Obrazky atd III.
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Obrazky atd III.
pekne sladeny k sobe 

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hele tyhle kola má panda na pandě tady z fora ne?? moc pekný..
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A prosímvás,co je to ten egzasys?Mikael píše:Nejaky blizsi info zatim nevim,jen je to zajimavy diky premierovymu pouziti materialu eXasis....

Nesmíš věřit vlastním očím,Panda má úplně jiný!Eskláda píše:hele tyhle kola má panda na pandě tady z fora ne?? moc pekný..

Sbarro Turbo S20 -auto sice trochu kategorie "Eh...wtf?..." ale kola má taky pěkný

✠Luftwaffle✠
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
KongračlejšnARV6 píše:Pekny auticka![]()
Dneska jsme R5 k jeho 20. narozeninam dali kosmetickou kuru, jeste dostane lesteny alu co zbyly po brachovo alfe... Ujde na ty roky ne???![]()

Dneska jsem potkal jednoho dobře zapíchlýho Bavoráka,myslím že měl při parkování okouřenou muziku takže to ani nevěděl když to tam takhle nechal...

✠Luftwaffle✠
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no to nasere
pekne to zkurvil

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No vypadal v dost slušným stavu,žádnej tuzing a řekl bych že na plecháčích jsou jenom zimáky a bude přezouvat...a svařovat...a lakovat...teabe píše:Mno to jsou ty vysoký obrubníky...To znám s oktávkou...Ale bramborák to nějak nerozdejchal
Nějakej cikán to má ne,,,že ani na puklice nemá
![]()

Jenom říkám že mi neleze do hlavy že to neslyšel,to muselo drcnout celým autem,hlavně když to vzal ještě zpátky!Nic jinýho než ta muzika mě nenapadá...ARV6 píše:no to nasere![]()
pekne to zkurvil

✠Luftwaffle✠
jeste to mohla ridit zenska...hattori_hanzo píše:No vypadal v dost slušným stavu,žádnej tuzing a řekl bych že na plecháčích jsou jenom zimáky a bude přezouvat...a svařovat...a lakovat...teabe píše:Mno to jsou ty vysoký obrubníky...To znám s oktávkou...Ale bramborák to nějak nerozdejchal
Nějakej cikán to má ne,,,že ani na puklice nemá
![]()
![]()
Jenom říkám že mi neleze do hlavy že to neslyšel,to muselo drcnout celým autem,hlavně když to vzal ještě zpátky!Nic jinýho než ta muzika mě nenapadá...ARV6 píše:no to nasere![]()
pekne to zkurvil
R6 twin turbo + V10 + V12
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No jako bacha,ženský sice nemají zvuky jako dření plastu o asfalt nebo skřípění plechu o betonovej sloup v kategorii "Něco je dop.dele špatně...V12 píše:jeste to mohla ridit zenska...

✠Luftwaffle✠
U posty uz sem videl,jak nejakej starsi pan s nablejskanym Eckem posunul kvetinac a jakoby nic odjel...a to mel parkovaci cidla....a kdyz sme u tech kvetinacu tak Fabie umi posunout betonovej kvetinac,kterej je u stolet na jednom miste u Thermalu...hattori_hanzo píše:No jako bacha,ženský sice nemají zvuky jako dření plastu o asfalt nebo skřípění plechu o betonovej sloup v kategorii "Něco je dop.dele špatně...V12 píše:jeste to mohla ridit zenska...",ale tuhle jsem na vlastní oči viděl jak si nějakej maaszeur v tmavě modrým Kadetu cabrio ve Varech u hlavní pošty vůbec nevšiml že při couvání zrušil dveře Focusu co stál za ním!
Ovšem zajímavej bylo vidět ten smutnej pohled majitele kterej stál asi tak dvacet metrů od toho,já bych ho asi zabil...

Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak tohle je muj sen... to je nařes.. vim že vám to pořád cpu ale nemužu si pomoc
- Přílohy
-
- GALAXY204NY.jpg (58.91 KiB) Zobrazeno 1156 x
S-MAX
- Gajda
- Kontaktovat uživatele:
hoší dám sem jak dopadlo moje bývalé Punto naštěstí kluk vyvázl "jen s naraženým hrudníkem a roseklím obočím" po tom že sebral dva stromy a šel přez boudu.
Jezděte opatrně tak se na léto těšil že se pomasíruje v kábru a málem....... no naštěstí má jen po autě
Jezděte opatrně tak se na léto těšil že se pomasíruje v kábru a málem....... no naštěstí má jen po autě

- Přílohy
-
- DSC02627.JPG (92.68 KiB) Zobrazeno 1145 x
-
- DSC02626.JPG (79.11 KiB) Zobrazeno 1145 x
-
- DSC02619.JPG (79.67 KiB) Zobrazeno 1145 x
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vím o kterýho jde,chodím okolo něj denně a říkal jsem si kdo mu to asi ťuknul a on takhle!Mikael píše:U posty uz sem videl,jak nejakej starsi pan s nablejskanym Eckem posunul kvetinac a jakoby nic odjel...a to mel parkovaci cidla....a kdyz sme u tech kvetinacu tak Fabie umi posunout betonovej kvetinac,kterej je u stolet na jednom miste u Thermalu...

Tyvole to si děláš prdel že z toho vylezl živej!Gajda píše:hoší dám sem jak dopadlo moje bývalé Punto naštěstí kluk vyvázl "jen s naraženým hrudníkem a roseklím obočím" po tom že sebral dva stromy a šel přez boudu.

Dej dementovi auto a ukaž mu "tuning"

Quattro in action!

✠Luftwaffle✠
Nedavno sem nekde cetl rozhovor s nejakym Cechem,co s tim jezdil...
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mě stačilo "obyč" Quattro Sport,do tohohle by mi asi museli nejdřív udělat klistýr než bych do toho vlezl,abych jim tam nepo.ral sedačku!Mikael píše:Nedavno sem nekde cetl rozhovor s nejakym Cechem,co s tim jezdil...

✠Luftwaffle✠
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
NO ty vole, skoda Puntaka...
A Clio je desny, to je fakt traga....
A Clio je desny, to je fakt traga....
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
ou hned jsem Punto poznal je ho fakt škoda...ale stesti že se nikomu nic nestalo...
BBS Motorsport
no ty krabeGajda píše:hoší dám sem jak dopadlo moje bývalé Punto naštěstí kluk vyvázl "jen s naraženým hrudníkem a roseklím obočím" po tom že sebral dva stromy a šel přez boudu.

No je fakt,ze u vetsiny bouracek se clovek "vyhejba zviratum"Gajda píše:jj taky jsem mu to říkalMikael píše:To snad radeji trefit to nebohy zvire...kažopádně si myslim že to byla výmluva a jel drobet rychlejš než je zdrávo

Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2