Je jasné že tuzing nezmizí.

nejezdím trabantemMidas_Tkoz píše:a někdy dobří magoři...ten blázen stím trabantem byl fakt drsnejDitrTKOZ píše:no něgdy tam jezdí husté sračky
blázen píše:nejezdím trabantemMidas_Tkoz píše:a někdy dobří magoři...ten blázen stím trabantem byl fakt drsnejDitrTKOZ píše:no něgdy tam jezdí husté sračky![]()
kopr nestihnu ale svezu se s někým
Mno šak pokud přijedeš na jeremenko,nebo do Kopru,tak mě tam potkáš a pak zhodnotíš jestli bych byl schopen čalounitsvanco1915 píše:JouiCZ píše:OMG néééésvanco1915 píše:tak ho ani nevypínej ti tam něco navozim..mám z toho všho nervy v kýblu
..jsem podělaný elektrikář,jsem myslel,že budu zapojovat zesáčky a dělat hudbu a vidím, že ševci,čalouníci,jsou více potřeba..
ty , to zas ne ......creams píše:jj jak by jsme neznali Davidasmysl pro detail
takže pokud to nemáš tip top tak to ani neotevirej
Hehe ale tak tam to šijou automaty a taky šponují automaty,ale sei to vyšponuju gumičkama,ale udělalo mě to falcy..polovina je šita vlastnoručne(jehla nit) další časti jsou na stroji..marásFreeman_TKOZ píše:Vem si příklad z origo. čalounění.. tam se to nekrčíJouiCZ píše:Ha pokud se to povede našponovat,ale všeobecně se to bude stejně krčit,bo na tom sedíš..
Vyšponovat je to největší drbačka,ted jsem taky rozdělané jedno sedadlo a dát to zpět do původdního stavy neskutečný problém!JouiCZ píše:Hehe ale tak tam to šijou automaty a taky šponují automaty,ale sei to vyšponuju gumičkama,ale udělalo mě to falcy..polovina je šita vlastnoručne(jehla nit) další časti jsou na stroji..marásFreeman_TKOZ píše:Vem si příklad z origo. čalounění.. tam se to nekrčíJouiCZ píše:Ha pokud se to povede našponovat,ale všeobecně se to bude stejně krčit,bo na tom sedíš..
..díky za ty co chválí a ti co kritizují,neva,chápu..
klucí na ligu to není..
update vyšponováno
viewtopic.php?t=47386&start=192
he ale tak pak jak se to dá dohromady,tak je to parádadan7211 píše:Vyšponovat je to největší drbačka,ted jsem taky rozdělané jedno sedadlo a dát to zpět do původdního stavy neskutečný problém!JouiCZ píše:Hehe ale tak tam to šijou automaty a taky šponují automaty,ale sei to vyšponuju gumičkama,ale udělalo mě to falcy..polovina je šita vlastnoručne(jehla nit) další časti jsou na stroji..marásFreeman_TKOZ píše: Vem si příklad z origo. čalounění.. tam se to nekrčí..díky za ty co chválí a ti co kritizují,neva,chápu..
klucí na ligu to není..
update vyšponováno
JouiCZ píše:he ale tak pak jak se to dá dohromady,tak je to parádadan7211 píše:Vyšponovat je to největší drbačka,ted jsem taky rozdělané jedno sedadlo a dát to zpět do původdního stavy neskutečný problém!JouiCZ píše: Hehe ale tak tam to šijou automaty a taky šponují automaty,ale sei to vyšponuju gumičkama,ale udělalo mě to falcy..polovina je šita vlastnoručne(jehla nit) další časti jsou na stroji..marás..díky za ty co chválí a ti co kritizují,neva,chápu..
klucí na ligu to není..
update vyšponováno