Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
kua kde je to focené? To je luxus...
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
- F.l.a.n.e.l.
Karviná
lázně darkov tuším... už jsem to taky zjišťoval... ten mostek je bardzo fajny 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Kurnik pekne fotky. Nahazim ti je do profilu, pokud chces.
Live4Ride Syndicate
na tom moste to je bomba
lidi kolem asi nechapali jak si tam jel 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
lidi, my se susan tradicne dorazime.. dneska fatanem... mam rozebranou regulaci turbinky na carcoolce..

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
v lazních to pochopím ale to v parku Božky nebožky to je odvaha...10 bodů miro ! ! ! 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
sly nahoď je tam
barry já už tam byl po třetí a na most jsem si všiml náhodou že se tam dá najet tak jsem tam couvnul
barry já už tam byl po třetí a na most jsem si všiml náhodou že se tam dá najet tak jsem tam couvnul
Audi A6
Miro pěkné fotky
Tak jsem dnes konečně nahodil nárazníky a předek je 8,5cm nad zemí měl jsem problém vyjet z garáže už musím používat 4 desky
ale objel jsem všechny retardery ve městě a projedu všude uff,jinak jak jsem nato koukal tak jsem si chvilku říkal jestli je to ještě golf líbí se mi to moc zítra pokud bude fajné počasí zkusím něco nafotit at mužete kritizovat 

Tak jsem dnes konečně nahodil nárazníky a předek je 8,5cm nad zemí měl jsem problém vyjet z garáže už musím používat 4 desky

kuva sinci nebudete věřit ale nikde ani noha jen jednu fotku mi dojebal nějaký biker
Audi A6
měl jsi vzít tyčku od smetaku a *ebnout mu jí do špajchlíUňak píše:kuva sinci nebudete věřit ale nikde ani noha jen jednu fotku mi dojebal nějaký biker

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme vcera byli plesovat a Felda delal jenom ostudu nejdrive se mu nejaka borka vali po kline a pak ji prchne z parketu ostuda jedna!Byl z toho nejaky vyplaseny cely
a nakonec odpadl !------> Video feldoveho uteku ZDE <------

A unak se hned jakmile mu jana nekam odesla se vrhnul po nejakem klukovi co byl pobliz a pak ho jeste jakoby toho nebylo dost posmykal po parketu!

A ja jsem byl samozrejme hodny!!! Proto me tady nikde neuvidite!

A unak se hned jakmile mu jana nekam odesla se vrhnul po nejakem klukovi co byl pobliz a pak ho jeste jakoby toho nebylo dost posmykal po parketu!

A ja jsem byl samozrejme hodny!!! Proto me tady nikde neuvidite!
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Co lzes voe ? to nejsem ja ty ... roubo! ! !felda píše:To je vůl mě tu nikde neuvidíte a jak se tam olizuješ s Mirkem to je co???...luke ...samá ostuda
ty woe a ty starky se málem o mě porvali
jo a na stole jsem nespal,to bylo pro diváky a fotografy
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
fuj je mi z vás nablitíLuke_TDI píše:Co lzes voe ? to nejsem ja ty ... roubo! ! !felda píše:To je vůl mě tu nikde neuvidíte a jak se tam olizuješ s Mirkem to je co???...luke ...samá ostuda
ty woe a ty starky se málem o mě porvali
jo a na stole jsem nespal,to bylo pro diváky a fotografy

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

kuwa romek rikal ze jde na country ples a tam jsou vsichni v pižamu ci co to je... 

Dan píše:kuwa romek rikal ze jde na country ples a tam jsou vsichni v pižamu ci co to je...

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
A malems sel v saku ty Rangre TRIVETE!felda píše:Dan píše:kuwa romek rikal ze jde na country ples a tam jsou vsichni v pižamu ci co to je...a já v riflách
Taky jedna fotečka...,ale už starší
- Přílohy
-
- akce
- DSC00034.JPG (144.48 KiB) Zobrazeno 1261 x
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
Igor pobrindaný, Míša najebaný a Rudek vysmátý...
...kuwa pak že o mě každý mluví jaký nejsem alkáč
...kuwa pak že o mě každý mluví jaký nejsem alkáč
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
co to jako ma byt?????poe píše:Dane az uvidis červeneho fatana v orlove ta prosim uhni dik

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI