Jihlavo co vy na to?
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Jihlavo co vy na to?
Vzhledem k tomu že jsem se rozhodl co nejdříve pořídit domů znovu Eclipse tak vám ukážu předběžnou VT verzi mého návrhu kterou mi zpracoval Mr_XX a moc mu tímto děkuji... a ted vaše názory???
- Přílohy
-
- Kola Revelb Gold b 19"
- Přestavba 2008.jpg (111.24 KiB) Zobrazeno 3165 x
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
skoda toho cervenyho mazla, ale s tema zlatejma kolesama to vypada dobre.. uz at to mas doma 

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Dixxx za názory
Další úpravy už budou méně viditelné ale za to více užitečné . Výměna motoru+úprava za 6bolt s turbem z předchozí generace Eclipse,výškově stavitelný podvozek,vrtané kotoučové brzdy,keramická spojka zkrácené řazení komplet laděné výfukové potrubí atd....Z exteriéru- výměna přední a zadní optiky za čirou přední se zástavbou bixenonů,nárazníky nechám sériové USA verzi nejen že na plasty se*u ale na sériové eclipsácké nárazníky nedám dopustit mají svojí funkčnost (Duraflex) a líbí se mi,dále už jen snad tonovaná skla,zadní křídlo vlastní výroby ale dost podobné USA verzi co je na obrázku viz.výše. To jsou jen plány a realita? Než to vyjede tak jak jsem to popsal tak to bude na strašně dlouho ale mě to nevadí neříkám že za rok ani za dva to bude jezdit tak jak jsem popsal ale já na to nespěchám tak co vy na to plány hezké že? 

Audi A4 Avant 1,9 FTDI
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
TO SKALA: Dík za fotku ale chromy bych si na japonský auto v životě nedal sorry to je strašnej kýč! ,to je dobrý tak pro nějaký koncerňáky ( můj názor )
TO LETTY-BBS? Panebože já z toho nechci dělat bavoráka kola jsou to kvalitní ale na micku musí bejt nějaká pecka takže já zůstanu u svého Japan Stylu kterej preferuje tenhle styl kol a myslím že k černé barvě auta ty kola nejlépe vyniknou 

Audi A4 Avant 1,9 FTDI
amenFull.Eclipse píše:TO SKALA: Dík za fotku ale chromy bych si na japonský auto v životě nedal sorry to je strašnej kýč! ,to je dobrý tak pro nějaký koncerňáky ( můj názor )TO LETTY-BBS? Panebože já z toho nechci dělat bavoráka kola jsou to kvalitní ale na micku musí bejt nějaká pecka takže já zůstanu u svého Japan Stylu kterej preferuje tenhle styl kol a myslím že k černé barvě auta ty kola nejlépe vyniknou
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 

- kasa.d
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jihlavo co vy na to?
mrkni treba na Dotz Daytona dark, japan styl a leštěnej límec ....

Naposledy upravil(a) kasa.d dne 15 bře 2007 15:36, celkem upraveno 1 x.
Jeep Grand Cherokee 4,7 V8
jojo to jsou luxus kolakasa.d píše:mrkni treba na Dotz Daytona black, japan styl a leštěnej límec ....

- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
kurva ´konecne nekdo se stejnym nazoremFull.Eclipse píše:TO SKALA: Dík za fotku ale chromy bych si na japonský auto v životě nedal sorry to je strašnej kýč! ,to je dobrý tak pro nějaký koncerňáky ( můj názor )TO LETTY-BBS? Panebože já z toho nechci dělat bavoráka kola jsou to kvalitní ale na micku musí bejt nějaká pecka takže já zůstanu u svého Japan Stylu kterej preferuje tenhle styl kol a myslím že k černé barvě auta ty kola nejlépe vyniknou

Daytony jsou sice hezky, ale uz zas takovy bomby to taky nejsou trebas oproti tem migliim co mel eclips na ty cerveny jsou celkem chudinky, takze tema by si moc nepomohl a "to uz tady bylo" takze gold is da best na cerny ecle...
a nebo to muze vypadat jak batmobil
[img]http://www.tuning_cars.theblog.com.br/cars%20-%20Mitsubishi%20Eclipse(wooo!!!).jpg[/img]
a nebo to muze vypadat jak batmobil
[img]http://www.tuning_cars.theblog.com.br/cars%20-%20Mitsubishi%20Eclipse(wooo!!!).jpg[/img]
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 

- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
TO LIBAS Prvotní návrh se měnit nebude kola budou zlatá Revelb Gold b 19" to jsou ty kola jak ses Libas ptal
a když ne tyhle tak jiné zlaté s leštěným límcem a na plasty opravdu se*u...TO SHELBY ta černá eclipsa je rána pod pás(jen to kurv*j ty chromy)ale to ty víš,vzpomínám jak si mi ji poslal poprvé hehe
a dík že ses konečně vyjádřil k těm kolům tiude
TO LETTY - názory přijímám.. a děkuji za návrhy ale bohužel jsem rozhodlej pro goldy 

Audi A4 Avant 1,9 FTDI
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
jen nevim, za jak dlouho budes mit 40 na kola a 20 na gumy udecku
ale zase to vykompenzujes tim, ze tam nebudes rvat plasty, takze te to mozna vyjde levnejc a nemusis ani lakovat
:Dtakze jen podvozek a kola... to je realne
konecne te ta brutal styling horecka presla a uvazujes rozume kaji 

- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele: