1.8T problém?
Moderátor: Idaho
1.8T problém?
Potřeboval bych poradit,mám Audinu 1.8T přestavěnou na K04 z TT quattro a s hrůzou jsem zjistil,že z pod gumového kolena které je nasazené na turbu mi drobně prosakuje olej,měl bych se začít bát a shánět nový turbo? 

Tak tak záleží na kterým kolenu to je. Ale jsou tu dvě možnosti buď máš lágr motoř a přetlakovává se a chčije ti to přes odvětrání a nebo máš vylítaný turbo a prochcáva přes něj olej (a nebo někdo pěkně dlouho nečistil hadice jelikož trochu mastnoty ti vždy projde a vona se ti tam nazhromáždila). Oddělej hadičku odvětrání tam kde vede do sání a jestli je olej už od tama tak je to ono a jestli je až od turba tak je to turbo (a nebo oboje
).
Dobré je zhodit hadici sání k tubo a skusit vůle lopatek. horizontálně bys neměl mít nic a vertikálně je optimum tuším 0.3mm (mám zásek bo nevím jestli tam nemáš kuličková ložiska). A jak psal krosman pokud to bude s odvětrání tak to vyřeší oil catch tank (ale nějakej lepší aby to nebyla jen hezká krabička
).
Ať tak či tak ten tank kup a dej ho tam nejni to naškodu. Rozeber celé saní a pořádně ho vymij včetně cooleru.

Dobré je zhodit hadici sání k tubo a skusit vůle lopatek. horizontálně bys neměl mít nic a vertikálně je optimum tuším 0.3mm (mám zásek bo nevím jestli tam nemáš kuličková ložiska). A jak psal krosman pokud to bude s odvětrání tak to vyřeší oil catch tank (ale nějakej lepší aby to nebyla jen hezká krabička

Ať tak či tak ten tank kup a dej ho tam nejni to naškodu. Rozeber celé saní a pořádně ho vymij včetně cooleru.
sorry za OT
od koho mas delany mapy na tu K04?
jinak kazde turbo propousti trochu olej, kupoval jsem to cerveno koleno z 225PS a bylo cele zasrane, to same ten tlumic co je hned za nim
od koho mas delany mapy na tu K04?
jinak kazde turbo propousti trochu olej, kupoval jsem to cerveno koleno z 225PS a bylo cele zasrane, to same ten tlumic co je hned za nim
Honda S2K 240PS GPW W/ turbocharger T3/T4
www.highperformanceparts.cz
Oficiální dealer firem Thermotec, Forge Motorsport, Powerflex, Milltek Sport, JapSpeed, Depo Racing, Mishimoto, Dbilas Dynamic, Snow Performance... do České republiky.
www.highperformanceparts.cz
Oficiální dealer firem Thermotec, Forge Motorsport, Powerflex, Milltek Sport, JapSpeed, Depo Racing, Mishimoto, Dbilas Dynamic, Snow Performance... do České republiky.