kdyz tam byl starej motor taj to stacilo

No a co jsi čekal.Někde se musí 200HP uchladitAlik píše:tak musim predelat predni naraznik!!!auto se prehriva!!!!ma malej pritup vzduchu k chladici!!!
kdyz tam byl starej motor taj to stacilo
To neznamená, že jsi ho nemohl nasadit obráceně.Alik píše:termostat je novej!!!!!Anděl píše:No tak blbej snad není, aby nevyzkoušel termostat.fufu píše:.... no a co termostat, ten máš taky z toho eclipseI když člověk nikdy neví.
![]()
a je to origos
nevim ja ho tam nedaval auto zacina varit jen kdyz delsi dobu stoji vsechno to bylo v klidu nez se to dalo do galanta!!! jinak kdyz se rozjedu tak to hned spadne po 300m pumpa ani termo.to bej nemuzou!!Anděl píše:To neznamená, že jsi ho nemohl nasadit obráceně.Alik píše:termostat je novej!!!!!Anděl píše: No tak blbej snad není, aby nevyzkoušel termostat.I když člověk nikdy neví.
![]()
a je to origos
Např mě se to povedlo.
Se jel jenom projet a provětrat koně, když Alík to nezvládne.Alik píše:nepucil!!!fufu píše:Alíku dnes jsem viděl tvého myšáka na plešáku a stál tam tvůj otec, tys mu půjčil ty zběsilé koně
..... tak to má asi špatnej altík, když je baterka vybitá a auto nastartuješ tak už jen altík ti dodává elektriku, no myslím tedaFlinta píše:alikovi odesla baterka... kdyz jel do prace tak to dotahli domu a alik jel V6 do prace a tata tam dal jinou baterku ale taky nenabitou a projizdel to a dole mu to chiplo:D
Abys mohl jet tak musíš mít i ok baterku, samotnej altík to neutáhne si myslim jáfufu píše:..... tak to má asi špatnej altík, když je baterka vybitá a auto nastartuješ tak už jen altík ti dodává elektriku, no myslím tedaFlinta píše:alikovi odesla baterka... kdyz jel do prace tak to dotahli domu a alik jel V6 do prace a tata tam dal jinou baterku ale taky nenabitou a projizdel to a dole mu to chiplo:D
coz jak to zmereny mamfufu píše:Jestli chceš tak tam teď zajdu vemu měřák a změříme to, jak ale povídám mám na volnoběh 14,8 V, ale to v případě že je baterka nabitá, je možné když tam máš vybitou baterku, tak jí altík teď dobíjí a tím pádem jsou volty menší