Praha 6
- Scary_movie
Re: Praha 6
Ahoj 

Škoda GSW - Můj život vlastně měří jenom čtvrt míle, nic jinýho mě nezajímá. Na těch deset vteřin, nebo míň jsem volnej.
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
jééé nazdar, ty taky žiješ?Scary_movie píše:Ahoj
- Scary_movie
Jo ještě přežívám na 2450,- Kč měsíčněhomer01 píše:jééé nazdar, ty taky žiješ?Scary_movie píše:Ahoj

Škoda GSW - Můj život vlastně měří jenom čtvrt míle, nic jinýho mě nezajímá. Na těch deset vteřin, nebo míň jsem volnej.
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
- Scary_movie
Jo a jinak Houmí hudba pěkná:-)
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
jj díky, ale ještě to není co bych si představoval, ale už to snad brzo dodělámScary_movie píše:Jo a jinak Houmí hudba pěkná:-)

- Scary_movie
Bude to bezva:-) Já teď předělávám přístrojovku. Budíky budou mít nové polepy a chtěl bych otáčkoměr s teplotou oleje do A-sloupku. Na otáčkoměr je to připravené, ale teplota oleje nevim, nevim. Pokud nenajdu někoho kdo by mi poradil, dám otáčkoměr vpravo od budíků do jednoho držáku.homer01 píše:jj díky, ale ještě to není co bych si představoval, ale už to snad brzo dodělámScary_movie píše:Jo a jinak Houmí hudba pěkná:-)
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
ty jo! ja jdu tedka taky do budiku
taky jeden bude na Asloupku
A jsem na to zvedava 

I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
- Scary_movie
Já by jsem si přál aby tam byla ještě teplota oleje. Ale nevím, jak bych měl uchytit úchyt k A-sloupku...AdieuD píše:ty jo! ja jdu tedka taky do budikutaky jeden bude na Asloupku
A jsem na to zvedava
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
- Scary_movie
Ten bych tam mohl zandat také:-)) By to bylo dost drsný:-))homer01 píše:já mám doma taky jeden budík na nočním stolku![]()
![]()
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
teplotu i tlak oleje mam na pristrojovce... toto bude budik od WB lambdy... je peknej, se tesim az m prijde.Scary_movie píše:Já by jsem si přál aby tam byla ještě teplota oleje. Ale nevím, jak bych měl uchytit úchyt k A-sloupku...AdieuD píše:ty jo! ja jdu tedka taky do budikutaky jeden bude na Asloupku
A jsem na to zvedava
Jinak uchyceni neresim, na autodoplnich maji drzak (uni) jak na palubovku tak na A sloupek, koukni tam
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
- Scary_movie
Jo už jsem se koukal. Je to hezký, ale nejdřív se musím někoho zeptat jak zapojit budík teploty oleje. Jinak by mi stačil otáčkoměr, flock přístrojovky, tapecírunky a potřeboval bych někoho kdo by mi potáhl stropnici, podlahu a "stěny"AdieuD píše:teplotu i tlak oleje mam na pristrojovce... toto bude budik od WB lambdy... je peknej, se tesim az m prijde.Scary_movie píše:Já by jsem si přál aby tam byla ještě teplota oleje. Ale nevím, jak bych měl uchytit úchyt k A-sloupku...AdieuD píše:ty jo! ja jdu tedka taky do budikutaky jeden bude na Asloupku
A jsem na to zvedava
Jinak uchyceni neresim, na autodoplnich maji drzak (uni) jak na palubovku tak na A sloupek, koukni tam
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
a skodarna ma nekde nejakou pripravu na to cidlo? Ja ani nevim, jak to ve 120ce vypada... 

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
- Scary_movie
No to je kámen úrazu, že asi nemá. Přípravu to nemá:-) Otáčkoměr mám ve združeném přístroji jakýsi diodový otáčkoměr a kabeláž je shodná s napojením na přídavný otáčkoměr. Pokud není možné udělat teplotu oleje, tak místo A-slopku to jde na palubku do jednoho uni držáku.AdieuD píše:a skodarna ma nekde nejakou pripravu na to cidlo? Ja ani nevim, jak to ve 120ce vypada...
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
- Scary_movie
Myslím, že jsem na tvých stránkách často trpěl zápalem prstů od klávesnicehomer01 píše:člověk aby tady pomalu trpěl samomluvou

www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dobre rano vsem vcera bylo krasne a dnes bude taky jinka vcera du po smichove a koho to nevidim Thomaswilliams si to straduje se strechou dole a uz na novych jkoleckach no moc tomu slusi a super zvuk
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
- Scary_movie
Já včera jel do OBI pro dvoulinkový kabel (0.75) pro zapojení pár věcí... Houmí: Kamarád říkal ať koupím 0.50, ale ten neměli, myslíš, že pokud jde o zapojení repro a neonů to vadí, že je tlustší?? Já se v tom totiž nevyznám. Díky
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
určitě to ničemu nevadí u repro, co se týče neonů tak asi bude záležet jak dlouhoej ten kabel bude a jestli ty neony nemaj nějaký podmínky pro napájení, vím že třeba když kluci prodlužovali kabely u neunů který byly určený do pc, tak pak hůř svítilyScary_movie píše:Já včera jel do OBI pro dvoulinkový kabel (0.75) pro zapojení pár věcí... Houmí: Kamarád říkal ať koupím 0.50, ale ten neměli, myslíš, že pokud jde o zapojení repro a neonů to vadí, že je tlustší?? Já se v tom totiž nevyznám. Díky
- Scary_movie
Díky. Spíš mi půjde o hudbu. Už to chce jenom kvalitnější základ a muzika bude celkem sůušná. Na léto vyvaření atd a bude to:-)homer01 píše:jen taková otázka, kdybych nechal dělat trička, měl by někdo zájem?
Jinak jaká myslíš trička? TF?
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
ne ne trička myslím MTTEAM a P6 TuningScary_movie píše:Díky. Spíš mi půjde o hudbu. Už to chce jenom kvalitnější základ a muzika bude celkem sůušná. Na léto vyvaření atd a bude to:-)homer01 píše:jen taková otázka, kdybych nechal dělat trička, měl by někdo zájem?
Jinak jaká myslíš trička? TF?