Danku, ze jsi pojizdel jak lulan tak jsi taky postaval pred pizzerkou u Bily v Orlove, kola se leskly jako psi kulky
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Vikinga jsem potkal v policejni OchcavceDan píše:prijde tam jenom spodni lista......ted uvazuju jestli v barve nebo cerna.... mam jednu navic, tak vyzkousim obě variantySharky008 píše:to Dan: kočka no a ikdyž mě asi všichni ukamenujete, mě tam to lízátko chybí![]()
skocili jsme s vikingem na tri kousky...tomoking píše:krome toho Danku, ze jsi pojizdel jak lulan tak jsi taky postaval pred pizzerkou u Bily v Orlove, kola se leskly jako psi kulky
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
jj....uz mi vsechno hlasil 
kola jeden Orgáč
Zrcátka druhej Orgáč
pochvala předsedo...ale aspoň jednu část toho mračení bych vrátil ! ! !
Zrcátka druhej Orgáč
pochvala předsedo...ale aspoň jednu část toho mračení bych vrátil ! ! !
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
vikinga sem v ciganove nepotkal ale tomokinga jo
)
dan-je to moc pekne ale s maracitkem to bude peknejsi.
dan-je to moc pekne ale s maracitkem to bude peknejsi.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
uz od zacatku rikam ze ztam dam spodni mraceni.....neni jeste v laku, ale horni tam nedam
Dan: presne tak jak rikas to bude nej... opticky to oddeli naraznik a masku.. ted se to vice mene ztraci... 
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Dan píše:jj....uz mi vsechno hlasil
vidis a pry ze maji uchovavat sluzebni tajemstvi
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
já poslal Vikiho jak z Ciganova vyjížděl...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Dane, kola super. Ale to mračítko mi tam taky chybí
Lukesu, dneska jsem tě viděl v Jičíně u nemocnice. Sem na tebe i "Béknul hornem", ale nevšiml jsis mě.
Lukesu, dneska jsem tě viděl v Jičíně u nemocnice. Sem na tebe i "Béknul hornem", ale nevšiml jsis mě.
Live4Ride Syndicate
pecina...až na cenu...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
chlapi volal mi tomo že došli prahy zítra pro ně jedu pak nahodím foto
Audi A6
aaaa second orgáč během dvou dnů...
dišo jsem viděl na vlastní bulwy kolca od předsedy a i když byla tma tak paráda...šuper Dane !
dišo jsem viděl na vlastní bulwy kolca od předsedy a i když byla tma tak paráda...šuper Dane !
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%