když jsem si označil celej adresář fotky 2006, tak zabíral o nějakejch 100 MB víc, než na disku, přitom ale když jsem označil jednotlivý adresáře jak na dvd, tak na disku, tak měly všechny na chlup stejně

Moderátor: Rudi
Zajímavé, co?Panda píše:vypálil jsem si na dvd fotky, a pak si jen tak pro kontrolu zkusil, jestli zabírají stejně místa, jak na disku a hle:
když jsem si označil celej adresář fotky 2006, tak zabíral o nějakejch 100 MB víc, než na disku, přitom ale když jsem označil jednotlivý adresáře jak na dvd, tak na disku, tak měly všechny na chlup stejně
Překlad pro Pandu , ano toto je opravdový výsměch od pana Ivana ...Ivan píše:Zajímavé, co?Panda píše:vypálil jsem si na dvd fotky, a pak si jen tak pro kontrolu zkusil, jestli zabírají stejně místa, jak na disku a hle:
Ivan píše:Zajímavé, co?Panda píše:vypálil jsem si na dvd fotky, a pak si jen tak pro kontrolu zkusil, jestli zabírají stejně místa, jak na disku a hle: