aspon to budes mit s cim porovnat......

asi tak,alespon si budu moc udelat svuj vlastni obrazek jak to auto jede...myslim že za rok pojede o moc lip, na ceste je par veci co tomu dost pridajiARV6 píše:jasny delas to pro sebe ne pro nejakej lacinej pohar...zvooky píše:To sice rikal, zda se ze to jede ale to nebylo s čim porovnat...hlavne aby to vse vydrzelo....proste to zkusim a uvidim snad posledni nebudu
naky to lamino a tak???zvooky píše:asi tak,alespon si budu moc udelat svuj vlastni obrazek jak to auto jede...myslim že za rok pojede o moc lip, na ceste je par veci co tomu dost pridajiARV6 píše:jasny delas to pro sebe ne pro nejakej lacinej pohar...zvooky píše:To sice rikal, zda se ze to jede ale to nebylo s čim porovnat...hlavne aby to vse vydrzelo....proste to zkusim a uvidim snad posledni nebudu
po skonceni si to musem zkusit spolu ze srandy, jako to delame s Radkem, ale zavodit nebudu... Uz se tam i tesimzvooky píše:asi tak,alespon si budu moc udelat svuj vlastni obrazek jak to auto jede...myslim že za rok pojede o moc lip, na ceste je par veci co tomu dost pridajiARV6 píše:jasny delas to pro sebe ne pro nejakej lacinej pohar...zvooky píše:To sice rikal, zda se ze to jede ale to nebylo s čim porovnat...hlavne aby to vse vydrzelo....proste to zkusim a uvidim snad posledni nebudu
Nooo,slyšel jsem něco o nějakým ultranašláplým cult-stylovým Golfu,ale vůbec nevím kdo za tím stojí!V12 píše:jsem zvedavej na ty gersaky...... jinak jsem zvedavej, co se tam sjede za auta....netusite nekdo?
To by bylo super,ale klasika - musíte mi slíbit že pojedete na čtvrt plynu abych vám stačil!ARV6 píše:hattori: jj to je tam... Muzes jet z chodova s nama, at to nehledas
Jsem na to taky zvedav, budu drzet s vama jako divak...
Pan Gajda i s chotí,to jsou mi ale věci,Vás už jsem taky neviděl převelice dlouho!Gajda píše:tak já a moje ženuška se tam na 99% objevíme taky
Tyvoe,víš jakej tam budeš mít fanklub?Holt někdo prostě musí bejt vždycky nejlepší a je super že ho ostatní podporujou ne?zvooky píše:no vsichni budte divaci jen ja jak kaspar tam budu s golfem
Úplně jsem si vzpomněl na úvodní scénu z Rychle a zběsile,jak si tam na začátku zkouší ten sprint s Eclipsem!zvooky píše:to prave nikdo nevi jak to pojede.....když mi vyjde čas v patek tak pojedu na Rovnou to zkusit.....
Já chci taky Clio s někým porovnat!Třebaaa...Láďo bereš Lancii,ať mám alespoň trochu šanci?V12 píše:aspon to budes mit s cim porovnat......a ja pak porovnam cabro s golfikem
Hurááá!A ještě vinyly nějaký,jako v Nýd for spýd!zvooky píše:Lamino taky, velky plasty jsou taky na ceste a jeste přitlačny kridlo to mas tak o 20 PS vic .........
Jinak rad si zajedu proti Alfici.....
tak ja vezmu xenu bojovnici (7er)at se nebojite, ze budete poslednizvooky píše:Lamino taky, velky plasty jsou taky na ceste a jeste přitlačny kridlo to mas tak o 20 PS vic .........
Jinak rad si zajedu proti Alfici.....
ARV6 píše:Lancku bych vzit mohl to je fakt
Sakra,taky bych nejradši napsal že vezmu bugynu ale...ARV6 píše:Lancku bych vzit mohl to je fakt
Že by hippie?Gajda píše:heh hoši mě ani nepoznáte nechávám si růstou dlouhý vlasy a tak momentálně vypadám jak nějakej choroš
podle mě platí auto které vjede na letištní plochu a jestli budou startovat nebo ne to je fuk. A ještě to chápu tak že každá osoba 70,-ARV6 píše:No ja to taky tak chapu ale cert vi...Sádra píše:Doufam ze tech 7 petek je jen startovny....aby to neplatil kazdej kdo se prijel jen kouknout....nevi nekdo?
mno ja myslim, ze 70kc bude snad za auto bez rozdilu sprint/divak.....Gajda píše:podle mě platí auto které vjede na letištní plochu a jestli budou startovat nebo ne to je fuk. A ještě to chápu tak že každá osoba 70,-ARV6 píše:No ja to taky tak chapu ale cert vi...Sádra píše:Doufam ze tech 7 petek je jen startovny....aby to neplatil kazdej kdo se prijel jen kouknout....nevi nekdo?
to je fuk hlavne ze tam budes... Jenom mne sere ze pocasi nevydrzelo o den dyl....zvooky píše:Tak tam jedu ale bez Golfa, vratil jsem se v noci z Liberce a nemel jsem čas tam dat ventilačku a srouby na napravujsem totalne nasr....
Takže soukromé sprinty budou treba pristí vikend na Rovny když bude mit nekdo chut a čas...